Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop i Norrköping

  • Rosa blommor
  • Ett runt bord med en festlig dukning
  • Närbild på en champagneflaska som hälls upp i ett glad bredvid fina blommor
  • Ett stilrent sovrum i mjuka färger med en stor säng, kuddar, ett fönster och en fåtölj
  • Närbild på innertaket i lokalen med vacker stuckatur och tre takkronor
Bröllop i Norrköping

Bröllop och fest


Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Grand Hotel i Norrköping kan erbjuda något utöver det vanliga.

Vad drömmer ni om? Ett intimt familjebröllop med middag avskilt i vår restaurang eller ett storslaget sagobröllop i någon av våra festsalar? Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag.

Imponera på era gäster med en klassisk två- eller trerätters middag eller bjud in till en härlig buffé. Tillsammans tar vi fram ett middagsupplägg som passar er. Vid bokning av festlokal hos oss ordnar vi med all mat inklusive kaffe och tårta. Maten beställs från vårt kök, men om ni önskar kan ni självklart beställa en egen bröllopstårta från valfritt bageri.

Boende för brudpar och bröllopsgäster


Spendera bröllopsnatten i vår härliga hörnsvit där rosor och choklad väntar på rummet vid ankomst. Vid bokning att ett av våra bröllopspaket erbjuder vi rabatterade priser för övernattande brudpar och bröllopsgäster.

  • Bröllopsgäster: fr. 495 kr/person i delat dubbelrum
  • Brudpar: enligt överenskommelse beroende på rumskategori.

Kontakt och mer information
Välkommen med din förfrågan genom att kontakta 011-36 41 00 eller restaurang.grandhotel@elite.se 

 


Festlokaler


Bankiren är en vacker festlokal från 1800-talet. Den ligger ett stenkast från hotellet på Drottninggatan, vid Handelsbanken och har ett vackert glastak och kristallkronor i taket. I denna 350 kvm stora lokal finns möjlighet till möblering med runda bord för upp till 130 gäster och med långbord för upp till 170 gäster. Här finns en scen, mikrofon, 2 headset, projektor och ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik (ej jämförbart med en dj utrustning).

Pris från 8500 kr

I priset ingår lokalhyra fram till kl. 24.00, men tiden går att förlänga till kl 01.00 mot en avgift på 1500 kr. I lokalhyran ingår personal, dukar, servetter, porslin, enkel bordsdekoration och städning.

Vår näst största lokal har ett vackert ljusinsläpp och möjlighet till flera olika möbleringar. Bråviken har plats för upp till 140 gäster vid långbord och 100 gäster vi möblering med runda bord. Här finns en scen, mikrofon, 2 headset, projektor och ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik (ej jämförbart med en dj utrustning).

Pris från 7500 kr

I priset ingår lokal fram till kl. 24.00, personal, dukar, servetter, porslin, enkel bordsdekoration och städning.

Denna mysiga lokal passar utmärkt för det mindre sällskapet. Lokalen rymmer upp till 60 personer och har stora fönster mot Motala Ström. Här finns en projektor, headset och ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik (ej jämförbart med en dj utrustning).

Pris från 5500 kr

I priset ingår lokal fram till kl. 24.00, personal, dukar, servetter, porslin, enkel bordsdekoration och städning.

Bröllopspaket


Tvårättersmeny från 420 kr/person
Treättersmeny från 495 kr/person
Buffé från 350 kr/person

_