Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard


  1-2 personer   160-180 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är 17-19 kvm och passar för en till två personer. Rummen är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga standardrum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.


Från  740 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-15)

Nästa

Standard Twin


  1-2 personer   2 x 100 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standard twinrum är 21 kvm och passar för en till två personer. Rummen ligger på våning 7-9 och är smakfullt inredda med två separata sängar, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga standard twinrum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.


Från  790 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-09)

Nästa

Superior


  1-2 personer   180 cm   21-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är 21-22 kvm passar för en till två personer. Rummen ligger på våning 10-14 och är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga superiorrum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.


Från  890 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-16)

Nästa

Deluxe


  1-2 personer   180 cm   22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är 22 kvm passar för en till två personer. Rummen ligger på våning 15 och är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga deluxerum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda, kaffemaskin samt morgonrock och tofflor.


Från  990 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-11-30)

Nästa

Familjerum


  1-4 personer   2 x 100 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga rum som har plats för upp till 4 familjemedlemmar (2 vuxna och 2 barn, alternativt 3 vuxna). Rummen är 35 kvm och ligger på våning 7-11 och är smakfullt inredda med två sängar, bäddsoffa, arbetsplats och badrum med badkar.

Samtliga familjerum är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.


Från  1290 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-16)

Nästa

Juniorsvit


  1-4 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga juniorsviter ligger på våning 12-14 och är rymligt möblerade med en stor dubbelsäng och bäddsoffa samt badrum med badkar. Rummen har plats för två vuxna och två barn alternativt tre vuxna. 

Samtliga juniorsviter är utrustade med tv, safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare, kaffemaskin, minibar samt morgonrock och tofflor.


Från  1390 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-01)

Nästa

Svit


  1-4 personer   220 cm   53 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva svit ligger på våning 15 och har en vacker utsikt över Stockholm. Sviten är 53 kvm och har separat sovrum, vardagsrumsdel och matsal/konferensdel. Badrummet har både badkar och dusch.

Sviten är är utrustad med tv, safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare och minibar samt morgonrock och tofflor.


Från  2190 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-01)

NästaSnart öppnar vårt sjunde hotell i Stockholm

I slutet på 2017 öppnar vi vårt sjunde hotell i Stockholm och koncernens 35:e hotell. Hotellet som nu växer fram ligger vid Hagaplan, intill Karolinska Institutet, i en av stadens snabbast växande stadsdelar. Vårt nya hotell kommer att erbjuda 221 rum, moderna och bekväma konferenslokaler, gym och relax och en restaurang för inresta såväl som boende i området.  Hotellet ligger i en helt nyproducerad fastighet och kommer att hålla Elite Hotels höga standard och bjuda på en totalupplevelse för gäster och besökare.

Vårt hotell vid Hagaplan kommer att utgöra ett bra komplement till våra sex befintliga Stockholmshotell. I sann Elite Hotels-anda skapar vi ett fullservicehotell med högsta standard. Utöver hotellgäster och boende i området så är det min förhoppning att även de som arbetar i och runt Hagastaden kommer att ha stor glädje av vår satsning, säger Bicky Chakraborty, VD och ägare av Elite Hotels.

Med en ny tunnelbanelinje och stora investeringar i infrastruktur kommer detta område att vävas tätare samman med Stockholms innerstad.

 Läs vårt pressmeddelande här


  221 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  7,5 km till Bromma Flygplats & 39 km till Arlanda flygplats
  2,5 km till tågstationen
  900 m till tunnelbanan
  600 m till citybanan


vikter i gymmet

Relax & Gym

I vår gym- och relaxavdelning kan du som gäst träna för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. 


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis WiFi i hela hotellet.


Hund på rummet

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Välkommen att boka redan idag!


Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower är ett helt nytt hotell i Stockholm som öppnar 1 Novemer 2017.  Hotellet ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds ljusa moderna konferenslokaler med kapacitet för upp till 130 personer. 

Kontakta oss


 

 

Hitta hit


Från Arlanda flygplats
Från Arlanda kan man åka taxi direkt till hotellet. Avstånd ca 40 km

Flygbussarna från Arlanda till Stockholm city avgår var 10:e minut.  Gå av vid hållplats ”Norra Stationsgatan”, följ Norra Stationsgatan, sväng av till Solnavägen och följ den tills ni kommer till Eugeniavägen där ni finner hotellet.

Arlanda Express går från Arlanda till Stockholm centralstation. Arlanda Express avgår var 15:e minut och tar 20 minuter.  Från centralstationen tar man pendeltåget till Stockholm Odenplan och går ut mot uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Från Bromma flygplats
Bromma flygplats ligger ca 7 km från hotellet. Taxibilar avgår utanför entrén.

Från centralstationen
Från Stockholms Central tar ni pendeltåg till Stockholm Odenplan och väljer där uppgång mot Vanadisvägen.  Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Med bil
Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfart 164-165 från E4:an. Håll till höger och fortsätt på avfart 165, följ skyltarna mot Karolinska. Fortsätt på Karolinska vägen, sväng av till Gävlegatan och sedan mot Eugeniavägen.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Sankt Eriksplan. Sväng vänster till Solnavägen. Kör i mittfilen och sväng höger in på Eugeniavägen.

_