Glömt lösenord?

Spa i Växjö

Unna dig själv en riktigt härlig helg tillsammans med någon du tycker om och upptäck vårt spa i Växjö på Elite Park Hotel. I vårt spa kan du välja mellan en rad olika behandlingar eller bara slappna av i relaxavdelningen. Det är perfekt när du vill ladda batterierna inför en hektisk arbetsvecka eller fira något speciellt med din partner. Vi gör allt för att du ska ha en underbar vistelse från ankomst till utcheckning.


Boka Elite Park Hotel med spa och relaxavdelning

En helg med spa i Växjö är den perfekta återhämtningen och inget passar väl bättre än att boka in en helg här hos oss på Elite Park Hotel. I vårt spa hittar du en mysig relaxavdelning som bjuder in till avslappning efter ett dopp i den sköna bubbelpoolen. Sitt gärna en stund i den varma bastun och känn hur du blir som en ny människa. 

Elite Park Hotel, Växjö

En plats med kultur och inspiration, intill Växjö Konserthus

Upptäck moderna Elite Park Hotel i centrala Växjö. Hotellet är vackert beläget i den lummiga Teaterparken, bara några minuters promenad från centralstationen och precis intill Växjö Konserthus. Bo i ljusa hotellrum med minibar, skrivbord och en skön säng. Som alltid på Elite Hotels ingår fritt wifi och en daglig frukostbuffé. 

  • 4-stjärnigt hotell
  • 76 rökfria rum
  • Nordisk design
  • Restaurang Teaterparken
  • Festlokaler
  • Lånecyklar
  • Miljöcertifierat

Spa i Växjö med övernattning

Elite Park Hotel ligger mitt i centrala Växjö som bjuder på spännande shopping och roliga nöjen. Du har gångavstånd till allt som denna mysiga stad har att erbjuda. Vakna utvilad efter en god natts sömn i våra mjuka sängar och börja morgonen på bästa sätt med en härligt uppdukad frukostbuffé i matsalen.

Läs mer

När du bokar en övernattning hos oss bor du i ett av våra mysiga dubbelrum med smakfull inredning och tillgång till spa och gym. Det blir garanterat en härlig vistelse och en möjlighet att skapa minnen för livet. Du får dessutom chansen att upptäcka Smålands andra största stad, Växjö på nära håll. Koppla av i vårt spa och unna dig en behandling innan du avslutar dagen med en middag på någon av våra trevliga restauranger. 

Varmt välkommen att boka spa i Växjö hos oss på Elite Hotels!