Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Konferensansvarig Elite Stadshotellet Växjö

Om tjänsten


Elite Stadshotellet söker en konferensansvarig på heltid. Tjänsten utgår från vår hotellreception vilket innebär att även receptionspass ingår i arbetet vissa tider på året då vi har låg konferensefterfrågan. I arbetet ingår att ha dialog och ge service åt våra konfererande gäster på plats; ta emot och hälsa välkommen, säkra upp teknik, konferensduka lokalerna, sätta fram konferensfika (som förbereds av köket), merförsäljning, visningar till potentiella kunder samt att ringa upp efteråt och utvärdera vistelsen. Samarbete sker i mycket hög grad med hotellreception, restaurangchef, kökschef och vaktmästeri. Som konferensansvarig ansvarar du för att hög kvalitet levereras och du håller även i de planeringsmöten som sker en gång i veckan med representanter från samtliga avdelningar. Vi strävar kontinuerligt efter att utveckla både våra miljöer och våra tjänster, i detta arbete är du en av de drivande krafterna.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är serviceminded ut i fingertopparna och tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du har en säljande personlighet och du känner dig bekväm med att prata och ge information till större grupper. Du har bra känsla för detaljer då de är viktiga i sammanhanget. Tjänsten kräver stor flexibilitet då efterfrågan varierar över året. Vi tillämpar en form av årsarbetstid, vilket innebär att man jobbar mer vid toppar och mindre när efterfrågan är lägre. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Mer information ges av Anton Ramming 076-0273783 eller Helen Bäckstedt 0739-173425. Välkommen med din ansökan!


Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Att arbeta med Konferens & Festvåning på Elite Hotels


Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.

Passar dig som


  1. Lyhörd
  2. Har en utpräglad känsla för personlig service
  3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
4 juli
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
10 augusti
Rekryterande chef
Helen Bäckstedt
_