Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellreceptionist

Om tjänsten


Till Elite Stora Hotellet i Örebro söker vi nu en erfaren servicestjärna som vill bli en del av vårt härliga team. På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i en hotellreception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss.

För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Vi har en relaxavdelning som vi även handterar bokningar både från våra boende gäster men även externa gäster.  

Vem är du?

Vi söker ett genuint serviceproffs som har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, som behåller fokus och glädjen även under högt tempo och som vet hur man är personlig utan att bli privat med gästen. Vi söker dig som har ett affärstänk och kan se utvecklingsmöjligheter och bidrar till att utveckla vårt arbete både strategiskt och i vardagen.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dag/kväll/natt
  • Omfattning: 50%
  • Start: 1 december
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Birgitta Nordin
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Stora Hotellet, Örebro


Elite Stora Hotellet ligger mitt i centrala Örebro i en anrik byggnad från 1858. Hotellet erbjuder 160 hotellrum med plats för vila och Lilla Valvet Relax. I vårt breda restaurangutbud finns förutom den vackra festvåningen våra restauranger The Bishops Arms, Paolo’s och Slottskällaren. Varmt välkommen till oss!

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Örebro
Rekryterande chef
Birgitta Nordin
_