Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är trivsamma dubbelrum med fönster mot gården. Här kan du koppla av i badrock och tofflor, luta dig tillbaka och bara vara. Det finns en bekväm fåtölj, skrivbord och en härlig säng med sköna kuddar. Badrum med badkar. Vänligen notera att det inte finns plats för någon extrasäng i superior.

Se fler bilder

Från  952 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-19)

Nästa

  1-3 personer   200 cm eller 2x100 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe har mer av det som vi kallar flärd eller livets goda. Här kan du ställa jobbet på paus och koppla av i morgonrock och tofflor. Varva ner i sittgruppen eller luta dig tillbaka mot de sköna kuddarna i sängen. Snedtak och avlånga fönster med utsikt mot gården skapar en avslappnad atmosfär. Givetvis finns här även en arbetsplats och en rymlig garderob. Badrum med badkar.

Se fler bilder

Från  1112 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-26)

Nästa

Familjerum special


  1-5 personer   2x140 cm   Bäddsoffa   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Ta med familjen till Stockholm och bo i våra extra rymliga och trivsamma familjerum. Här finns utrymme för upp till fem familjemedlemmar (2 vuxna och 3 barn). Hela familjen kan sova ut då rummet har två dubbelsängar och en bäddsoffa. Skrivbordet ger plats för pyssel, sitthörnan för umgänge och garderoben rymmer väskor och kläder. Badrum med dusch eller badkar.


Från  1272 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  1-2 personer   160 cm   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Ett rymligt rum med smakfull inredning och vacker utsikt över havet. Här kan du koppla av i morgonrock och tofflor, luta dig tillbaka och bara vara. Det finns en säng med sköna kuddar, fåtölj och en arbetsplats. Badrum med badkar. Rummet måste bokas i förväg för att kunna garanteras. Notera också att det inte finns plats för någon extrasäng i denna rumstyp.

Se fler bilder

Från  1192 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-25)

Nästa

  1-3 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe utsikt är vårt sätt att få skämma bort våra gäster lite extra. Njut av utsikten över Stockholms inlopp från ett större rum med luftkonditionering och elegant inredning. Pausa alla måsten, koppla av i morgonrock och luta dig tillbaka i en skön fåtölj. Här finns en härlig dubbelsäng, en bäddsoffa och ett skrivbord. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   52 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra stora juniorsviter är inredda för drömmar, idéer och god sömn. Här kan du koppla av i morgonrock och njuta av den sköna atmosfären. Smakfulla färgval och eleganta möbler erbjuder plats att umgås eller bara vara. Sängen är bäddad med härliga kuddar och givetvis finns det också ett skrivbord. Badrum med badkar.

Se fler bilder

Från  2072 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-19)

Nästa

Svit


  1-2 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter finns i hotellets torn är en hotellupplevelse utöver det vanliga. Inredningen påminner mer om en exklusiv lägenhet och passar utmärkt till både boende och mindre möten. Stora ytor och havsutsikt bidrar till den sköna atmosfären. Inredningen är smakfullt elegant med soffgrupp och matsalsmöbel. Det separata sovrummet är inrett med en dubbelsäng och ett skrivbord. Badrum med badkar och dusch. Några sviterna kan öppnas upp till deluxe utsikt och erbjuder då en svit med vardagsrum och tre sovrum.

Se fler bilder

Från  2712 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-19)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Upplev en hotellvistelse utöver det vanliga. Runda fönster bjuder på havsutsikt, till och med från dubbelsängen. Här finns en inbjudande soffgrupp, matsalsmöbler och härlig atmosfär. Det är lätt att koppla av och bara vara. Badrum med badkar och dusch.

Se fler bilder

Från  3352 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-29)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   109 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Tornsviten är utan tvekan en minnesvärd upplevelse. Sviten ligger högst uppe i tornet och här finns även en lounge med pentry samt en fantastisk takterrass med utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Gamla Stan. Tornsviten påminner mer om en exklusiv våning och passar utmärkt till både boende och möten. Inredningen är elegant med sobra färger, bekväma soffgrupper, och matsalsmöbler. Vackra inredningsdetaljer, spiraltrappa och tegel skapar en skön atmosfär. Badrum med badkar och separat dusch.

Se fler bilder

Från  5752 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-20)

NästaVälkommen till Elite Hotel Marina Tower i Stockholm!

Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse.

Sturebadet Marina Tower
Som vår gäst kan ni få tillgång till en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam. 

För att boka er Spa-entré eller behandling ring 08-555 70 300. 
Inträde till spa endast kan garanteras genom förbokning av spa-entré.


Spaentré och gym för hotellgäster

Mån-tors 195 kr
Fredag 295 kr
Lördag  395 kr
Söndag 295 kr

Enbart gym 95 kr alla dagar


  186 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  18 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  40 km till flygplatsen
  5 km till tågstationen
  200 m till buss
  200 m till tunnelbanan
  0 m till hamnen


Hotellets historia
Förr en unik kvarnbyggnad, nu ett unikt hotell i Stockholm! Den vackra byggnaden i området Saltsjöqvarn står ståtligt på kajkanten med Stockholms bästa utsikt. Härifrån ser du öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och båtarna som glider förbi.

Redan 1890 stod den stora kvarnbyggnaden klar, ritad av arkitekten A W Bergström. Bakom stod firman Holmberg & Möller, som bildades 1861 för att bedriva förmalning av spannmål på olika tullkvarnar i Stockholms närhet. Den ångdrivna kvarnen var mycket modern för sin tid och med sitt läge vid Saltsjön vid inloppet till Mälaren, fick den namnet Saltsjöqvarn. Här bildades Skandinaviens första kvarnlaboratorium 1909. Omtalad är även kajen som ritades av landskapsarkitekten Thorbjörn Anderson.

Fram till 1970-talet byggdes kvarnen ut med flera olika byggnader, bland andra Mannagrynskvarnen, som i dag är bostäder. Kvarndriften lades ned 1988 av den dåvarande ägaren Kungsörnen AB, varefter en stor del av magasinsbyggnaderna revs.

1996 köpte byggföretaget NCC Saltsjöqvarns mark med stora kvarnen, Mannagrynskvarnen och Danvikens Hospital. Fram till 2010 byggs totalt 450 bostadsrätter i området, och Saltsjöqvarn har blivit en beteckning för stadsdelen. Elite Hotel Marina Tower har en kulturminnesmärkt fasad och de vackra mäktiga tornen som vetter ut mot Stockholms inlopp har bevarats. En helt ny insida har byggts upp med våningsplan, trappor och hissar.

Elite Hotel Marina Tower har byggts i samarbete med NCC Construction Sverige och RBS Nordisk Renting. 


hotellfrukost på Elite Hotel Arcadia i Stockholm

Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i vår restaurang på entréplan.

Måndag–fredag

06.30–09.30

Lördag

07.30–11.00

Söndag

07.30–11.00


 


närbild på tangentbord

it & wifi

Elite Hotel Marina Tower erbjuder trådlös internet på hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Hund på rummet

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

I erbjudandet ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

Även andra husdjur än hundar är välkomna.


Entren med trappor på Elite Hotel Marina Tower

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Närbild på en bilratt

Parkering

För den bilburne har hotellet ett garage till förfogande. Parkeringsbiljett löses i receptionen.

Avgift
250 SEK/dygn 
200 SEK/dagsbiljett


Green Key

Elite Hotel Marina Tower är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Här är mötesmöjligheterna stora, hotellet erbjuder en konferenskapacitet på upp till 400 personer. 

  • 14 mötesrum
  • Upp till 400 deltagare
  • Wi-Fi
  • Spa

SQ Bar & Restaurang


Välkommen till SQ bar och restaurang. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart. Restaurangen är en naturlig mötesplats där goda grannar och stockholmare möter långvägagäster.

Öppettider

FRUKOST

Måndag-fredag 06.30–09.30
Lördag 07.30–12.00
Söndag 07.30–12.00

LUNCH

Måndag-fredag 11.30–15.00

RESTAURANGEN

Måndag-fredag 17.00–22.00
Lördag 17.00-22.30
Söndag Barmeny serveras Loungen

BAR

Måndag 15.00–23.00
Tisdag-fredag 15.00–24.00
Lördag 13.00–24.00
Söndag 13.00–23.00

ROOMSERVICE

Måndag-söndag 17.00–22.00

För sällskap över 9 personer, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon för menyer.Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde. På Elite Hotel Marina Tower kan du njuta av arrangemang av högsta klass när det gäller såväl mat, dryck, lokal och service. Våra festlokaler passar för alla tillfällen.
Välkommen till Sturebadet Marina Tower Spa med turkiskt hamam, bastu, gym och pool.
Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från lokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!
Njut av härligt boende och trerätters middag.


Från 2750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Lyxigt påskfirande med spa-besök och trerätters middag.


Från 3090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev Jonas Gardells nya show ”The Queen of f****** everything.


Från 2800 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boende och trerätters middag på SQ Bar & Restaurang. 


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av ett härligt julbord i stämningsfull miljö på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, där stad och skärgård möts.


Från 695 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse med besök på Sturebadet Marina Tower.


Från 2500 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Unna dig en härlig söndag med spa-besök på Sturebadet Marina Tower.


Från 1390 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Här får du upptäcka leksaker och serietidningar från 1600-talet fram till nu.


Från 1712 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet. Här kan du njuta av en härlig weekend med fantastisk utsikt. Med goda kommunikationer samt förstklassig service erbjuds en unik upplevelse. I hotellet ligger SQ bar och restaurang samt Sturebadet Marina Tower Spa.


Från 1192 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Välkomna våren vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Boka in härliga lovdagar på Elite Hotel Marina Tower till bästa pris. Hotellet är beläget vid vattnet endast några minuter ifrån city. Bo bekvämt i vackert inredda rum och vakna utvilad till en fantastisk frukostbuffé. Här finns även Sturebadet Marina Tower, ett spa med gym, bastu, pool och turkiskt hamam. 


Från 1193 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på Elite Hotel Marina Tower. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds smakfullt inredda hotellrum varav många med havsutsikt. I hotellet finns även Sturebadet Marina Tower med gym, pool, bastu och turkiskt hamam samt en restaurang med smaker från Frankrike och Italien.

Förboka er spaentré på tel. 08-555 703 00.


Från 2490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


89%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Silhouette of a person

Anonym

Omdömet skrevs den 18 april 2019

Positivt: Närheten till spat och bra paketpris

Övrigt: Väldigt trevlig personal på hela hotellet, reception, restaurangen, spat, städ


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 april 2019

Positivt: Otroligt fin omgivning

Att förbättra: Allt var superbra.

Övrigt: Fin upplevelse från båttur, trevligt bemötande, god mat och sen ett fräscht rum där man vaknar utvilad till en frukost som har allt.


Silhouette of a person

Jimmy Wessman

Omdömet skrevs den 17 april 2019

Positivt: 1. Brödet till frukosten 2. Läget med båt mot staden 3. Utsikten


Elite Hotel Marina Tower
Saltsjöqvarns Kaj 25
131 71 Stockholm

Tel: 08-555 702 00

info.marinatower@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 08-400 004 66
reservation.marinatower@elite.se
Konferens
Tel: 08-400 004 67
konferens.marinatower@elite.se
Gruppbokning
Tel: 08-400 004 66
stockholm.groups@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Johan Sund
johan.sund@elite.se
Försäljningschef
Alfred Högbom
Tel: 0733268987
alfred.hogbom@elite.se
Försäljningschef
Anneli de Soto
Tel: 070-827 61 33
anneli.desoto@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Stockholm Arlanda Airport
Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm centralstation och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar ca 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.

Bromma Stockholm Airport
Från Bromma Stockholm Airport finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst via bil

Från Slussen
Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Danvikstull, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, första vänster in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram genom tunneln. Håll vänster och forsätt längs kajen fram till hotellet.

Ankomst via tåg/buss

Tunnebana
Tunnelbanestation Slussen

Buss
Buss 53, från T-centralen eller Slussen, stannar vid hållplats Saltsjöqvarn och där finns en hiss ner till hotellet.

Båt
Båt från Nybrokajen till hållplats Saltsjöqvarn tar ca 10 min. SL-biljett och Stockholmskortet gäller som färdbevis. Köp biljett innan du går ombord, till exempel på 7-Eleven vid Nybroplan. Se året om tidtabell här. På helger under sommarhalvåret kan man även åka med bolaget Ressels båt “M/S Emelie”. Biljett kan köpas ombord.

I närheten

Kommunikationer
Stockholm Arlanda Airport: 45 km
Bromma Stockholm Airport: 10 km

Sevärdheter
Fotografiska: 2,7 km
Ericsson Globe arena: 3,9 km
Djurgården: 1,7 km
Kungliga slottet: 4,1 km

Företag
Atlas Copco: 2,5 km
Epiroc Rock Drills AB: 2,5 km

Länkar
sj.se

_