Nyhet! Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   120 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum är lugnt belägna mot innergården. Rummen är ca 15 kvm och har en enkelsäng, arbetsplats och toalett med dusch.

Samtliga standardrum har minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Rummen har trägolv och är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  927 SEK /natt

Nästa

  1-2 personer   160 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla våra superiorrum är 21 kvm och har dubbelsäng, arbetsplats, sitthörna och badrum med badkar eller dusch.

Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Samtliga rum är rök- och djurfria.

Se fler bilder

Från  1097 SEK /natt

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga deluxerum är 21-24 kvm och passar perfekt för dig som önskar lite extra. Rummen är sobert inredda och har en dubbelsäng, arbetsplats och en liten sittdel samt badrum med dusch eller badkar.

I deluxerummen finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Samtliga rum är rök- och djur fria.

På samtliga deluxerum ingår badrock och tofflor under vistelsen och när kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en mer hemtrevlig känsla, genom att bädda upp sängarna och dämpa belysningen.

Se fler bilder

Från  1267 SEK /natt

Nästa

  1-2 personer   200 cm   45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är stora härliga rum och passar för dig som gillar generösa ytor. Här finns en dubbelsäng samt arbetsplats och umgängesdel för mindre sällskap. Badrummen har dusch eller badkar och några av juniorsviterna har balkong med utsikt över parken Humlegården.

På samtliga juniorsviter finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda, väckningstjänst. 

Badrock och tofflor under vistelsen och när kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en mer hemtrevlig känsla, genom att bädda upp sängarna och dämpa belysningen. Samtliga rum är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  1947 SEK /natt

Nästa

  1-3 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår rymliga och exklusiva svit är ett perfekt val för dig som har något att fira. Sviten är 70 kvm och har balkong med utsikt över den vackra parken Humlegården. I sviten finns ett sovrum med dubbelsäng, arbetsplats samt vardagsrumsdel med sittgrupp och matsalsmöbel. Här finns även ett penty/kök samt två badrum varav ett lite större.

I sviten finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, telefon, hårtork, strykbräda och väckningstjänst.

Badrock och tofflor ingår under vistelsen och när kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en mer hemtrevlig känsla, genom att bädda upp sängarna och dämpa belysningen.

Samtliga rum är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  5100 SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Eden Park Hotel, ett premiumhotell med förstklassig service

Exklusiva Elite Eden Park Hotel hittar ni mitt i centrala Stockholm, precis intill den rogivande Humlegården och det livfulla Stureplan. Elite Eden Park Hotel är ett premiumhotell med förstklassig service.

På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet. Med Elite Eden Park höjer vi nivån ytterligare. Tidlöst elegant designade rum med bästa komfort, är den perfekta inramningen för nödvändig vila efter en hektisk arbetsdag eller för en avslappnande helg. Vi har 124 rum varav fem juniorsviter och en stor svit med balkonger och utsikt över Humlegården. Servicenivån är den allra högsta och vår målsättning är att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Hotellet erbjuder två spännande restaurangmiljöer. Mot Sturegatan ligger Miss Voon – en restaurang med asiatiska influenser där de välkända krögarna Melker Andersson och Danyel Couet med Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen. Mot Linnégatan finner man vår gastropub Bishops Arms och även här står Grupp F12 bakom maten.

På hotellets eget gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu i relaxavdelningen. Bilen parkerar vi åt våra gäster i hotellets eget garage.

Elite Eden Park har en tydlig miljöprofil och är Stockholms första LEED*-certifierade hotell.

Varmt välkommen till Elite Eden Park Hotel!

*LEED – Leadership in Energy & Environmental Design


  124 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  2 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  10 km till Bromma Flygplats & 40 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen

  400 m till tunnelbanan

in- och utcheckning

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Wifi & IT

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis trådlöst internet i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen. Hotellrummen är även utrustade med en fast uppkoppling.


Parkering

Parkering

E-park parkeringsgarage
Välkommen till E-Park parkeringarage på Linnégatan 1, ett stenkast från Stureplan. Här parkerar du varmt och säkert alla dagar i veckan mellan kl 07.00-21.00. Utfart sker dygnet runt.

Priser
Måndag–söndag: pris per 20 min (inkl. moms) 38 sek
Maxpris per dygn: pris per 24h (inkl moms) 450 sek
Förlorat kort debiteras max taxa. 450 sek

Parkeringsservice
Låt oss parkera bilen säkert åt er i vårt garage. Parkeringsservice för hotellgäster alla dagar kl 07.00-21.00. Bilnyckeln lämnas till personalen i receptionen. Pris 450 kr per dygn.

Biltvätt
Nu erbjuder vi även biltvätt. För mer information samt priser, vänligen kontakta E-park 08-55562720, e-park@elite.se

Önskar du annonsera i vårt garage eller hyra en permanent P-plats vänligen maila E-park@elite.se.


Tvätt

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl. 10.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 10.30 återlämnas nästa dag efter kl. 15.00. Denna service finns tillgänglig måndag till fredag, under helgdagar erbjuds expresservice mot extra kostnad.


Relax & Gym

Relax & Gym

I vår relaxavdelning kan du som gäst träna i vårt eget gym för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Damer och herrar har avskilda omklädningsrum med förvaringsskåp samt bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra gäster. Gymmet är 75 moch här finns bl.a. löpband, crosstrainers, cyklar, rygg- och magmaskin, fria vikter, mattor och pilatesboll.


Sanctuary box

Sanctuary box

Alla våra rum är utrustade med en elektronikladdare med uttag som passar de flesta av marknadens ledande produkter.


Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner ni mitt i hjärtat av Stockholm, vid den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds två exklusiva mötessviter med balkong och utsikt över parken.

  • 2 mötessviter
  • Wi-Fi
  • Upp till 8 deltagare

The Bishops Arms

The Bishops Arms


Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–22.00
Torsdag–lördag: 16.00–00.00
Söndag: 16.00–22.00


Miss Voon

Miss Voon


Miss Voon drivs avvälrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund. Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär. Ett par kvällar i veckan gästas baren av dj.

Öppettider

Frukost

Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag/Bar
Måndag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lördag: 17.00–02.00Boka in en golfvistelse i Stockholm och bo på något av våra fina hotell. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket i samarbete med Bro Hof Slott GC.


Från 3467 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Hotellet är beläget intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. I hotellet finns den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. Elite Eden Park Hotel är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm.


Från 1097 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig weekend i Stockholm och bo på exklusiva Elite Eden Park Hotel. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 968 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in minnesvärda dagar på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet är en bra utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm, bussar stannar utanför hotellet och tunnelbanan når du med ett kort gångavstånd. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. 


Från 968 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Hotellet ligger vackert beläget intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds 124 sobert designade hotellrum varav några med utsikt över parken. I hotellet finner ni även den prisbelönta restaurangen Miss Voon där välkända Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen.


Från 2090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Sturegatan 22
114 36 Stockholm

Tel 08-555 627 00
Fax 08-555 627 01
info.edenpark@elite.se


Bokning
0771-788 789
reservation.edenpark@elite.se

Gruppbokningar (över 10 rum)
stockholm.groups@elite.se
08-559 017 50

Konferens
08-555 627 00
konferens.edenpark@elite.se

Hotelldirektör
Philip Karringer
philip.karringer@elite.se


Försäljningsansvarig
Johan Preisler
johan.preisler@elite.se


Shift Leader
helene.wik@elite.se
08-555 627 00


Hitta hit

GPS koordinater
59.338169 | 18.074698

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Pris ca 500 kr, avstånd 41 km

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter.

Från Bromma flygplats
Flygbussar avgår till City terminalen i Stockholm. Taxi kostar ca 350 kr, avstånd 41 km.

Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Man kan också åka Blåbuss 1 från Kungsbron (Cityterminalen), stig av vid Linnégatan eller buss 56 mot Hakberget. Om ni väljer att åka taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.
Följande bussar stannar utanför hotellet
Blå buss linje 1
Stora Essingen – Fridhemsplan – Hötorget – Stureplan – Gärdet – Frihamnen Buss 56
Hornsberg – S:t Eriks sjh – Centralen – Hötorget – Stureplan – Hakberget Buss 55
Hjorthagen – Gasverket – Stadion – Stureplan – Slussen – Södra stn – Skanstull – Sofia

Med bil
När du kommer till Stockholm med bil via E4:an, tar du avfarten mot Norrtull. Framme vid rondellen kör du rakt igenom denna och fortsätter ca 200 meter till Roslagstull, också det en rondell. Tag första till höger in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan gatan framåt ca 3 kilometer till Stureplan, sväng vänster vid Stureplan in på Sturegatan, och du har Elite Eden Park Hotel på höger sida.

Kommentarer


Mattias Dahlqvist

Omdömet skrevs den 25 november 2015

Positivt: Bra läge, mycket fint, fräscht och trevligt hotell med god service. Kan varmt rekommenderas!

Att förbättra: Skyltat upp lite bättre till frukostrestaurangen Gjort något som skapar en trigger att komma tillbaka. Kanske en liten utlottning/tävling av extra hotellnatt eller motsvarande så man kan göra ett nytt besök om man har lite tur.


Ulf Malmborg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 november 2015

Positivt: Standard,komfort,reception,service,läget m a o perfect.

Att förbättra: Fortsättai samma proffsiga elegantastil.Eventuellt bygga rymligare hissar.


Gunnar Axelsson

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 23 november 2015

Att förbättra: Försökt ha en högre standard på frukosten både vad beträffar utbud och platstillgång samt logistik


Tommy Sandin

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 23 november 2015

Positivt: Närheten till resturanger shopping


Ola Wiktander

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 november 2015


Mattias Callert

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 november 2015

Positivt: Mitt rum såg ut som jag vill att det skall se ut när jag är på hotell. Fräscht. härligt med heltäckningsmatta, fina färger, bra ljussättning. Frukosten var ypperlig, äggröran fast men krämig, löskokt ägg som ÄR löskokt, gott bröd med trevliga pålägg. Jag är helt enkelt väldigt nöjd, vilket inte är helt vanligt. Tack för det.

Att förbättra: Fortsätt vara på tårna. Gör lobbyn lite mer inbjudande.


Jonas Ekegren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 november 2015

Positivt: Personalen. Standarden på rummen och läget!


Lars Kärnerud

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 2 november 2015

Positivt: Bra rum, städat, god service

Att förbättra: Fixa så man kan läsa i sängen genom en spotlight


Malin Karlsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 november 2015

Positivt: Det bästa var att vi hade skrivit ett önskemål på rum i bokningen och när vi kom till rummet var det precis det vi hade önskat! Läget på hotellet var toppen och utsikten över humlegården från vårt rum kunde inte blivit bättre.

Att förbättra: Utöka eller ändra frukosten en aning. Hotellet känns väldigt exklusivt vilket inte frukosten passar direkt in på, den kändes lite för enkel med få variationer. Bär, frukter och smoothies kan till exempel läggas till

Övrigt: Bra säkerhet då man måste använda kortet för att komma in på våningarna på hotellet och även hissen.


Ulla Pettersson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 oktober 2015

Positivt: Sköna sängar, lagom varmt i rummet, bra läge, tyst, god frukost

Övrigt: Här bor jag gärna igen.


_