Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1-2 personer   160-180 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra mysiga standardrum är 17-19 kvm och passar för en till två personer. Rummen går i modern stil och är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga standardrum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn, strykbräda samt safety box. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

 

Se fler bilder

Från  790 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2018-01-27)

Nästa

  1-2 personer   2 x 100 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga standard twinrum är 17-19 kvm och passar för en till två personer. Rummen är belägna på våning 7-9 och går i modern och komfortabel stil. I varje rum finns två separata sängar, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga standard twinrum är utrustade med tv, safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

Se fler bilder

Från  790 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2018-01-19)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är 21-22 kvm passar för en till två personer. Rummen går i en fräsch och modern stil och är belägna på våning 9-14. Dubbelsäng ingår i varje rum tillsammans med arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga superiorrum är utrustade med tv, safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Se fler bilder

Från  890 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2018-02-10)

Nästa

Deluxe


  1-2 personer   180 cm   22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är 22 kvm passar för en till två personer. Rummen ligger på de övre våningsplanen och är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga deluxerum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda, kaffemaskin samt morgonrock och tofflor.

Se fler bilder

Från  990 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2017-12-27)

Nästa

Familjerum


  1-4 personer   2 x 100 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga och extra rymliga familjerum på 35 kvm passar perfekt till familjen på 4 medlemmar (2 vuxna och 2 barn, alternativt 3 vuxna). Rummen går i modern och komfortabel stil och är belägna på våning 7-11. Varje rum är utrustat med två sängar, bäddsoffa, arbetsplats och badrum med badkar. Samtliga familjerum är utrustade med tv, safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.


Från  1192 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2017-12-17)

Nästa

Juniorsvit


  1-4 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga juniorsviter ligger på våning 12-14 och är rymligt möblerade med en stor dubbelsäng och bäddsoffa samt badrum med badkar. Rummen har plats för två vuxna och två barn alternativt tre vuxna. 

Samtliga juniorsviter är utrustade med tv, safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare, kaffemaskin, minibar samt morgonrock och tofflor.


Från  1272 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2017-12-25)

Nästa

Svit


  1-4 personer   220 cm   53 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva svit ligger på våning 15 och har en vacker utsikt över Stockholm. Sviten är 53 kvm och har separat sovrum, vardagsrumsdel och matsal/konferensdel. Badrummet har både badkar och dusch.

Sviten är är utrustad med tv, safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare och minibar samt morgonrock och tofflor.


Från  2331 SEK /natt

(Priset hittades 2017-11-23, Priset avser 2018-02-10)

NästaVälkommen till vårt sjunde hotell i Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower ligger vid Hagaplan, intill Karolinska Institutet, i en av stadens snabbast växande stadsdelar. Hotellet erbjuder 221 rum, moderna och bekväma konferenslokaler, gym och relax och en restaurang för inresta såväl som boende i området.  Hotellet ligger i en helt nyproducerad fastighet och håller Elite Hotels höga standard och bjuder på en totalupplevelse för gäster och besökare.

  221 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  7,5 km till Bromma Flygplats & 39 km till Arlanda flygplats
  2,5 km till tågstationen
  900 m till tunnelbanan
  600 m till citybanan


vikter i gymmet

Relax & Gym

I vår gym- och relaxavdelning kan du som gäst träna för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. 


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis WiFi i hela hotellet.


Hund på rummet

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Välkommen att boka redan idag!


Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower är ett helt nytt hotell i Stockholm som öppnar 1 Novemer 2017.  Hotellet ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds ljusa moderna konferenslokaler med kapacitet för upp till 130 personer. 


Haga Bottega


På Haga Bottega är du välkommen från tidig morgon till sen kväll. De flesta platserna lämnar vi obokade för det spontana besöket men vill du vara säker på att få ett bord till middagen kan rekomenderar vi att boka bord. Vid lunch tar vi emot bokningar för större sällskap. 

Öppettider

Måndag-Fredag 06.30-23.00
Lördag 07.00-23.00
Söndag 07.00-23.00Boka ett förmånligt hotellpaket med boende och julshopping på Mall of Scandinavia. 


Från 1290 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Ta chansen att boka en härlig hotellövernattning på Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm


Från 790 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Checka ut från veckan och in på nya Elite Hotel Carolina Tower för en välförtjänt och avkopplande weekend. Njut av god mat av bästa kvalité på Haga Bottega och blicka ut över Stockholm från hotellets gym- och relaxavdelning. Här bor bekvämt med nära till allt huvudstaden har att erbjuda. 


Från 846 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vare sig ni besökt Stockholm tidigare eller inte så bjuder Elite Hotel Carolina Tower in till en helt ny upplevelse av staden. Njut av ledigheten i våra sköna sängar och få en god start på dagen med vår generösa frukost. Passa på att besöka den familjära restaurangen Haga Bottega i entrén och ta del av allt Stockholm har att erbjuda.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din kärlek med vårt Love-paket som garanterar hög mysfaktor. Njut av varandras sällskap på rummet med champagne, choklad och exotiskt frukt med storstadspulsen inom gångavstånd från hotellet. Passa även på att varva ner på hotellets relax- och gymavdelning med Stockholm bästa utsikt.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss


 

 

Hitta hit


Från Arlanda flygplats
Från Arlanda kan man åka taxi direkt till hotellet. Avstånd ca 40 km

Flygbussarna från Arlanda till Stockholm city avgår var 20:e minut.  Gå av vid hållplats ”Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen” fortsätt längre fram på Eugeniavägen där ni finner hotellet.

Arlanda Express går från Arlanda till Stockholm centralstation. Arlanda Express avgår var 15:e minut och tar 20 minuter.  Från centralstationen tar man pendeltåget till Stockholm Odenplan och går ut mot uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Från Bromma flygplats
Bromma flygplats ligger ca 7 km från hotellet.

Från centralstationen
Från Stockholms Central tar ni pendeltåg till Stockholm Odenplan och väljer där uppgång mot Vanadisvägen.  Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Med bil
Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfart 164-165 från E4:an. Håll till höger och fortsätt på avfart 165, följ skyltarna mot Karolinska. Fortsätt på Karolinska vägen, sväng av till Gävlegatan och sedan mot Eugeniavägen.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Sankt Eriksplan. Sväng vänster till Solnavägen. Kör i mittfilen och sväng höger in på Eugeniavägen.

Parkering
Parkering finns vid Nya Karolinska sjukhuset ca 300 meter från hotellet, parkering kostar 125/dygn.

_