Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   120 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum är lugnt belägna mot innergården. Rummen är ca 15 kvm och har en enkelsäng, arbetsplats och toalett med dusch.

Samtliga standardrum har minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Rummen har trägolv och är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  1251 SEK /natt

(Priset hittades 2016-07-17, Priset avser 2016-07-24)

Nästa

  1-2 personer   160 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla våra superiorrum är 21 kvm och har dubbelsäng, arbetsplats, sitthörna och badrum med badkar eller dusch.

Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Samtliga rum är rök- och djurfria.

Se fler bilder

Från  1431 SEK /natt

(Priset hittades 2016-07-18, Priset avser 2016-07-24)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga deluxerum är 21-24 kvm och passar perfekt för dig som önskar lite extra. Rummen är sobert inredda och har en dubbelsäng, arbetsplats och en liten sittdel samt badrum med dusch eller badkar.

I deluxerummen finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Samtliga rum är rök- och djur fria.

På samtliga deluxerum ingår badrock och tofflor under vistelsen och när kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en mer hemtrevlig känsla, genom att bädda upp sängarna och dämpa belysningen.

Se fler bilder

Från  1611 SEK /natt

(Priset hittades 2016-07-18, Priset avser 2016-07-24)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är stora härliga rum och passar för dig som gillar generösa ytor. Här finns en dubbelsäng samt arbetsplats och umgängesdel för mindre sällskap. Badrummen har dusch eller badkar och några av juniorsviterna har balkong med utsikt över parken Humlegården.

På samtliga juniorsviter finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda, väckningstjänst. 

Badrock och tofflor under vistelsen och när kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en mer hemtrevlig känsla, genom att bädda upp sängarna och dämpa belysningen. Samtliga rum är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  2331 SEK /natt

(Priset hittades 2016-07-17, Priset avser 2016-07-24)

Nästa

  1-3 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår rymliga och exklusiva svit är ett perfekt val för dig som har något att fira. Sviten är 70 kvm och har balkong med utsikt över den vackra parken Humlegården. I sviten finns ett sovrum med dubbelsäng, arbetsplats samt vardagsrumsdel med sittgrupp och matsalsmöbel. Här finns även ett penty/kök samt två badrum varav ett lite större.

I sviten finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, telefon, hårtork, strykbräda och väckningstjänst.

Badrock och tofflor ingår under vistelsen och när kvällen närmar sig ser vår personal till att skapa en mer hemtrevlig känsla, genom att bädda upp sängarna och dämpa belysningen.

Samtliga rum är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  4950 SEK /natt

(Priset hittades 2016-07-18, Priset avser 2016-08-14)

NästaVälkommen till Elite Eden Park Hotel, ett premiumhotell med förstklassig service

Exklusiva Elite Eden Park Hotel hittar ni mitt i centrala Stockholm, precis intill den rogivande Humlegården och det livfulla Stureplan. Elite Eden Park Hotel är ett premiumhotell med förstklassig service och personligt bemötande.

På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet. Med Elite Eden Park höjer vi nivån ytterligare. Tidlöst elegant designade rum med bästa komfort, är den perfekta inramningen för nödvändig vila efter en hektisk arbetsdag eller för en avslappnande helg. Vi har 124 rum varav fem juniorsviter och en stor svit med balkonger och utsikt över Humlegården. Servicenivån är den allra högsta och vår målsättning är att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Hotellet erbjuder två spännande restaurangmiljöer. Mot Sturegatan ligger Miss Voon – en restaurang med asiatiska influenser där de välkända krögarna Melker Andersson och Danyel Couet med Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen. Mot Linnégatan finner man vår gastropub Bishops Arms och även här står Grupp F12 bakom maten.

På hotellets eget gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu i relaxavdelningen. Bilen parkerar vi åt våra gäster i hotellets eget garage.

Elite Eden Park har en tydlig miljöprofil och är Stockholms första LEED*-certifierade hotell.

Varmt välkommen till Elite Eden Park Hotel!

*LEED – Leadership in Energy & Environmental Design


  124 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  2 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  10 km till Bromma Flygplats & 40 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen
  400 m till tunnelbanan


Receptionsdisk på Elite Eden Park Hotel

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis trådlöst internet i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen. Hotellrummen är även utrustade med en fast uppkoppling.


vikter i gymmet

Personlig Träning

Nu kan du boka träning i gymmet med vår personliga tränare som hjälper dig att få ut maximalt av din träning. För mer information och bokning, kontakta receptionen.


Konditionsmaskiner i gym på Elite Eden Park Hotel

Relax & Gym

I vår relaxavdelning kan du som gäst träna i vårt eget gym för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Damer och herrar har avskilda omklädningsrum med förvaringsskåp samt bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra gäster. Gymmet är 75 moch här finns bl.a. löpband, crosstrainers, cyklar, rygg- och magmaskin, fria vikter, mattor och pilatesboll.


Dörr med röda bokstäver där det står Garage

Parkering

E-park parkeringsgarage
Välkommen till E-Park parkeringarage på Linnégatan 1, ett stenkast från Stureplan. Här parkerar du varmt och säkert alla dagar i veckan mellan kl 07.00-21.00. Utfart sker dygnet runt.

Priser
Måndag–söndag: pris per 20 min (inkl. moms) 38 sek
Maxpris per dygn: pris per 24h (inkl moms) 450 sek
Förlorat kort debiteras max taxa. 450 sek

Parkeringsservice
Låt oss parkera bilen säkert åt er i vårt garage. Parkeringsservice för hotellgäster alla dagar kl 07.00-21.00. Bilnyckeln lämnas till personalen i receptionen. Pris 450 kr per dygn.

Biltvätt
Nu erbjuder vi även biltvätt. För mer information samt priser, vänligen kontakta E-park 08-55562720, e-park@elite.se

Önskar du annonsera i vårt garage eller hyra en permanent P-plats vänligen maila E-park@elite.se.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl. 10.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 10.30 återlämnas nästa dag efter kl. 15.00. Denna service finns tillgänglig måndag till fredag, under helgdagar erbjuds expresservice mot extra kostnad.


Konferensrum på Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner ni mitt i hjärtat av Stockholm, vid den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds två exklusiva mötessviter med balkong och utsikt över parken.

  • 2 mötessviter
  • Wi-Fi
  • Upp till 8 deltagare

gastropuben The Bishops Arm i Elite Eden Park Hotel

The Bishops Arms


Välkommen till vår engelska gastropub The Bishops Arms. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt i en genuint engelsk miljö. Vår mat håller hög standard och är en central del i vårt koncept. Vi lägger stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–22.00
Torsdag–lördag: 16.00–00.00
Söndag: 16.00–22.00

Sommarstängt 4-31 juli
Under perioden vi har stängt hänvisar våra gäster till Miss Voon.


Närbild på dukning på restaurang Miss Voon

Miss Voon


Miss Voon drivs avvälrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund. Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär. Ett par kvällar i veckan gästas baren av dj.

Öppettider

Frukost

Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag/Bar
Måndag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lördag: 17.00–02.00Bo på Elite Eden Park Hotel, ett exklusivt hotell mitt i centrala Stockholm. Här bor du intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. I hotellet finns den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. Elite Eden Park Hotel är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm.


Från 1097 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Exlusiva Elite Eden Park Hotel ligger mitt i centrala Stockholm, intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm, bussar stannar utanför hotellet och tunnelbanan når du med ett kort gångavstånd. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 1113 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig weekend i Stockholm och bo på exklusiva Elite Eden Park Hotel. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 968 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in minnesvärda dagar på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet är en bra utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm, bussar stannar utanför hotellet och tunnelbanan når du med ett kort gångavstånd. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. 


Från 968 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Hotellet ligger vackert beläget intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds 124 sobert designade hotellrum varav några med utsikt över parken. I hotellet finner ni även den prisbelönta restaurangen Miss Voon där välkända Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen.


Från 2090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 juli 2016

Positivt: Läget

Att förbättra: Byta dom fläckiga heltäckningsmattorna till ett lättstädat, och då mer fräsch, trägolv/parkettgolv.


Silhouette of a person

Anneli Vidjelid

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 21 juli 2016

Positivt: Som alltid mycket bra standard och trevlig personal

Att förbättra: Ändra frukostkonceptet till det som finns på Elite i Ö-vik


Silhouette of a person

Marie Nyblom

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 21 juli 2016

Positivt: Centralt läge, bra frukost, trevlig personal

Att förbättra: Sänka priset på parkeringen. 900 kr för två dygn är oacceptabelt, kollade tyvärr inte priset innan, i så fall hade vi valt ett annat alternativ. Lättare att hitta parkering under helger, då vi i området tidigare har stått gratis. 900 kr är obetydligt mindre än en hotellnatt!


Hotellet svarade den 21 juli 2016

Hej Marie, Tack för att du tagit dig tid att svara på vår gästenkät och valt Elite Eden Park Hotel för er vistelse i Stockholm. Det gläder oss att ni trivs med läget och frukosten! Tack för din feedback gällande vårt garage, kommentarer och förslag från våra gäster är väldigt viktigt i strävan att bli ännu bättre! Varmt välkomna tillbaka till oss på Elite Eden Park Hotel, Med vänliga hälsningar, Sofie


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 21 juli 2016


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 juli 2016

Positivt: Mycket bra utrustning på rummet.

Att förbättra: Tänka mer på kvinnliga resenärers behov, och då syftar jag på handspegeln i badrummet, som är gjord för herrar att raka sig, men damer önskar ha en sådan för att titta bakifrån att håret och kläderna ser snygga ut. Då skulle handspegeln behöva större räckvidd än den har idag.


Hotellet svarade den 9 juli 2016

Hej, Tack för att du tagit dig tid att skriva detta och tack för din feedback gällande våra badrum! Vi uppskattar alla förslag, synpunkter och kommentarer från våra gäster, för att ständigt kunna förbättras. Vi hoppas att ni trots detta har haft en bra vistelse hos oss på Elite Eden Park Hotel och väljer att komma tillbaka till oss vid ett senare tillfälle, Varmt välkomna tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Sofie


Silhouette of a person

Liselotte Hjorth

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 9 juni 2016

Positivt: Nära till mitt kontor

Att förbättra: Förbättra frukosten göra det till ngt mer extra


Silhouette of a person

Anders Broström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 7 juni 2016

Positivt: Utomordentligt trevlig, kunnig och tillmötesgående personal i receptionen som gör sitt yttersta för att man skall trivas. Perfekt service och ändamålsenliga, väl utrustade och bekväma rum. Hotellet har ett centralt och bra läge.

Att förbättra: försöka göra allt för att behålla personalen i receptionen! Vidare skulle jag försöka få restaurangcheckarna att gälla på restaurangen Miss Voon.


Silhouette of a person

Mats Lithner

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 3 juni 2016

Positivt: Läget vid Humlegården

Att förbättra: Jag nämnde att jag var medlem i gästprogrammet vid incheckningen men jag fick ingen dagstidning eller restaurantcheck


Hotellet svarade den 4 juni 2016

Hej Mats, Tack för att du tagit dig tid att svara på vår gästenkät. Din feedback är väldigt viktig för oss för att ständigt kunna förbättras! Vi beklagar att du inte fick din restaurangvoucher eller dagstidning vid incheck. Detta är en förmån alla våra medlemmar ska få och vi beklagar det misstaget. Jag har sett i din reservation och medlemskapet ligger inlagt så du har fått dina poäng för vistelsen. Vi hoppas att vi trots detta får möjligheten att önska dig varmt välkommen tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Sofie


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 juni 2016


Silhouette of a person

Hans Isaksson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 31 maj 2016

Positivt: Läge, personal

Att förbättra: Skarven mellan de två enkelsängarna som utgör en dubbelsäng är väldigt obekväm


Hotellet svarade den 3 juni 2016

Hej Hans, Tack för att du tagit dig tid att skriva detta och tack för din feedback gällande våra sängar! Dina kommentarer, förslag och synpunkter är väldigt viktiga för oss och vi kommer att se över våra sängar. Det gläder oss att du utöver detta haft en bra vistelse hos oss på Elite Eden Park! Varmt välkomna tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar Sofie


Kontakta oss

Sturegatan 22
114 36 Stockholm Tel 08-555 627 00
Fax 08-555 627 01
info.edenpark@elite.se

Bokning
0771-788 789
reservation.edenpark@elite.se

Gruppbokningar (över 10 rum)
08-559 017 50
stockholm.groups@elite.se
Formulär för gruppbokningsförfrågningar

Konferens
08-555 627 00
konferens.edenpark@elite.se

Hotelldirektör
Philip Karringer
philip.karringer@elite.se

Försäljningschef
Roni Saouma
+46 76 879 2102
roni.saouma@elite.se

Manager on duty
Sofie Kampf
08-555 627 00
sofie.kampf@elite.se


Hitta hit

GPS koordinater
59.338169 | 18.074698

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Pris ca 500 kr, avstånd 41 km

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter.

Från Bromma flygplats
Flygbussar avgår till City terminalen i Stockholm. Taxi kostar ca 350 kr, avstånd 41 km.

Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Man kan också åka Blåbuss 1 från Kungsbron (Cityterminalen), stig av vid Linnégatan eller buss 56 mot Hakberget. Om ni väljer att åka taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.
Följande bussar stannar utanför hotellet
Blå buss linje 1
Stora Essingen – Fridhemsplan – Hötorget – Stureplan – Gärdet – Frihamnen Buss 56
Hornsberg – S:t Eriks sjh – Centralen – Hötorget – Stureplan – Hakberget Buss 55
Hjorthagen – Gasverket – Stadion – Stureplan – Slussen – Södra stn – Skanstull – Sofia

Med bil
När du kommer till Stockholm med bil via E4:an, tar du avfarten mot Norrtull. Framme vid rondellen kör du rakt igenom denna och fortsätter ca 200 meter till Roslagstull, också det en rondell. Tag första till höger in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan gatan framåt ca 3 kilometer till Stureplan, sväng vänster vid Stureplan in på Sturegatan, och du har Elite Eden Park Hotel på höger sida.
_