Om erbjudandet

Tillsammans med Rederi Mälarstaden och med 124-års jubilerande M/F Elba erbjuder vi i år ett härligt båtpaket. Passa på att åka på en rundtur som tar er ut bland bad- och sommarstugeöar i Mälarens vackra skärgård. Här får ni chansen att se badön Östra Holmen, campingen på Johannisberg med sin fina badstrand och Öster Mälarstrand med lekplats Poesiparken och många fler fina miljöer. En tur och retur som inte kräver någon bokning.

Om ni önskar en hel dags badutflykt tar ni helt enkelt M/F Elba ut till vackra Östra Holmen som är västeråsarnas bad- och naturparadis sedan början på 1900-talet. Här finns flera badplatser och även promenadstigar. Under hela sommaren (22 maj-15 augusti) erbjuds även servering, kiosk, kanotuthyrning och tipspromenad m.m. Varje år för Elbafärjan ut fyrtio- till sjuttiotusen öbor, semesterfirare, badgäster och turister till skärgården utanför Västerås. Ett klassiskt inslag i Mälaren de senaste 100 åren.

Efter en heldag i Mälarens skärgård passar det bra att koppla av på ert bekväma hotellrum för att sedan avrunda dagen med god mat och dryck på vår mysiga gastropub, The Bishops Arms. Morgonen därpå står vår stärkande frukostbuffé redo för er att ladda batterierna med.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Båtbiljetter för två personer (heldag). På plats väljer ni mellan en rundtur hop on/hop off alternativt Ö-turen till Östra Holmen T/R
  • En natt i standard dubbelrum alternativt familjerum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Av- och ombokningsbart fram till kl. 14.00 ankomstdagen

Tillval

  • Bokning för fler än två personer sker via förfrågan
  • Boka gärna till en extra övernattning för att även upptäcka Västerås stadskärna eller andra utflyktsmål