Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Ekonomi


  1 person   90 cm   810 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra ekonomirum är trevliga enkelrum med utsikt över hotellets vinterträdgård. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork och badrum med dusch eller badkar. 


Från  632 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-12)

Nästa

Standard


  1 person   90–105 cm   12–13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är trevliga enkelrum med utsikt över antingen hotellets vinterträdgård, Motala ström eller Norrköpings rådhus. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork och badrum med dusch eller badkar. Vissa rum har även minibar och safetybox.


Från  712 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-12)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14–17 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlitrum är modernt inredda och rymmer upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  752 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-31)

Nästa

Dubbelrum


  1–2 personer   160 cm   16–17 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra dubbelrum är modernt inredda och rymmer upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-12)

Nästa

Superior dubbelrum


  1–2 personer   2x90 cm eller 160–180 cm   2224 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är ljusa och trevliga och flertalet av dem är även renoverade. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar. Vissa rum har även minibar.

Se fler bilder

Från  952 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-12)

Nästa

Deluxe


  1–3 personer   180 cm   2324 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxrum är alla varsamt renoverade med tilltagen golvyta och modern inredning, vissa av dem erbjuder även en härlig utsikt över Motala ström. Här sover två vuxna bekvämt i en rymlig dubbelsäng medan barnet sover gott i en extrasäng. Rummen är utrustade med skrivbord, minibar, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-12)

Nästa

  1–4 personer   160180 cm   30–32 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är luftiga med tilltagen golvyta och möblerade med bäddsoffa som rymmer två barn. Flertalet av våra familjerum är även renoverade. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar. Vissa rum har även minibar.

Se fler bilder

Från  1026 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-03)

Nästa

  12 personer   180 cm   3035 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är modernt inredda med extra sittyta för både vila och arbete. En av juniorsviterna bjuder på en fantastisk utsikt över hela Norrköping. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, soffa, sällskapsspel, minibar, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-12)

Nästa

Svit


  1–2 personer   180 cm   4552 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två vackra sviter med modern inredning som passar utmärkt för både bröllopsnatten och de tillfällen när du vill unna dig något extra. Sviterna är utrustade med skrivbord, telefon, tv, soffa, minibar, hårtork, morgonrock, tofflor, safetybox och badrum med dusch och jacuzzi.

Se fler bilder

Från  1881 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-02)

NästaVälkommen till Elite Grand Hotel, Norrköping

Att bo på Elite Grand Hotel i Norrköping ska upplevas som något mer än att bara ta in på hotell. Med centralt läge och utsikt över Motala Ström ligger vår pampiga byggnad från 1900-talets början. Det är bara fem minuters gångväg till Norrköpings centralstation och samma avstånd till shopping och restauranger. Vi vill ge dig en totalupplevelse utifrån känslan av kvalitet, flärd och tradition. Med 190 rum och 11 konferenslokaler kan vi ta emot många gäster och samtidigt förmedla en varm hemkänsla.

Puben The Bishops Arms ligger på hotellets bottenvåning med en fantastisk utsikt över vattnet. Det är inte utan anledning Elite Grand Hotel är Norrköpings ledande hotell. Varmt välkommen till Elite Grand Hotel!

Elite Grand Hotel genomgår en förvandling
Vår frukostmatsal är nu helt färdig efter en omfattande renovering som har pågått över sommaren och hösten. I mitten av november står även vår lobby klar med ytterligare sittplatser och en trevlig kaffeservering för våra gäster och konferensgrupper. Varm välkomna till oss! 

  190 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  11 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu och relax
  Gratis WiFi

  3 km till flygplatsen
  350 m till tågstationen
  10 m till buss
  10 m till spårvagn


Hotellets historia

Redan 1906 invigdes Göta Hotell i samband med Konst- och Industriutställningen i Norrköping. Det var arkitekt Werner Northun som fått det ärofyllda uppdraget och som förebild använde han Rosenbad i Stockholm. Göta Hotell drevs under detta namn i nästan 40 år innan man 1943 bytte till Grand Hotel.

1970 lades dock verksamheten ner och det dröjde till 1982 innan man återupptog den efter en grundlig renovering. Sedan 1987 drivs Grand Hotel av Elite Hotels och är Norrköpings största affärs- och konferenshotell.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder våra gäster gratis trådlöst internet. Det finns även en gästdator i anslutning till vår lobby. Kontakta receptionen för mer information.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vår roomservice är tillgänglig måndag–lördag kl. 18.00–22.00.
Roomservice-menyn hittar du på rummet. Ring 120 för att beställa.

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi samarbetar med ett lokalt kemtvättföretag och kan därför erbjuda dig som gäst möjlighet att lämna in din tvätt. Detta sker till receptionen före kl. 09.00 på morgonen för att få tillbaka tvätten samma dag senast kl. 18.00. Kontakta receptionen för prisinformation, 011-36 41 00.

Obs! Tvättmöjlighet gäller endast vardagar.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum för ett tillägg på 200 kr/natt där djurbädd och matskål finns till ert förfogande. Kontakta oss på 011-36 41 00 för bokning och mer information.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Grand Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 10 kilometer. 

Rutt A (2,50 km)
Rutt B (5,00 km)
Rutt C (10,0 km)


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkeringsplats i samarbete med ett närliggande parkeringsgarage. Kostnaden för en plats är 120 kr/dygn och biljetten köps i receptionen. Obs! Biljetten måste ligga väl synlig i bilrutan. Vi rekommenderar att du förhandsbokar din garageplats då platserna är begränsade. 011-36 41 00.

Det finns även avgiftsbelagda kommunala parkeringsplatser i närheten av hotellet. 

Uttag för elbil
Nu kan vi även stolt erbjuda uttag 3-fas samt 220 volt för din elbil. Vi har två platser till förfogande 160 kr/plats/dygn, bokning i förväg är ett krav. Ring 011-36 41 00 om du vill boka elbilsplats.


Relax

SPA

Avsluta dagen med ett besök i vår härliga spa- och relaxavdelning! Här finns bubbelpool, bastu och ett avslappnande relaxrum. Du kan även skämma bort dig själv eller någon du tycker om med kroppsinpackning, kurbad, ansiktskurer eller massage.

Vår spa- och relaxavdelning bokas alltid i förväg (även om du är hotellgäst) på 011-10 00 21.

Läs mer på 
www.sparelaxcenter.se 
info@sparelaxcenter.se

Öppettider i Spa-avdelningen
Tisdag–onsdag: 10.00–19.00
Torsdag–fredag: 10.00–20.00
Lördag: 10.00–18.00
Söndag–måndag: stängt

NON Hårakademin
Vi har även en hårsalong på hotellet som hjälper dig med frisyren.
Som gäst får du 10 % rabatt.

Välkomna att kontakta NON: 011-120073 | www.nonhair.se

Gym och träning
Vi samarbetar med gymmet Nordic Club där våra medlammar tränar gratis. Övriga gäster betalar 70 kr/inträde.


Elite Grand Hotel, Norrköping


Vi erbjuder elva konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer. Alla med anor från tidigt 1900-tal i härlig hotellmiljö, förutom vår vackra sal Bankiren som ligger ett stenkast från hotellet på Drottninggatan.

  • 11 konferenslokaler
  • 190 hotellrum
  • 2–200 personer
  • 1 restaurang
  • Hiss

Frukost


Vår generösa frukostbuffé serveras veckans alla dagar. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00


The Bishops Arms, Norrköping


I genuin engelsk pubmiljö träffas man för något att dricka eller för att äta en bit mat. Chansen är stor att du kan hitta just din favoritöl eller whisky då The Bishops Arms har cirka 90 olika sorters öl och nästan 200 sorters whisky att erbjuda.

Öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–01.00
Lördag: 15.00–01.00
Söndag: 16.00–22.00

Avvikande öppettider:
29/12: 16.00-01.00
30/12: 15.00-01.00 
31/12: 15.00-20.00
1/1: 15.00-22.00

 


Spa Relaxcenter


Boka en avkopplande behandling i vårt härliga spa.

Öppettider

Tisdag–fredag: 10.00–20.00
Lördag: 10.00–18.00
Söndag–måndag: stängt


Lunchmeny


Välkommen på lunch, här kan du läsa vad vi serverar i restaurangen denna vecka.

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–13.30


Restaurang Riverside


I vår matsal serverar vi lunchbuffé, inklusive kaffe och dessertbord.

Öppettider

Middag
Enligt överenskommelse, kontakta oss för mer information.Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Grand Hotel i Norrköping kan erbjuda något utöver det vanliga. 
Upplev Elite Hotels klassiska julbord med modern tvist på Elite Grand Hotel i Norrköping. Njut av ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö.

 


Från 350 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka vårt förmånliga träningspaket på Elite Grand Hotel i Norrköping och få fritt inträde till de centrala gymmen Nordic Club och World Class under din vistelse.


Från 927 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka vårt förmånliga Escape House-paket med inträdesbiljett och rabatterat boende!


Från 745 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Unna dig ett härligt spapaket hos oss på Elite Grand Hotel och Spa Relaxcenter. Spabehandling, middag och övernattning ingår. Varmt välkommen att boka!


Från 4060 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bada med hela familjen på äventyrsbadet Oasen, bo sedan bekvämt hos oss på Elite Grand hotel i Norrköping.


Från 1340 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med familjen på ett riktigt äventyr och upplev Busfabriken i Norrköping bo sedan bekvämt och vakna upp till en härlig frukostbuffé hos oss på Elite Grand Hotel. Varmt välkommen!


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev Visualiseringscenter i Norrköping när du bor hos oss på Elite Grand Hotel. Varmt välkommen!


Från 560 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka vårt förmånliga biopaket där rabatterat boende på Elite Grand Hotel och en biobiljett till valfri film på SF Bio ingår. 


Från 660 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping kan du snabbt boka möteslokal i någon av våra elva konferensrum. Konferera i anrik miljö med modern mötesteknik och förstklassig service.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig weekend på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Med vårt weekenderbjudande bokar du våra bästa helgpriser. Njut av allt som staden har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla sedan av i vår spa- och relaxavdelning, rekreation för både kropp och själ. Vakna utvilad i våra sköna sängar och njut sedan av en ljuvlig frukostbuffé.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra härliga hotellrum. Endast ett stenkast från shoppinggator och nöjen ligger hotellet på mycket central plats. Sov gott och vakna utvilad i våra sköna sängar, njut sedan av en ljuvlig frukostbuffé.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi erbjuder 197 härliga hotellrum i en byggnad med anor från tidigt 1900-tal. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. I hotellet finns gastropuben The Bishops arms och vår härliga relaxavdelning. Välj själv om ni vill avnjuta er frukost på rummet eller besöka restaurangen med härlig frukostbuffé.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Patrik Jedefors

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 december 2017

Positivt: Trivsam miljö, fin service och god frukost


Silhouette of a person

Marianne Tolvers

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 11 december 2017

Positivt: Trevligt bemötande, leende personal.


Hotellet svarade den 11 december 2017

Hej Marianne, Tack för er feedback! Va roligt att ni gillade vår trevliga personal. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Linda Lundstedt

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 december 2017

Positivt: Rummet vad otroligt fint, mysigt och fräscht. Jag kan verkligen rekommendera medelsviten. Väldigt prisvärd.

Att förbättra: Visa att man arbetar mer med miljöfrågor. T.ex. ekologisk mat med mera.


Hotellet svarade den 12 december 2017

Hej Linda, Tack för er feedback! Vi jobbar mycket med miljöfrågor och vi är även miljöcertifierade av Gröna nyckeln. Vilket vi är mycket stolta över. Va roligt att ni gillade våra juniorsviter. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Linus Söremark

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 8 december 2017

Positivt: Trevligt hotell med bra personal både i reception, frukost och bishops.

Att förbättra: Det kunde ha funnits ett gym på hotellet


Hotellet svarade den 8 december 2017

Hej Linus, Tack för din feedback! Vi kommer snart att kunna erbjuda ett gym på hotellet, och tills dess erbjuder vi träning på närliggande gym som är kostnadsfritt för alla våra medlemmar! Vad roligt att du tar dig tid att även skriva om vår personal, det uppskattar vi! Varmt välkommen tillbaka. Mvh Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Lars B. Østergaard

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 7 december 2017

Positivt: Oplevelsen

Att förbättra: Værelset var for varmt og det hjalp ikke at regulere på termostatstyring


Hotellet svarade den 8 december 2017

Hej Lars, Tack för din feedback. Jag är ledsen att det blev för varmt i ert rum, men jag är glad att er upplevelse var bra trots allt. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Per Gustavsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 december 2017

Positivt: Bra Service och trevlig personal, bra att ha rummet till 18:00 på helger.


Hotellet svarade den 5 december 2017

Hej Per, Tack för er feedback! Va roligt att ni uppskattade den sena utcheckningen på söndagar och vår trevliga personal. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Lena Månsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 december 2017

Positivt: Bubbel på rummet vid ankomst

Att förbättra: Saknade våffeljärn på frukosten


Hotellet svarade den 4 december 2017

Hej Lena, Tack för er feedback! Våfflorna kommer att komma tillbaka på buffén så snart vi har fått alla bänkar och hyllor efter renoveringen. Det beräknas att komma efter årsskiftet. Va roligt att ni gillade vår trevliga välkomstvip på rummet. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Katarina Berggren

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 3 december 2017

Positivt: Fräscht hotellrum, mycket bra då jag behövde arbeta på rummet. Trevlig personal.

Att förbättra: Kan inte komma på något

Övrigt: Läget är toppen. Gångavstånd från tåget och några minuters promenad in till citykärnan.


Hotellet svarade den 4 december 2017

Hej Katarina, Tack för er feedback! Va roligt att höra att ni hade en trevlig vistelse hos oss! Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Anette Högberg

Omdömet skrevs den 1 december 2017

Positivt: Centralt, trevligt bemötande bland personalen, finns alltid te/kaffe och frukt tillgängligt att ta!

Att förbättra: Sakerna i rummet var intryckta. Inget nattduksbord vid ena sängsida, Tv snett placerad i förhållande till sängen. Handdukarna var inte upphängda efter städning.

Övrigt: Annars bra och trevlig personal!


Hotellet svarade den 1 december 2017

Hej Anette, Tack för er feedback! Vi beklagar verkligen att ni fick den första upplevelsen av rummet. Vi ska självklart se över våra rutiner gällande detta. Va roligt att ni gillade vår trevliga personal och centrala läge. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Silhouette of a person

Anne-Sofie Olsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 30 november 2017

Positivt: Alltid trevligt och avkopplande

Att förbättra: Inte göra några andra förändringar än öppettiderna för spa o bastu. Bastu kanske skulle få vara tillgängligt senare kvällstid också.

Övrigt: Personalen är professionella och löser både stora och små problem hur lätt som helst och alltid leende.


Hotellet svarade den 1 december 2017

Hej Anne-Sofie, Tack för din feedback! Spa avdelningen är ett eget företag där vi inte kan påverka öppettiderna tyvärr. Vi kan gärna släppa ner våra hotellgäster till bastun även utanför spats öppettider men då i samråd med receptionen. Va roligt att ni gillade vår trevliga personal och deras service. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Kontakta oss

Tyska Torget 2
Box 1152
600 41 Norrköping
Tel: 011-36 41 00
Fax: 011-36 41 01
info.grandhotel@elite.se

Bokning
info.grandhotel@elite.se
011-36 41 00
Hotelldirektör
Anne-Lie Boman
anne-lie.boman@elite.se
011-36 41 05

Försäljningschef
Ingela Lindahl
ingela.lindahl@elite.se
011-36 41 10

Receptionschef
Susanne Marklund
susanne.marklund@elite.se
011-36 41 00


 


Hitta oss

GPS Koordinater
58.592883 | 16.186509

När du kommer norrifrån (t ex från Stockholm), följer du skyltar mot Centrum Central Stationen. Vid Central Stationen tar du till höger och fortsätter rakt fram ca 300 m. Hotellet ligger därefter på vänster sida. När du kommer söderifrån (t ex från Göteborg eller Linköping), följer du skyltar mot Centrum Central Stationen. Vid Finspångsrondellen (Shell bensinstation på vänster sida), tar du till höger. Fortsätt Norra Promenaden ner till Central Stationen. Vid Central Stationen tar du till höger och fortsätter rakt fram ca 300 m. Hotellet ligger därefter på vänster sida.
_