Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   140 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra mysiga standardrum är 17-19 kvm och passar för en person. Rummen går i modern stil och är smakfullt inredda med ett sängskåp som har en säng på 140 cm samt arbetsplats och en skön fåtölj. Badrummet har dusch. Samtliga standardrum är utrustade med minibar, hårtork, strykjärn, strykbräda, safety box samt tv med Chromecast. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-22)

Nästa

  1-2 personer   2 x 100 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga standard twinrum är 17-19 kvm och passar för en till två personer. Rummen är belägna på våning 7-9 och går i modern och komfortabel stil. I varje rum finns två separata sängar, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga standard twinrum är utrustade med safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda samt tv med Chromecast. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-25)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är 21-22 kvm passar för en till två personer. Rummen går i en fräsch och modern stil och är belägna på våning 9-14. Dubbelsäng ingår i varje rum tillsammans med arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga superiorrum är utrustade med tv, safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-05)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är 22 kvm passar för en till två personer. Rummen ligger på de övre våningsplanen och är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda, kaffemaskin samt morgonrock och tofflor samt tv med Chromecast.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-06)

Nästa

  1-4 personer   2 x 100 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra mysiga och extra rymliga familjerum på 35 kvm passar perfekt till familjen på 4 medlemmar (2 vuxna och 2 barn, alternativt 3 vuxna). Rummen går i modern och komfortabel stil och är belägna på våning 7-11. Varje rum är utrustat med två sängar, bäddsoffa, arbetsplats och badrum med badkar. Samtliga familjerum är utrustade med safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda samt tv med Chromecast..

Se fler bilder

Från  1112 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-22)

Nästa

  1-4 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga juniorsviter ligger på våning 12-14 och är rymligt möblerade med en stor dubbelsäng och bäddsoffa samt badrum med badkar. Rummen har plats för två vuxna och två barn alternativt tre vuxna. 

Samtliga juniorsviter är utrustade med safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare, kaffemaskin, minibar samt morgonrock och tofflor samt tv med Chromecast.

Se fler bilder

Från  1192 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-06)

Nästa

  1-4 personer   220 cm   53 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva svit ligger på våning 15 och har en vacker utsikt över Stockholm. Sviten är 53 kvm och har separat sovrum, vardagsrumsdel och matsal/konferensdel. Badrummet har både badkar och dusch.

Sviten är är utrustad med tv, safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare och minibar samt morgonrock och tofflor.

Se fler bilder

Från  1992 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-25)

NästaElite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower ligger vid Hagaplan, intill Karolinska Institutet, i en av stadens snabbast växande stadsdelar. Hotellet erbjuder 221 rum, moderna och bekväma konferenslokaler, gym och relax och en restaurang för inresta såväl som boende i området.  Hotellet ligger i en helt nyproducerad fastighet och håller Elite Hotels höga standard och bjuder på en totalupplevelse för gäster och besökare.

Fakta om hotellet


  221 rökfria rum
  1 restaurang 
  1 bar
  9 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  7,5 km till Bromma Flygplats & 39 km till Arlanda flygplats
  2,5 km till tågstationen
  900 m till tunnelbanan
  600 m till citybanan


vikter i gymmet

Relax & Gym

I vår gym- och relaxavdelning kan du som gäst träna för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. 


Frukost

Frukosten serveras på entréplan i restaurangen Haga Bottega.

Frukostens öpppettider under sommaren
Alla dagar 07.30-11.00 


Dörr med röda bokstäver där det står Garage

Parkering

Biljetter finns att köpa till varmgarage i hotellets reception, avgift dygnet runt.
195 kr/ dygn.

Ytterligare ett p-garage till fördelaktigt pris finns ett kvarter bort, receptionen hänvisar gärna.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis WiFi i hela hotellet.


Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Välkommen att boka redan idag!


Runkeeper

Vi på Elite Hotel Carolina Tower vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 13 kilometer.

Rutt A - 13 km
Rutt B - 5 km
Rutt C - 3 km


Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds ljusa, luftiga konferenslokaler med en kapacitet på upp till 130 personer. 

  • 8 konferensrum 
  • Upp till 130 person
  • WiFi

Haga Bottega


På Haga Bottega är du välkommen från tidig morgon till sen kväll. De flesta platserna lämnar vi obokade för det spontana besöket men vill du vara säker på att få ett bord till middagen kan rekomenderar vi att boka bord. Vid lunch tar vi emot bokningar för större sällskap. 

Öppettider

Måndag-Fredag 06.30-23.00
Lördag 07.00-23.00
Söndag 07.00-23.00

Frukostens öpppettider under sommaren
Alla dagar 07.30-11.00 Överraska familjen med en härlig hotellvistelse på Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm. 


Från 1400 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Kombinera hotellvistelsen med en härlig middag i uppskattade restaurang Haga Bottega.


Från 1260 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Upptäck Stockholm med Stockholmspasset och sov gott i mjuka sängar på Elite Hotel Carolina Tower!


Från 2090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upptäck Stockholm med Stockholmspasset och sov gott i mjuka sängar på Elite Hotel Carolina Tower!


Från 2490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka ett förmånligt hotellpaket med boende och shopping på Mall of Scandinavia.


Från 1290 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Besök Stockholm och det  nya leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende på något av våra sju hotell i Stockholm.


Från 1712 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev Fjärilshuset Haga Ocean, vandra runt bland flygande fjärilar i stora tropiska växthus eller titta på hajarna i det stora akvariumet. Vi erbjuder ett hotellpaketet med bekvämt boende för familjen.


Från 1825 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Stockholm är staden ni inte får missa på sommaren! Ta färjan ut till skärgården eller njut av en härlig picknick i mysiga Hagaparken samtidigt som ni bor till ett förmånligt pris på Elite Hotel Carolina Tower med nära förbindelser till Stockholms oändliga utbud av upplevelser som garanterar härliga sommarminnen. 


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Checka ut från veckan och in på nya Elite Hotel Carolina Tower för en välförtjänt och avkopplande weekend. Njut av god mat av bästa kvalité på Haga Bottega och blicka ut över Stockholm från hotellets gym- och relaxavdelning. Här bor bekvämt med nära till allt huvudstaden har att erbjuda. 


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din kärlek med vårt Love-paket som garanterar hög mysfaktor. Njut av varandras sällskap på rummet med champagne, choklad och exotiskt frukt med storstadspulsen inom gångavstånd från hotellet. Passa även på att varva ner på hotellets relax- och gymavdelning med Stockholm bästa utsikt.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


86%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 juli 2018

Positivt: Läget om man har något örende på Karolinska! Bra pris på rummen! Chromcast på rummet!

Att förbättra: Infört pumptvålar!


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 14 juli 2018

Positivt: Rent och snyggt. Fräscht nytt hotell. Bra frukost. Fanns bra även med gluten och laktosfria alternativ

Att förbättra: Bättre badrum. Mer krokar bättre tvål. Ej fast tvål. En tvål i duschen. Det rann ut vatten på golvet från badkaret.


Hotellet svarade den 14 juli 2018

Hej Mona, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Din feedback är väldigt värdefull för oss i arbetet att utvärdera och förbättra oss ytterligare så återigen, tack för detta!. Välkommen tillbaka till oss på Elite Carolina Tower. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk Service Manager, Elite Carolina Tower


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 12 juli 2018

Positivt: Lätt att komma till om man kommer norr ifrån. Det finns parkering i källaren. Kollektivtrafik i närheten.

Att förbättra: Ja det som jag å även Ann upplevde var att personalen på frukost inte bar enhetlig klädsel å ingen hade en namnskylt på sig. Alla fall med hotelnamnet på. Det var svårt å se vilka som jobbade där. Det var trångt vid buffébordet. En soffa som stod nära så.

Övrigt: Typiskt storstadshotell.


Hotellet svarade den 14 juli 2018

Hej Ann Wallström, Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna oss din feedback!Det är väldigt värdefull för oss i arbetet att utvärdera och förbättra oss ytterligare så återigen, tack för detta! Jag kommer att ta det vidare med restaurangen. Hjärtligt välkommen tillbaka till oss på Elite Carolina Tower! Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk Service Manager, Elite Carolina Tower.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 juli 2018

Positivt: Grymt sköna rum & fantastiskt service

Övrigt: Kommer definitivt bo här igen vid nästa vistelse i Stockholm


Hotellet svarade den 6 juli 2018

Hej Linus, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Vad roligt att du uppskattade våra hotellrum och vår service. Vi ser fram emot din nästa vistelse hos oss. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Service Manager


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 4 juni 2018

Positivt: Lätt att hitta. Hyfsat centralt, samt bra parkeringsmöjligheter


Hotellet svarade den 4 juni 2018

Hej, Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Elite Carolina Tower, Stockholm


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 juni 2018

Positivt: Service och komfort

Att förbättra: Allt jättebra!


Hotellet svarade den 4 juni 2018

Bästa Malin, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Tusen tack för din fina recension om oss med uppskattning om allt från vår service till våra rum. Önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk , Elite Carolina Tower.


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 21 maj 2018

Positivt: Trevligt hotel med fräscha rum. Hade en fin utsikt över delar av Stockholm men fönstret var mycket smalt och litet. Trevlig receptionspersonal.

Att förbättra: Se till att det finns avgränsad parkering enbart för hotellets gäster. Att parkera i garage dit andra har tillgång gör att försäkringen inte gäller. Dessutom tokdyrt att parkera.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 28 april 2018

Positivt: Topklass! Helt nytt snyggt mysigt hotell med tyst rum

Att förbättra: Allt superbra!

Övrigt: Gym och relax på top floor med utsikt övrr hela stan, härligt!


Hotellet svarade den 2 maj 2018

Hej Malin, Stort tack för din trevliga recension. Ha en fortsatt fin vecka & varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Birgitta Karlernäs Elite Hotel Carolina Tower


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 april 2018

Positivt: Sköna sängar, tyst, trevlig personal och god frukost


Hotellet svarade den 18 april 2018

Hej Karin, Tack för din trevliga recension ! Vi hoppas ni besöker oss snart igen. Med vänliga hälsningar, Birgitta Karlernäs Elite Hotel Carolina Tower


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 april 2018

Positivt: Mycket trevligt och bra bemötande från personal.

Att förbättra: Bygga ut gymmet.


Hotellet svarade den 18 april 2018

Hej Mahmoud, Stort tack för att du tagit dig tid att svara på vår webenkät! Det är otroligt kul att höra att ni uppskattade våra hotellrum och servicen på hotellet. Vi ser fram emot din nästa vistelse ho oss. Vänliga hälsningar, Birgitta Karlernäs Elite Hotel Carolina Tower


Kontakta oss

Hitta hit


Från Arlanda flygplats
Från Arlanda kan man åka taxi direkt till hotellet. Avstånd ca 40 km

Flygbussarna från Arlanda till Stockholm city avgår var 20:e minut.  Gå av vid hållplats ”Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen” fortsätt längre fram på Eugeniavägen där ni finner hotellet.

Arlanda Express går från Arlanda till Stockholm centralstation. Arlanda Express avgår var 15:e minut och tar 20 minuter.  Från centralstationen tar man pendeltåget till Stockholm Odenplan och går ut mot uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Från Bromma flygplats
Bromma flygplats ligger ca 7 km från hotellet.

Från centralstationen
Från Stockholms Central tar ni tunnelbanan till S:t Eriksplan och väljer där uppgång Torsgatan. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från S:t Eriksplan.

Med bil
Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfart 164-165 från E4:an. Håll till höger och fortsätt på avfart 165, följ skyltarna mot Karolinska. Fortsätt på Karolinska vägen, sväng av till Gävlegatan och sedan mot Eugeniavägen.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Sankt Eriksplan. Sväng vänster till Solnavägen. Kör i mittfilen och sväng höger in på Eugeniavägen.

Tunnelbana
St Eriksplan, uppgång Torsgatan.

Buss
Buss 3, 67, 73, 77 och 507 stannar utanför hotellet. Stoppet heter Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen

Parkering
Biljetter finns att köpa till varmgarage i hotellets reception, avgift dygnet runt. 195 kr/ dygn.
Ytterligare ett p-garage till fördelaktigt pris finns ett kvarter bort, receptionen hänvisar gärna.

_