Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   120 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I våra standard enkelrum finns allt du behöver för att koppla av, sova ut och även arbeta. Rummen är smakfullt inredda med ljusa färger, här finns en bekväm säng med sköna kuddar, en fåtölj och ett skrivbord. Badrummet med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  1-2 personer   160 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är eleganta dubbelrum med fint ljusinsläpp och smakfull inredning. Här kan du koppla av, sova ut eller arbeta. Det finns en bekväm fåtölj, en arbetsplats och en säng med sköna kuddar. Badrummet med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe har mer av det som vi kallar flärd eller livets goda. Här kan du koppla av i morgonrock och bara vara. Rummen är rymliga och smakfullt inredda med bekväma sittmöbler fåtölj, ett skrivbord och en säng med sköna kuddar. När kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en hemtrevlig känsla genom att bädda upp sängen och dämpa belysningen. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1192 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter har plats för drömmar, idéer och god sömn. Här finns trivsamma ytor, elegant inredning och vackra detaljer. Här finns en bekväm sittgrupp och en säng med sköna kuddar. Några rum har balkong med utsikt över Humlegården och självklart finns det ett skrivbord. När kvällen närmar sig skapar vår personal en hemtrevlig känsla genom att bädda upp sängen och dämpa belysningen. Badrum med dusch och badkar.

Se fler bilder

Från  1832 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Sviten är exklusivt inredd och utmärkt för firanden och speciella tillfällen. Balkong med utsikt mot Humlegården, ett vardagsrum med elegant sittgrupp, matsalsbord och ett ett pentry. Det separata sovrummet är inrett med en härlig dubbelsäng och fina färger. När kvällen närmar sig skapar vår personal en hemtrevlig känsla genom att bädda upp sängen och dämpa belysningen. Sviten har två badrum med badkar och dusch.

Se fler bilder

Från  4432 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

NästaVälkommen till Elite Eden Park Hotel

Exklusiva Elite Eden Park Hotel hittar ni mitt i centrala Stockholm, precis intill Humlegården och det livfulla Stureplan. Elite Eden Park Hotel är ett premiumhotell med förstklassig service och personligt bemötande.

På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet. Med Elite Eden Park höjer vi nivån ytterligare. Tidlöst elegant designade rum med bästa komfort, är den perfekta inramningen för nödvändig vila efter en hektisk arbetsdag eller för en avslappnande helg. Vi har 124 rum varav fem juniorsviter och en stor svit med balkonger och utsikt över Humlegården. Servicenivån är den allra högsta och vår målsättning är att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Hotellet erbjuder två spännande restaurangmiljöer. Mot Sturegatan ligger Miss Voon – en restaurang med asiatiska influenser där de välkända krögarna Melker Andersson och Danyel Couet med Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen. Mot Linnégatan finner man vår gastropub Bishops Arms och även här står Grupp F12 bakom maten.

På hotellets eget gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu i relaxavdelningen. Bilen parkerar vi åt våra gäster i hotellets eget garage.

Elite Eden Park har en tydlig miljöprofil och är Stockholms första LEED*-certifierade hotell.

Varmt välkommen till Elite Eden Park Hotel!

*LEED – Leadership in Energy & Environmental Design


  124 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  2 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  10 km till Bromma Flygplats & 40 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen
  400 m till tunnelbanan


Receptionsdisk på Elite Eden Park Hotel

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i restaurang Miss Voon på entreplan.

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.00–11.00

Söndag

08.00–12.00


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis trådlöst internet i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen. Hotellrummen är även utrustade med en fast uppkoppling.


vikter i gymmet

Personlig Träning

Nu kan du boka träning i gymmet med vår personliga tränare som hjälper dig att få ut maximalt av din träning. För mer information och bokning, kontakta receptionen.


Konditionsmaskiner i gym på Elite Eden Park Hotel

Relax & Gym

I vår relaxavdelning kan du som gäst träna i vårt eget gym för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Damer och herrar har avskilda omklädningsrum med förvaringsskåp samt bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra gäster. Gymmet är 75 moch här finns bl.a. löpband, crosstrainers, cyklar, rygg- och magmaskin, fria vikter, mattor och pilatesboll.


Dörr med röda bokstäver där det står Garage

Parkering

E-park parkeringsgarage
Välkommen till E-Park parkeringarage på Linnégatan 1, ett stenkast från Stureplan. Här parkerar du varmt och säkert alla dagar i veckan mellan kl 07.00-21.00. Utfart sker dygnet runt.

Priser
Måndag–söndag: pris per 20 min (inkl. moms) 43 sek
Maxpris per dygn: pris per 24h (inkl moms) 495 sek
Förlorat kort debiteras max taxa. 495 sek

Parkeringsservice
Låt oss parkera bilen säkert åt er i vårt garage. Parkeringsservice för hotellgäster alla dagar kl 07.00-21.00. Bilnyckeln lämnas till personalen i receptionen. Pris 495 kr per dygn.

Biltvätt
Nu erbjuder vi även biltvätt. För mer information samt priser, vänligen kontakta E-park 08-55562720, e-park@elite.se

Önskar du annonsera i vårt garage eller hyra en permanent P-plats vänligen maila E-park@elite.se.


Laddning av elbil

För dig som kommer med elbil så erbjuder vi laddplatser, både via 230 v och 3 fas för snabbare laddning.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 09.00 återlämnas nästa dag efter kl. 15.00. Denna service finns tillgänglig måndag till fredag, under helgdagar erbjuds expresservice mot extra kostnad.


Runkeeper

Vi på Elite Eden Park Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer.

Rutt A - Humlegården (3 km)

Rutt B - Östermalm (6 km)

Rutt C - Djurgården (10 km)


Green Key

Elite Eden Park Hotel är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


Konferensrum på Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner ni mitt i hjärtat av Stockholm, vid den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds två exklusiva mötessviter med balkong och utsikt över parken.

  • 2 mötessviter
  • Wi-Fi
  • Upp till 8 deltagare

gastropuben The Bishops Arm i Elite Eden Park Hotel

The Bishops Arms Linnégatan, Stockholm


Välkommen till vår engelska gastropub The Bishops Arms. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt i en genuint engelsk miljö. Vår mat håller hög standard och är en central del i vårt koncept. Vi lägger stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–22.00
Torsdag–lördag: 16.00–00.00
Söndag: 16.00–22.00


Närbild på dukning på restaurang Miss Voon

Restaurang Miss Voon i Stockholm


Miss Voon drivs av välrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund. Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär. Ett par kvällar i veckan gästas baren av dj.

Öppettider

Frukosttider
Måndag-fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag/Bar
Måndag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lördag: 17.00–02.00Transfer med Taxi Stockholm Premium till eller från Arlanda flygplats.


Från 2746 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en 4-rättersmiddag med asiatiska influenser på välkända Miss Voon.


Från 2500 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Här får du upptäcka leksaker och serietidningar från 1600-talet fram till nu.


Från 1712 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig weekend i Stockholm och bo på exklusiva Elite Eden Park Hotel. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 1272 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spendera påsklovet på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm till ett extra bra pris. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan med närhet till både bussar och tunnelbana. Sov bekvämt i vackert inredda rum och inta frukosten i den prisbelönta restaurangen Miss Voon.


Från 1268 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Hotellet ligger vackert beläget intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds 124 sobert designade hotellrum varav några med utsikt över parken. I hotellet finner ni även den prisbelönta restaurangen Miss Voon där välkända Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen.


Från 2290 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


91%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 april 2019

Positivt: Personalen


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 20 april 2019

Positivt: Smidigt med egen parkering och närheten till "allt"

Att förbättra: Sällskapet saknade inget.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 april 2019

Positivt: Rena välstädade rum, skön säng o att allt fanns, strykjärn mm

Att förbättra: Sopsortera på rummet. Byta ut fönen till en starkare och som man kan stänga av och på med en knapp. Nu måste man hålla in knappen, och har man tjockt hår som jag blir det väldigt tungt. Se till att maten på frukostbuffén är fräsch också när man äter sen frukost. Filen var varm, smöret kladdigt, osten ofräsch etc.


Elite Eden Park Hotel
Sturegatan 22
114 36 Stockholm

Tel: 08-555 627 00

info.edenpark@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 08-400 004 66
reservation.edenpark@elite.se
Konferens
Tel: 08-400 004 66
stockholm.conference@elite.se
Gruppbokning
Tel: 08-400 004 66
stockholm.groups@elite.se

Förfrågan

Hotellchef
Sofie Kampf
sofie.kampf@elite.se

Försäljningschef
Anneli de Soto
Tel: 070-827 61 33
anneli.desoto@elite.se
Receptionschef
Malin Mikaelsdotter
Tel: 08-555 627 00
malin.mikaelsdotter@elite.se
Hitta hit

Ankomst via flyg

Stockholm Arlanda Airport
Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm C och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Taxi till hotellet tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.

Stockholm Bromma Airport
Från Bromma flygplats finns taxi eller flygbuss till Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst via bil

Via E4: ta avfarten mot Norrtull. Kör rakt genom rondellen fortsätt cirka 200 meter till nästa rondell som är Roslagstull. Ta första till höger in på Birger Jarlsgatan och kör ungefär tre kilometer fram till Stureplan. Sväng vänster vid Stureplan och fortsätt längs Sturegatan till Elite Eden Park Hotel som ligger på höger sida.

Ankomst via tåg/buss

Tåg
Hotellet ligger bara 15-20 minuters promenad avstånd från centralstationen. Om man inte vill promenera går buss 1 mot Frihamnen och stannar på Sturegatan, precis utanför hotellet. Alternativt kan man ta tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum eller Ropsten och kliva av vid Östermalmstorg

Buss
Blå buss linje 1, buss 56 och 55 stannar vid Stureplan.

I närheten

Kommunikationer
Stockholm Centralstation: 1,4 km
Tunnelbana: 0,4 km
Stockholm Arlanda Airport: 40 km
Stockholm Bromma Airport: 10 km

Sevärdheter
Gamla Stan: 1,6 km
Vasamuseet: 1,8 km
Skansen: 2,1 km
Kungsträdgården: 0,8 km
Fotografiska: 2,8 km"

Företag
Hemsö: 37 m
Setterwalls: 150 m 
Nordic Capital: 700 m
Itiviti: 750 m

Länkar
sl.se
arlandaexpress.se
taxistockholm.se
swedavia.se
flygbussarna.se

_