Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum ligger mot gården och är ca 23 kvm. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt arbetsplats.

Alla superiorrum har minibar, safetybox, strykjärn/strykbräda och tv. I badrummen finns badkar och hårtork samt hygienartiklar.Morgonrock och tofflor finns på rummet.

Vänligen notera att det inte får plats med extrasängar i denna rumstyp.

Se fler bilder

Från  1036 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

  1-3 personer   200 cm eller 2x100 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum ligger mot gården och är ca 30 kvm. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Här finns även en arbetsplats och en avkopplande umgängesdel.

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, tv samt strykjärn och strykbräda. I badrummen finner ni badkar och hårtork samt hygienartiklar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Se fler bilder

Från  1226 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-22)

Nästa

Familjerum


  1-5 personer   2x140 cm   Bäddsoffa   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga familjerum är ca 40-50 m2 och har plats för upp till 5 familjemedlemmar (2 vuxna och 1-3 barn). Rummen har två dubbelsängar och en bäddsoffa. Här finns även arbetsbord och umgängesdel.

Alla familjerum är utrustade med minibar, safetybox, tv, hårtork, strykjärn och strykbräda. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.


Från  1416 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

  1-2 personer   160 cm   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior sea view rum är ca 20 kvm och har havsutsikt. I rummen finns en dubbelsäng, här finns även en arbetsplats. 

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, strykjärn och strykbräda och tv. I badrummen finns badkar och hårtork samt hygienartiklar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Dessa rum måste förbokas för att garanteras. Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Vänligen notera att det inte får plats med extrasängar i denna rumstyp.

 

Se fler bilder

Från  1226 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

  1-3 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxe sea view rum har havsutsikt och är ca 35 kvm. Här finns dubbelsäng, bäddsoffa samt arbetsplats och umgängesdel.

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, tv samt strykjärn och strykbräda. I badrummen finns hårtork, hygienartiklar samt badkar eller dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  1606 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   52 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina junior sviter har havsutsikt och är ca 52 kvm. I rummen finns en dubbelsäng och arbetsplats samt umgängesdel och matsalsmöbel.

Rummen är utrustade med minibar, kaffemaskin, safetybox, tv, samt strykjärn med strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt badkar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  1891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

Svit


  1-2 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter ligger i torndelen av hotellet och har havsutsikt, sviterna är upp till 70 kvm stora och passar för dig som önskar lite mer yta. Sviterna är lyxigt utrustade och i vardagsrumsdelen finns soffgrupp, tv och matsalsmöbel. I sovrummet finns en stor dubbelsäng, arbetsplats och tv.

Alla rum är utrustade med minibar, kaffemaskin, safetybox, samt strykjärn och strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt en badkar med separat dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. 

Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Vissa sviter har möjlighet att öppna upp till intill liggande deluxe seaview rum (1-2 st) med sk “connecting doors”. Detta betyder att man har 3 st sovrum samt vardagsrum att umgås i.

Se fler bilder

Från  2366 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter med havsutsikt är ca 50 kvm och ligger i den övre delen av tornet. Sviterna har en dubbelsäng, soffgrupp, matsalsmöbel, arbetsplats och tv.

Här finns även minibar, kaffemaskin, safetybox, samt strykjärn och strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt badkar och dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  2936 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-17)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   109 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva Tornsvit är ett perfekt val för er som har något att fira eller om ni vill bo lite extra lyxigt. Tornsviten ligger högst upp i tornet och erbjuder en stor dubbelsäng, arbetsplats, soffgrupp samt matsalsmöbel, en trappa upp finns lounge med pentry samt en stor takterrass med magnifik utsikt över Stockholmsinlopp och Gamla Stan. I badrummet finns badkar och separat dusch.

Tornsviten är utrustad med minibar, kaffemaskin, safetybox, tv samt strykjärn med strykbräda. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Tornsviten kan även arrenderas för tillställningar/mingel för upp till 25 personer med dryck och tilltugg.

Tornsviten är ca 109 m2.

Se fler bilder

Från  9450 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-05)

NästaVälkommen till Elite Hotel Marina Tower i Stockholm!

Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse.

Sturebadet Marina Tower
Som vår gäst kan ni få tillgång till en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam. 

För att boka er Spa-entré eller behandling ring 08-555 70 300. 
Inträde till spa endast kan garanteras genom förbokning av spa-entré.


Spaentré och gym för hotellgäster

Mån-tors 195 kr
Fredag 295 kr
Lördag  395 kr
Söndag 295 kr

Enbart gym 95 kr alla dagar


  186 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  18 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  40 km till flygplatsen
  5 km till tågstationen
  200 m till buss
  200 m till tunnelbanan
  0 m till hamnen


Hotellets historia
Förr en unik kvarnbyggnad, nu ett unikt hotell i Stockholm! Den vackra byggnaden i området Saltsjöqvarn står ståtligt på kajkanten med Stockholms bästa utsikt. Härifrån ser du öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och båtarna som glider förbi.

Redan 1890 stod den stora kvarnbyggnaden klar, ritad av arkitekten A W Bergström. Bakom stod firman Holmberg & Möller, som bildades 1861 för att bedriva förmalning av spannmål på olika tullkvarnar i Stockholms närhet. Den ångdrivna kvarnen var mycket modern för sin tid och med sitt läge vid Saltsjön vid inloppet till Mälaren, fick den namnet Saltsjöqvarn. Här bildades Skandinaviens första kvarnlaboratorium 1909. Omtalad är även kajen som ritades av landskapsarkitekten Thorbjörn Anderson.

Fram till 1970-talet byggdes kvarnen ut med flera olika byggnader, bland andra Mannagrynskvarnen, som i dag är bostäder. Kvarndriften lades ned 1988 av den dåvarande ägaren Kungsörnen AB, varefter en stor del av magasinsbyggnaderna revs.

1996 köpte byggföretaget NCC Saltsjöqvarns mark med stora kvarnen, Mannagrynskvarnen och Danvikens Hospital. Fram till 2010 byggs totalt 450 bostadsrätter i området, och Saltsjöqvarn har blivit en beteckning för stadsdelen. Elite Hotel Marina Tower har en kulturminnesmärkt fasad och de vackra mäktiga tornen som vetter ut mot Stockholms inlopp har bevarats. En helt ny insida har byggts upp med våningsplan, trappor och hissar.

Elite Hotel Marina Tower har byggts i samarbete med NCC Construction Sverige och RBS Nordisk Renting. 


hotellfrukost på Elite Hotel Arcadia i Stockholm

Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i vår restaurang på entréplan.

Måndag–fredag

06.30–09.30

Lördag

07.30–11.00

Söndag

07.30–11.00


 


närbild på tangentbord

it & wifi

Elite Hotel Marina Tower erbjuder trådlös internet på hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Hund på rummet

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

I erbjudandet ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

Även andra husdjur än hundar är välkomna.


Entren med trappor på Elite Hotel Marina Tower

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Närbild på en bilratt

Parkering

För den bilburne har hotellet ett garage till förfogande. Parkeringsbiljett löses i receptionen.

Avgift
250 SEK/dygn 
200 SEK/dagsbiljett


Green Key

Elite Hotel Marina Tower är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Här är mötesmöjligheterna stora, hotellet erbjuder en konferenskapacitet på upp till 400 personer. 

  • 14 mötesrum
  • Upp till 400 deltagare
  • Wi-Fi
  • Spa

SQ Bar & Restaurang


Välkommen till SQ bar och restaurang. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart. Restaurangen är en naturlig mötesplats där goda grannar och stockholmare möter långvägagäster.

Öppettider

FRUKOST

Måndag-fredag 06.30–09.30
Lördag 07.30–12.00
Söndag 07.30–12.00

LUNCH

Måndag-fredag 11.30–15.00

RESTAURANGEN

Måndag-fredag 17.00–22.00
Lördag 17.00-22.30
Söndag Barmeny serveras Loungen

BAR

Måndag 15.00–23.00
Tisdag-fredag 15.00–24.00
Lördag 13.00–24.00
Söndag 13.00–23.00

ROOMSERVICE

Måndag-söndag 17.00–22.00

För sällskap över 9 personer, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon för menyer.Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde. På Elite Hotel Marina Tower kan du njuta av arrangemang av högsta klass när det gäller såväl mat, dryck, lokal och service. Våra festlokaler passar för alla tillfällen.
Välkommen till Sturebadet Marina Tower Spa med turkiskt hamam, bastu, gym och pool.
Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från lokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!
Upplev ett fantastiskt påskfirande för hela familjen.


Från 2750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Lyxigt påskfirande med Spa och trerätters middag.


Från 3090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Logipaket och biljetter till Jonas Gardell - Queen of F*cking Everything!


Från 2800 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boende och en fantastisk trerätters middag på SQ Bar & Restaurang.


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av ett härligt julbord i stämmningsfull miljö på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, där stad och skärgård möts. 


Från 695 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Hotel Marina Tower och njut av en härlig vistelse med spa-dag på Sturebadet.


Från 2500 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Förena nöje med välbehag och unna dig en härlig söndag med spa-besök och middag på Elite Hotel Marina Tower. Sov ut i våra sköna sängar och njut av vår generösa hotellfrukost och få en riktigt bra start på veckan.


Från 1390 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Besök Stockholm och det  nya leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende på något av våra sju hotell i Stockholm.


Från 1712 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet. Här kan du njuta av en härlig weekend med fantastisk utsikt. Med goda kommunikationer samt förstklassig service erbjuds en unik upplevelse. I hotellet ligger SQ bar och restaurang samt Sturebadet Marina Tower Spa.


Från 1192 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på Elite Hotel Marina Tower. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds smakfullt inredda hotellrum varav många med havsutsikt. I hotellet finns även Sturebadet Marina Tower med gym, pool, bastu och turkiskt hamam samt en restaurang med smaker från Frankrike och Italien.

Förboka er spaentré på tel. 08-555 703 00.


Från 2490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


89%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Silhouette of a person

Åsa Lindén Reinhardt

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Vi har varit här förr och vi älskar rummen med de fina fönsterna och utsikten med fartyg, vatten och Gröna Lund! Även restaurangen är värd ett plus, god mat och supertrevlig personal!

Att förbättra: Sätta en burk med typ kleenexservetter i badrummet...;)


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Trevligt rum och personal. Närhet till badet.

Att förbättra: Fortsätta som nu!


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Möttes av trevlig personal och rummet var fint. Lika trevlig personal i restaurangen på kvällen. Stor och god frukost! Jag lär komma tillbaka:-)

Att förbättra: Fortsätta i samma bana:-)


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Fin utsikt , lungt området. Bra priser.

Att förbättra: Det ända som inte var så bra var restaurang maten. Speciellt det vegansk var inte så god. Lite mers variation att välja bland .


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 23 mars 2019

Positivt: Att nå staden med SL-båt. Glömde dock säga till att jag tror kranen vid handfatet läcker - det blev blött på bänk och golv under natten. Rum 630


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2019

Positivt: Läget, sängen och FRUKOSTEN


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2019

Positivt: Trevlig personal!

Att förbättra: Placera flaggstängerna utanför hotellet på något annat ställe så att de inte skymmer utsikten från våning 4.


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019

Positivt: Utsikten och sängen


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019

Positivt: Det ligger vackert till rimligt pris

Att förbättra: Behålla det men vara nogsam med återkommande gäster som är medlemmar. Naturligtvis trevligt bemötande mot samtliga gäster

Övrigt: Gärna värme i badrummet vilket saknades


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 mars 2019

Positivt: Bra rum, bra möjlighet till spa och bra restaurang , samtliga måltider bra frukost, lunch och middag a la carte menyn.

Att förbättra: Vara stolt över helheten, men skulle åtgärda en liten detalj i badrummet : glasskålen för toalettborsten. Det som händer när toalettborsten skall lyftas ur skålen , är att glas- skålen följer med upp och ramlar ned på badrumsgolvet. Har man tur håller glasskålen,har man otur går glasskålen i bitar som sprids ut över golvet. Detta har hänt mig på andra Elite hotell. Det jag påtalar är således ett generellt problem på Elite hotellen där dessa glasskålar finns i badrummen. Jag tycker det är klart olämpligt med att använda en glasskål för förvaring av toalettborsten. För att undvika olyckor med glas i badrum bör glasskålen bytas mot ett materiel i rostfritt stål eller plast.


Elite Hotel Marina Tower
Saltsjöqvarns Kaj 25
131 71 Stockholm

Tel: 08-555 702 00

info.marinatower@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 08-400 004 66
reservation.marinatower@elite.se
Konferens
Tel: 08-400 004 67
konferens.marinatower@elite.se
Gruppbokning
Tel: 08-400 004 66
stockholm.groups@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Johan Sund
johan.sund@elite.se
Försäljningschef
Alfred Högbom
Tel: 0733268987
alfred.hogbom@elite.se
Försäljningschef
Anneli de Soto
Tel: 070-827 61 33
anneli.desoto@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Stockholm Arlanda Airport
Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm centralstation och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar ca 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.

Bromma Stockholm Airport
Från Bromma Stockholm Airport finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst via bil

Från Slussen
Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Danvikstull, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, första vänster in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram genom tunneln. Håll vänster och forsätt längs kajen fram till hotellet.

Ankomst via tåg/buss

Tunnebana
Tunnelbanestation Slussen

Buss
Buss 53, från T-centralen eller Slussen, stannar vid hållplats Saltsjöqvarn och där finns en hiss ner till hotellet.

Båt
Båt från Nybrokajen till hållplats Saltsjöqvarn tar ca 10 min. SL-biljett och Stockholmskortet gäller som färdbevis. Köp biljett innan du går ombord, till exempel på 7-Eleven vid Nybroplan. Se året om tidtabell här. På helger under sommarhalvåret kan man även åka med bolaget Ressels båt “M/S Emelie”. Biljett kan köpas ombord.

I närheten

Kommunikationer
Stockholm Arlanda Airport: 45 km
Bromma Stockholm Airport: 10 km

Sevärdheter
Fotografiska: 2,7 km
Ericsson Globe arena: 3,9 km
Djurgården: 1,7 km
Kungliga slottet: 4,1 km

Företag
Atlas Copco: 2,5 km
Epiroc Rock Drills AB: 2,5 km

Länkar
sj.se

_