Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   120 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum är lugnt belägna mot innergården. Rummen är ca 15 kvm och har en enkelsäng, arbetsplats och toalett med dusch.

Samtliga standardrum har minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Rummen har trägolv och är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  1112 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-25)

Nästa

  1-2 personer   160 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla våra superiorrum är 21 kvm och har dubbelsäng, arbetsplats, sitthörna och badrum med badkar eller dusch.

Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Samtliga rum är rök- och djurfria.

Se fler bilder

Från  1272 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-07-11)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga deluxerum är 21-24 kvm och passar perfekt för dig som önskar lite extra. Rummen är sobert inredda och har en dubbelsäng, arbetsplats och en liten sittdel samt badrum med dusch eller badkar.

I deluxerummen finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda och väckningstjänst. Samtliga rum är rök- och djur fria.

På samtliga deluxerum ingår badrock och tofflor under vistelsen.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-24)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är stora härliga rum och passar för dig som gillar generösa ytor. Här finns en dubbelsäng samt arbetsplats och umgängesdel för mindre sällskap. Badrummen har dusch eller badkar och några av juniorsviterna har balkong med utsikt över parken Humlegården.

På samtliga juniorsviter finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, hårtork, strykbräda, väckningstjänst. 

Badrock och tofflor under vistelsen.

Se fler bilder

Från  2072 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-07-07)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår rymliga och exklusiva svit är ett perfekt val för dig som har något att fira. Sviten är 70 kvm och har balkong med utsikt över den vackra parken Humlegården. I sviten finns ett sovrum med dubbelsäng, arbetsplats samt vardagsrumsdel med sittgrupp och matsalsmöbel. Här finns även ett penty/kök samt två badrum varav ett lite större.

I sviten finns minibar, safetybox med laptop förvaring, tv, telefon, hårtork, strykbräda och väckningstjänst.

Badrock och tofflor ingår under vistelsen.

Samtliga rum är rök- och djur fria.

Se fler bilder

Från  4400 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-25)

NästaVälkommen till Elite Eden Park Hotel, ett premiumhotell med förstklassig service

Exklusiva Elite Eden Park Hotel hittar ni mitt i centrala Stockholm, precis intill den rogivande Humlegården och det livfulla Stureplan. Elite Eden Park Hotel är ett premiumhotell med förstklassig service och personligt bemötande.

På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet. Med Elite Eden Park höjer vi nivån ytterligare. Tidlöst elegant designade rum med bästa komfort, är den perfekta inramningen för nödvändig vila efter en hektisk arbetsdag eller för en avslappnande helg. Vi har 124 rum varav fem juniorsviter och en stor svit med balkonger och utsikt över Humlegården. Servicenivån är den allra högsta och vår målsättning är att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Hotellet erbjuder två spännande restaurangmiljöer. Mot Sturegatan ligger Miss Voon – en restaurang med asiatiska influenser där de välkända krögarna Melker Andersson och Danyel Couet med Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen. Mot Linnégatan finner man vår gastropub Bishops Arms och även här står Grupp F12 bakom maten.

På hotellets eget gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu i relaxavdelningen. Bilen parkerar vi åt våra gäster i hotellets eget garage.

Elite Eden Park har en tydlig miljöprofil och är Stockholms första LEED*-certifierade hotell.

Varmt välkommen till Elite Eden Park Hotel!

*LEED – Leadership in Energy & Environmental Design


  124 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  2 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  10 km till Bromma Flygplats & 40 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen
  400 m till tunnelbanan


Receptionsdisk på Elite Eden Park Hotel

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i restaurang Miss Voon på entreplan.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.00–11.00

Söndag

08.00–12.00


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis trådlöst internet i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen. Hotellrummen är även utrustade med en fast uppkoppling.


vikter i gymmet

Personlig Träning

Nu kan du boka träning i gymmet med vår personliga tränare som hjälper dig att få ut maximalt av din träning. För mer information och bokning, kontakta receptionen.


Konditionsmaskiner i gym på Elite Eden Park Hotel

Relax & Gym

I vår relaxavdelning kan du som gäst träna i vårt eget gym för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Damer och herrar har avskilda omklädningsrum med förvaringsskåp samt bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra gäster. Gymmet är 75 moch här finns bl.a. löpband, crosstrainers, cyklar, rygg- och magmaskin, fria vikter, mattor och pilatesboll.


Dörr med röda bokstäver där det står Garage

Parkering

E-park parkeringsgarage
Välkommen till E-Park parkeringarage på Linnégatan 1, ett stenkast från Stureplan. Här parkerar du varmt och säkert alla dagar i veckan mellan kl 07.00-21.00. Utfart sker dygnet runt.

Priser
Måndag–söndag: pris per 20 min (inkl. moms) 38 sek
Maxpris per dygn: pris per 24h (inkl moms) 450 sek
Förlorat kort debiteras max taxa. 450 sek

Parkeringsservice
Låt oss parkera bilen säkert åt er i vårt garage. Parkeringsservice för hotellgäster alla dagar kl 07.00-21.00. Bilnyckeln lämnas till personalen i receptionen. Pris 450 kr per dygn.

Biltvätt
Nu erbjuder vi även biltvätt. För mer information samt priser, vänligen kontakta E-park 08-55562720, e-park@elite.se

Önskar du annonsera i vårt garage eller hyra en permanent P-plats vänligen maila E-park@elite.se.


Laddning av elbil

För dig som kommer med elbil så erbjuder vi laddplatser, både via 230 v och 3 fas för snabbare laddning.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 09.00 återlämnas nästa dag efter kl. 15.00. Denna service finns tillgänglig måndag till fredag, under helgdagar erbjuds expresservice mot extra kostnad.


Runkeeper

Vi på Elite Eden Park Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer.

Rutt A - Humlegården (3 km)

Rutt B - Östermalm (6 km)

Rutt C - Djurgården (10 km)


Green Key

Elite Eden Park Hotel är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


Konferensrum på Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner ni mitt i hjärtat av Stockholm, vid den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds två exklusiva mötessviter med balkong och utsikt över parken.

  • 2 mötessviter
  • Wi-Fi
  • Upp till 8 deltagare

gastropuben The Bishops Arm i Elite Eden Park Hotel

The Bishops Arms


Välkommen till vår engelska gastropub The Bishops Arms. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt i en genuint engelsk miljö. Vår mat håller hög standard och är en central del i vårt koncept. Vi lägger stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–22.00
Torsdag–lördag: 16.00–00.00
Söndag: 16.00–22.00


Närbild på dukning på restaurang Miss Voon

Miss Voon


Miss Voon drivs avvälrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund. Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär. Ett par kvällar i veckan gästas baren av dj.

Öppettider

Frukost

Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag/Bar
Måndag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lördag: 17.00–02.00

 Exlusiva Elite Eden Park Hotel ligger mitt i centrala Stockholm, intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm, bussar stannar utanför hotellet och tunnelbanan når du med ett kort gångavstånd. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 1113 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig weekend i Stockholm och bo på exklusiva Elite Eden Park Hotel. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 968 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in minnesvärda dagar på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Här bor ni intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet är en bra utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm, bussar stannar utanför hotellet och tunnelbanan når du med ett kort gångavstånd. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. 


Från 968 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på exklusiva Elite Eden Park Hotel i Stockholm. Hotellet ligger vackert beläget intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds 124 sobert designade hotellrum varav några med utsikt över parken. I hotellet finner ni även den prisbelönta restaurangen Miss Voon där välkända Grupp F12 står för den gastronomiska upplevelsen.


Från 2090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Jörgen Nilsson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 juni 2017

Positivt: Bra läge, rent och snyggt, vänlig personal, bra bemötande.

Att förbättra: Jag skulle ha bäddmadrasser i sängarna, det blir alldeles för hårt att ligga i dessa som det är nu.


Silhouette of a person

Jonas Brolin

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 juni 2017

Positivt: Väldigt trevliga från början till slut. Också väldigt bra service


Silhouette of a person

Cecilia Clementz

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 7 juni 2017

Positivt: Centralt, p-plats i garage, bra och trevlig frukost.

Att förbättra: Kortnycklarna. De fungerade mycket dåligt, blev stående länge i garaget innan personal hörde vi ringde från garaget för kortnycklen ej fungerade. Man får ingen indikation på att signalen går fram till receptionen eller även dem ej fungerar.


Hotellet svarade den 7 juni 2017

Hej Cecilia, Tack för att du har tagit dig tid att svara på vår gästenkät! Det gläder oss att du varit nöjd med hotellet och vår parkering! Vi har även Valet Parking där vi gärna parkerar er bil vid ankomst, allt ni behöver göra då är att lämna in bilnyckeln i receptionen. Gällande nyckelkorten beklagar jag att ni hade problem under vistelsen, rumsnycklarna fungerar tyvärr inte i vårt garage utan av säkerhetsskäl måste alltid receptionspersonalen öppna denna dörr. Dock ska personalen alltid öppna direkt för våra gäster och självklart inte behöva stå och vänta, jag beklagar det. Vi hoppas att vi trots detta får möjligheten att välkomna er tillbaka! Med vänliga hälsningar, Sofie Receptionen, Elite Eden Park Hotel


Silhouette of a person

Katarina Rhodin

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 29 maj 2017

Positivt: Läget är väldigt trevligt

Att förbättra: Större rum


Hotellet svarade den 29 maj 2017

Hej Katarina, Tack för att du har tagit dig tid att skriva en recension från din förra vistelse hos oss på Elite Eden Park! Det gläder oss att du varit nöjd med hotellet och läget. Tack för din feedback gällande storleken på våra rum, vi har olika rumskategorirer där det skiljer sig en del mellan storleken på våra rum. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Sofie


Silhouette of a person

Martin Jarl

Omdömet skrevs den 21 maj 2017

Positivt: Mottagandet och frukosten.

Att förbättra: Hålla lika höga standard som nu är på hotellet.

Övrigt: Toppenläge


Hotellet svarade den 22 maj 2017

Hej Martin, Tack för din fantastiska feedback från din senaste vistelse hos oss på Elite Eden Park Hotel! Det gläder oss att du varit nöjd med hotellet såväl som läget och vår fantastiska personal! Varmt välkommen tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Sofie


Silhouette of a person

Hans Karlsson

Omdömet skrevs den 8 maj 2017

Positivt: Bra bemötande

Att förbättra: Kommer inte på något som kunde vara bättre just nu


Silhouette of a person

Marie-Louise Dannstedt

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 april 2017

Positivt: Trevlig personal, fint och stort rum och nära till allt. Frukosten var bra och den serverades i en lugn miljö.


Hotellet svarade den 29 april 2017

Hej Marie-Louise, Tack för att du har tagit dig tid att recensera din senaste vistelse hos oss på Elite Eden Park! Det gläder oss att du trivts bra med rummet såväl som vår frukostmatsal. Varmt välkommen tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Sofie


Silhouette of a person

Mats Söderberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 mars 2017

Positivt: Alltid trevlig och bra bemötande


Hotellet svarade den 27 mars 2017

Hej Mats, Tack för ditt fantastiska betyg och din trevliga feedback gällande vår personal! Det gläder oss att du trivs så bra här på Elite Eden Park. Vi ser fram emot att välkomna dig vid nästa tillfälle! Med vänliga hälsningar, Receptionen Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Silhouette of a person

Thomas Nyman

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2017

Positivt: Hjälpsamma trevliga tjejer i repan, fina rum (plan 6)

Att förbättra: ..erbjuda ett övernattningsrum till personal som slutar sent och börjar tidigt morgonen efter, nu vet jag ju inte om ni gör det eller inte...


Hotellet svarade den 27 mars 2017

Hej Thomas, Tack för att du har tagit dig tid att svara på vår gästenkät och tack för din feedback gällande vår personal ooch din omtanke! Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen. Med vänliga hälsningar, Sofie Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Silhouette of a person

Lars Thulin

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2017

Positivt: Läget vänligheten

Att förbättra: -


Hotellet svarade den 19 mars 2017

Hej Lars, Tack för att du har tagit dig tid att svara på vår gästenkät och tack för att du har valt Elite Eden Park under ditt besök i Stockholm! Det gldäer oss att du varit nöjd med din vistelse. Varmt välkommen tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Sofie


Kontakta oss


 

Hitta hit


 

GPS koordinater 
59.338169 | 18.074698

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Pris ca 500 kr, avstånd 41 km 

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter. 

Från Bromma flygplats
Flygbussar avgår till City terminalen i Stockholm. Taxi kostar ca 350 kr, avstånd 41 km. 

Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Man kan också åka Blåbuss 1 från Kungsbron (Cityterminalen), stig av vid Linnégatan eller buss 56 mot Hakberget. Om ni väljer att åka taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.
Följande bussar stannar utanför hotellet
Blå buss linje 1 
Stora Essingen – Fridhemsplan – Hötorget – Stureplan – Gärdet – Frihamnen Buss 56 
Hornsberg – S:t Eriks sjh – Centralen – Hötorget – Stureplan – Hakberget Buss 55 
Hjorthagen – Gasverket – Stadion – Stureplan – Slussen – Södra stn – Skanstull – Sofia 

Med bil
När du kommer till Stockholm med bil via E4:an, tar du avfarten mot Norrtull. Framme vid rondellen kör du rakt igenom denna och fortsätter ca 200 meter till Roslagstull, också det en rondell. Tag första till höger in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan gatan framåt ca 3 kilometer till Stureplan, sväng vänster vid Stureplan in på Sturegatan, och du har Elite Eden Park Hotel på höger sida.

 

_