Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Ekonomi


  1 person   90 cm   810 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra minsta rum är speciellt anpassade för en person. Ett trevligt och ombonat rum med utsikt över hotellets vinterträdgård. Här finns allt du behöver för att kunna koppla av, arbeta och sova ut i en bekväm säng. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.


Från  711 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-30)

Nästa

Standard


  1 person   90–105 cm   12–13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är inredda med alla bekvämligheter som en hotellgäst behöver för att trivas och må bra. I Standard kan du koppla av, arbeta och sova ut i en bekväm säng. Utsikt finns mot hotellets vinterträdgård, Motala Ström eller Norrköpings rådhus. Några rum är utrustade med minibar och safety box. Badrummet har dusch eller badkar.


Från  801 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-07)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14–17 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Ett ombonat, ljust och modernt rum för 1–2 personer. Med en 140 cm bred säng och sköna kuddar finns förutsättningar att sova gott. Trivsam och genomtänkt inredning erbjuder plats för vila, reflektion och jobb. Några rum är utrustade med minibar och safety box. Badrummet har dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-18)

Nästa

Dubbelrum


  1–2 personer   2*90 cm eller 160–180 cm   16–24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra ljusa och moderna dubbelrum är inredda med omtänksamma detaljer. Sängen är bäddad med stora och härliga kuddar, fåtöljen är skön att luta sig tillbaka i och det finns en bekväm arbetsplats. Våra dubbelrum har minibar och safety box. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  936 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-24)

Nästa

  1–3 personer   180 cm   23–24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är rymliga rum med modern och välkomnande inredning. Den breda dubbelsängen är bäddad med sköna kuddar, sjunk ner i en bekväm fåtölj och använd skrivbordet för arbete och kreativitet. I Superior sover även barnet gott i en extrasäng. Några rum erbjuder en härlig utsikt mot Motala Ström och på vissa rum finns minibar och safety box. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1116 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-24)

Nästa

  1–2 personer   180 cm   30–35m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe innehåller lite mer av det som vi kallar flärd. Här kan du ställa jobbet på paus och koppla av i badrock och tofflor. Varva ner i soffan eller luta dig tillbaka mot de sköna kuddarna i sängen. Deluxe är ett rymligt rum och givetvis finns även en arbetsplats. Ett av rummen erbjuder en fantastisk vy över Norrköping och några av rummen har en minibar och safety box. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1521 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-18)

Nästa

  1–4 personer   160180 cm   30–32 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Bo bekvämt i ett modernt och luftigt familjerum med stor dubbelsäng och en bäddsoffa som rymmer två barn. Det här är ett större rum med plats för hela familjen, arbete och avkoppling. Några rum är utrustade med minibar och safety box. Badrummet har dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-01)

Nästa

Svit


  1–2 personer   180 cm   4552 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

När höjdpunkter i livet och på jobbet förtjänar extra uppmärksamhet erbjuder vi en svit med modern och smakfull inredning. Sviten passar utmärkt för bröllopsdagar och andra firanden. Här finns ett vardagsrum med en inbjudande sittgrupp och ett sovrum med bekväm dubbelsäng. Sviten är även utrustad med minibar och safety box. Badrummet har både dusch och jacuzzi, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1971 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-22)

NästaVälkommen till Elite Grand Hotel, Norrköping

Att bo på Elite Grand Hotel i Norrköping ska upplevas som något mer än att bara ta in på hotell. Med centralt läge och utsikt över Motala Ström ligger vår pampiga byggnad från 1900-talets början. Det är bara fem minuters gångväg till Norrköpings centralstation och samma avstånd till shopping och restauranger. Vi vill ge dig en totalupplevelse utifrån känslan av kvalitet, flärd och tradition. Med 190 rum och 11 konferenslokaler kan vi ta emot många gäster och samtidigt förmedla en varm hemkänsla. 

Från hösten 2017 stoltserar hotellet med en nyrenoverad lobby och frukostmatsal. Under året som gått har även många av våra rum genomgått en förvandling. 

Puben The Bishops Arms ligger på hotellets bottenvåning med en fantastisk utsikt över vattnet. Det är inte utan anledning Elite Grand Hotel är Norrköpings ledande hotell. Varmt välkommen till Elite Grand Hotel!

 

  190 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  11 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu och relax
  Gratis WiFi

  3 km till flygplatsen
  350 m till tågstationen
  10 m till buss
  10 m till spårvagn


Hotellets historia

Redan 1906 invigdes Göta Hotell i samband med Konst- och Industriutställningen i Norrköping. Det var arkitekt Werner Northun som fått det ärofyllda uppdraget och som förebild använde han Rosenbad i Stockholm. Göta Hotell drevs under detta namn i nästan 40 år innan man 1943 bytte till Grand Hotel.

1970 lades dock verksamheten ner och det dröjde till 1982 innan man återupptog den efter en grundlig renovering. Sedan 1987 drivs Grand Hotel av Elite Hotels och är Norrköpings största affärs- och konferenshotell.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras veckans alla dagar. 

Externa gäster betalar 140 kr/person
Obs! Tillgång i mån av plats 

Öppettider 
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder våra gäster gratis trådlöst internet. Det finns även en gästdator i anslutning till vår lobby. Kontakta receptionen för mer information.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Roomservice

Vår roomservice är tillgänglig måndag–lördag kl. 18.00–22.00.
Roomservice-menyn hittar du på rummet. Ring 120 för att beställa.

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi samarbetar med ett lokalt kemtvättföretag och kan därför erbjuda dig som gäst möjlighet att lämna in din tvätt. Detta sker till receptionen före kl. 09.00 på morgonen för att få tillbaka tvätten samma dag senast kl. 18.00. Kontakta receptionen för prisinformation, 011-36 41 00.

Obs! Tvättmöjlighet gäller endast vardagar.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum för ett tillägg på 200 kr/natt där djurbädd och matskål finns till ert förfogande. Kontakta oss på 011-36 41 00 för bokning och mer information.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Grand Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 10 kilometer. 

Rutt A (2,50 km)
Rutt B (5,00 km)
Rutt C (10,0 km)


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkeringsplats i samarbete med ett närliggande parkeringsgarage. Kostnaden för en plats är 145 kr/dygn och biljetten köps i receptionen. Obs! Biljetten måste ligga väl synlig i bilrutan. Vi rekommenderar att du förhandsbokar din garageplats då platserna är begränsade. 011-36 41 00.

Det finns även avgiftsbelagda kommunala parkeringsplatser i närheten av hotellet. 

Uttag för elbil
Nu kan vi även stolt erbjuda uttag 3-fas samt 220 volt för din elbil. Vi har två platser till förfogande 145 kr/plats/dygn, bokning i förväg är ett krav. Ring 011-36 41 00 om du vill boka elbilsplats.


vikter i gymmet

Gym

Vi samarbetar med gymmet Nordic Club där medlemmar i Elite Hotels Rewards tränar gratis. Övriga gäster betalar 70 kr/inträde. Kontakta vår reception för mer information.


Elite Grand Hotel, Norrköping


Vi erbjuder elva konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer. Alla med anor från tidigt 1900-tal i härlig hotellmiljö, förutom vår vackra sal Bankiren som ligger ett stenkast från hotellet på Drottninggatan.

  • 11 konferenslokaler
  • 190 hotellrum
  • 2–200 personer
  • 1 restaurang
  • Hiss

The Bishops Arms Norrköping


I genuin engelsk pubmiljö träffas man för något att dricka eller för att äta en bit mat. Chansen är stor att du kan hitta just din favoritöl eller whisky då The Bishops Arms har cirka 90 olika sorters öl och nästan 200 sorters whisky att erbjuda.

Öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–01.00
Lördag: 15.00–01.00
Söndag: 16.00–22.00


Restaurang Elite Grand Hotel


I vår matsal serverar vi lunchbuffé, inklusive kaffe och dessertbord.

Öppettider

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–13.30

Middag
Enligt överenskommelse, kontakta oss för mer information

 

 

 Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Grand Hotel i Norrköping kan erbjuda något utöver det vanliga. 
Boka en avkopplande behandling i vårt härliga spa.
Unna dig ett härligt spapaket hos oss på Elite Grand Hotel och Spa Relaxcenter. Spabehandling, middag och övernattning ingår. Varmt välkommen att boka!


Från 4060 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor. Vi samarbetar samarbetar med ett antal golfklubbar och har satt ihop bra boendepaket för dig som vill spela och bo bra. Varmt välkommen!


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping kan du snabbt boka möteslokal i någon av våra elva konferensrum. Konferera i anrik miljö med modern mötesteknik och förstklassig service.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig weekend på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Med vårt weekenderbjudande bokar du våra bästa helgpriser. Njut av allt som staden har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla sedan av i vår spa- och relaxavdelning, rekreation för både kropp och själ. Vakna utvilad i våra sköna sängar och njut sedan av en ljuvlig frukostbuffé.


Från 926 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi erbjuder 197 härliga hotellrum i en byggnad med anor från tidigt 1900-tal. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. I hotellet finns gastropuben The Bishops arms och vår härliga relaxavdelning. Välj själv om ni vill avnjuta er frukost på rummet eller besöka restaurangen med härlig frukostbuffé.


Från 1726 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


85%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Fint och fräscht.

Att förbättra: Ordna luftkonditionering. Blev varmt på rummet när solen låg på. Tycker även att man ska se till att fylla på frukosten även efter kl 10. Vissa saker tog slut och fylldes inte på.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Väldigt bra service , god frukost


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 mars 2019

Positivt: Sköna sängar, fräscht rum


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019

Positivt: Trivsamt, läget & personalen

Att förbättra: Utöka variationen lite på frukosten i övrigt inget, utom att le


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019

Positivt: Rummet och servicen i reception när jag ville ha kvar mitt rum trots att det var fullbokat. Hon löste det perfekt.

Att förbättra: Få till ett gym i hotellet så gästerna slipper lämna hotellet. Möjlighet att äta middag i frukostmatsalen alternativt lobbyn då barmiljön inte känns så mysig och lugn när man arbetat en hel dag och sitter själv och äter middag.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019

Positivt: nära tåg

Att förbättra: skaffa ett gym


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 20 mars 2019


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019

Positivt: Frukosten och läget

Att förbättra: Rusta upp rummen då de är slitna och ljudisolera bättre. Lyhört både från korridor och andra rum, framförallt uppifrån.

Övrigt: Trevligt hotell med bra läge, men rummen behöver rustas och det är tyvärr lyhört.


Hotellet svarade den 19 mars 2019

Hej Marie, Tack för er feedback! Vi beklagar om ni upplevde det som lyhört på rummen. Vi ska se över detta. Vad roligt att höra att ni gillade vår stora frukostbuffé och trevliga hotell. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019

Positivt: Fin utsikt o ljus,trevlig frukostmatsal.Sen utcheckning på söndagen uppskattades. Sköna sängar och lugnt och tyst.

Övrigt: Ett vackert läge i Norrköping.


Hotellet svarade den 19 mars 2019

Hej Jan, Tack för er feedback! Vad roligt att höra att ni hade en trevlig vistelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Elite Grand Hotel
Tyska Torget 2
600 41 Norrköping

Tel: 011-36 41 00

info.grandhotel@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 011-36 41 00
reservation.grandhotel@elite.se
Konferens
Tel: 011-36 41 00
konferens.norrkoping@elite.se
Gruppbokning
reservation.grandhotel@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Anne-Lie Boman
Tel: 011-36 41 05
anne-lie.boman@elite.se
Konferenschef
Anna Weber
Tel: 011-364100
anna.weber@elite.se
Receptionschef
Mathilda Andersson
Tel: 011-364100
mathilda.andersson@elite.se

Hitta hit

Ankomst via bil

E4 norrifrån 
Följ skyltar mot centrum och centralstationen. Ta höger vid centralstationen och fortsätt rakt fram i ca 300 meter till hotellet på vänster sida.

E4 söderifrån
Följ skyltar mot centrum och centralstationen. Ta höger vid
Finspångsrondellen (Shell på vänster sida) och fortsätt Norra Promenaden ner till centralstationen där du tar höger och fortsätter rakt fram ca 300 meter till hotellet på vänster sida.

Ankomst via tåg/buss

Hotellet ligger fem minuter från Norrköpings Centralstation. Gå Drottninggatan rakt fram över bron och till vänster på Tyska Torget ser du Elite Grand Hotel.

I närheten

Kommunikationer

Norrköpings centralstation: 500 m
Norrköpings Flygplats: 5 km
Stockholm Skavsta Airport: 60 km

Sevärdheter

Kolmårdens Djurpark: 25 km
Gamla Industrilandsskapet: 500 m
Visualiseringscentret C: 600 m
Norrköpings Konstmuseum: 800 m
Norrköpings Stadsmuseum: 500 m

Företag

Migrationsverket: 300 m
Sjöfartsverket: 500 m
Kriminalvårdsstyrelsen: 300 m
SMHI: 4 km
Luftfartsverket: 700 m

_