Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 eller 120 cm   13-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard är ett trevligt rum för en person. Här sover du bra i en säng som är 90 eller 105 cm bred. Ett bekvämt och inbjudande boende med utsikt mot innergården eller Adelgatan.

Här finns arbetsplats, minibar, tv och hårtork samt ett välutrustat badrum. På rummet finns även en bricka med te och kaffe. 

Se fler bilder

Från  662 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-04)

Nästa

  2 personer   140 cm   15-20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard Queen är ett rum med 140 cm breda sängar och utsikt mot Adelgatan, Norra Vallgatan eller mot innergården.

Standard Queen har en arbetsplats, minibar, tv, hårtork och ett välutrustat badrum. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  662 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-04)

Nästa

  2 personer   160 cm   17 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Det här är ett tyst rum med luftkonditionering och behaglig belysning. Ett modernt rum möblerat för avkoppling, arbete och god sömn. Det stora badrummet är utrustat med badkar.

Här finns minibar, tv, hårtork och ett välutrustat badrum samt en bricka med te och kaffe.

Se fler bilder

Från  662 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-05)

Nästa

  2 personer   2x80, 160, 2x90 eller 180 cm   18-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är ett trivsamt rum med individuell inredning samt bekväm dubbelsäng eller två enkelsängar. Utsikt mot Adelgatan, Norra Vallgatan eller mot innergården.

Här finns en arbetsplats, minibar, tv, hårtork och ett välutrustat badrum. Här finns även en bricka med te och kaffe.

Se fler bilder

Från  752 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-06)

Nästa

  2 personer   2x80, 2x90, 180 eller 2x100 cm   25-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe är våra rymliga och exklusiva rum med individuell inredning samt dubbelsäng eller två enkelsängar. Deluxe finns på alla våningsplan och många bjuder på en härlig utsikt över Malmö.

Vi erbjuder tre olika typer av deluxe rum. Samtliga har arbetsplats, minibar, tv, hårtork och ett välutrustat badrum. Flertalet rum har safetybox. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  887 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-02)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   160, 2x90, 180 eller 2x100 cm
+ bäddsoffa/extrasäng   27-33 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Savoy erbjuder rymliga och trevliga familjerum med plats för fyra personer (två vuxna, två barn). Rummen är inredda med en bäddsoffa eller en extrasäng.

Här finns även en arbetsplats, minibar, tv, hårtork och ett välutrustat badrum. På rummet finns även en bricka med te, kaffe och chokladdryck.

Se fler bilder

Från  932 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-06)

Nästa

  2 personer   180 cm   37-41 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter har en elegant inredning och härliga dubbelsängar. De klassiska hörnrummen erbjuder utsikt mot kanalen och och på första våningen finns våra moderna juniorsviter med utsikt mot Stortorget.

Juniorsviterna är möblerade med arbetsplats samt utrustade med minibar, tv, hårtork, safetybox och ett välutrustat badrum. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  1382 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-03)

Nästa

  2 personer   180 eller 210 cm   53-77 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra sviter är en upplevelse med individuell och vacker inredning. Sviterna har vardagsrum, separata sovrum och stora badrum. De största sviterna bjuder på en fin utsikt över Malmö. I Svit 502 finns bubbelbad samt möjlighet att arrangera möten och middagar för mindre sällskap.

Sviterna är utrustade med arbetsplats, minibar, tv, hårtork, safetybox och välutrustat badrum. Här finns även en exklusiv Nespresso kaffemaskin samt en bricka med te och kaffe.

Sviternas storlek:
Rum 409 är 77 m²
Rum 502 är 66 m² 
Rum 506 är 53 m²

Se fler bilder

Från  2282 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-05)

NästaVälkommen till Elite Hotel Savoy i Malmö!

Elite Hotel Savoy, mittemot Malmö C, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell. Här fanns Strandgården gästgifveri redan på 1300-talet och tanken svindlar när man försöker förstå hur många människor som har övernattat på den här platsen, njutit av mat och dryck samt firat bröllop och högtidsdagar!

Elite Hotel Savoy är ett unikt hotell och ett utmärkt val för dig som reser i tjänsten och för dig som vill njuta av en weekend i Malmö och bo på ett speciellt hotell. Den K-märkta byggnaden är renoverad med stor varsamhet och atmosfären märks direkt när du kliver in i lobbyn, möts av den personliga servicen och tar trapporna eller hissen till ditt rum.

I hotellets klassiska matsal finns restaurang Savoy Grill. Här serveras hotellets härliga frukostbuffé och restaurangen är en populär mötesplats i Malmö för lunch, middag och AW. Den vackra inredningen ger en fin inramning till såväl en romantisk middag som en festmåltid för ett större sällskap.

På hotellets bottenplan finns The Bishops Arms, gastropuben med brittiskinspirerad atmosfär, pubrätter och ett brett sortiment av öl och whiskey.

Elite Hotel Savoy har 115 rum samt en festvåning och fyra konferensrum med kapacitet för upp till 120 personer. I anslutning till konferenslokalerna finns en fin samlingsyta för mingel och event.

Varmt välkommen till Elite Hotel Savoy i Malmö!


  115 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  4 konferenslokaler

  200 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  50 m till tågstationen
  50 m till buss


Historien om hotellet

Många stora personligheter som till exempel Judy Garland, Lenin, Sammy Davis Jr med flera har bott här genom åren och på så sätt varit med och skrivit Elite Hotel Savoys glansfulla historia. Berömdheter som Fritiof Nilsson Piraten och Sten Broman hade stambord i matsalen. Om väggar kunde tala så skulle vi nog få reda på ett och annat som hänt på Savoy. En vistelse på Elite Hotel Savoy kommer att ge dig ett bestående minne oavsett om du reser i arbetet eller privat.

Hotellets rötter sträcker sig tillbaka till 1300-talet då ett nygift par startade gästgifveriet Strandgården. Malmö växte och man behövde 1862 ett hotell som kunde representera staden. 1902 fick hotellet sitt nuvarande namn – Savoy. Det sägs att en berest gäst menade att hotellet var i klass med Savoy i London! Till Baltiska utställningen 1914 byggdes hotellets magnifika matsal och festvåning där mången man ätit, druckit och valsat under takkronorna.

Sedan 1983 ägs Elite Hotel Savoy av Bicky Chackraborty genom Elite Hotels of Sweden.


In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Elite Hotel Savoy, Malmö

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie öppettider:

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag–söndag (samt helgdagar)

07.30–11.00*

* Frukosten serveras fram till kl. 12.00 vid "Snooze” på söndagar. För mer information, vänligen kontakta receptionen.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 145 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 75 kr). Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Savoy har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi. Kontakta receptionen för mer information.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.


Trådlöst internet genom Elite WiFi finns installerat och det går att koppla upp sig i hela hotellet. Gästdator finns tillgänglig i lobbyn.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Tvättservice finns tillgänglig fem dagar i veckan. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl 09.00 och är klar för avhämtning ca 17.00 samma dag.


Cyklar

Hotellet har ett antal cyklar för gratis utlåning till våra hotellgäster. Kontakta receptionen för mer information.


Parkering

Vi samarbetar med ett p-hus som ligger ca 200 m från entrén. Biljetter köpes hos oss, passa gärna på att ställa av bagaget innan ni kör vidare till p-huset. Det finns alltid gott om platser så ni behöver ej förboka. Det finns tillgång till 4 st laddningsstationer för elbilar på våningsplan 3 (vi kan ej garantera att någon av dessa platser är lediga).

Kostnad

 

Vardagar

250 kr/dygn

Nätter (vardagar 16.00–09.00)

205 kr/natt

Helger (fredag 16.00–lördag–söndag)

205 kr/dygn


Relax & Gym

När du bor på Elite Hotel Savoy rekommenderar vi ett besök i hotellets relaxavdelning. Här finns ett mindre gym som är utrustat med fria vikter samt crosstrainer. Efter ett träningspass, heldagskonferens eller en intensiv dag på stan är du väl värd ett besök i hotellets bastu.

Relaxavdelningen har öppet dagligen mellan kl. 07.00 och 23.00.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Hotel Savoy vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3,8 till 8 kilometer. 

Rutt A - Slottsparken (3,8 km)
Rutt B - Pildammsparken  (7 km)
Rutt C - Ribersborgsfältet  (8 km)


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Vi erbjuder följande sortiment:

Paket
Lilla – 155 kr/rum
Elite chokladask samt 1 halv flaska vin (rött eller vitt)

Mellan – 295 kr/rum
Exotiskt fruktfat, Elite chokladask samt 1 halv flaska vin (rött eller vitt)

LOVE – 825 kr/rum
Fruktfat med exotisk frukt, 3 röda rosor, röda chokladhjärtan, hel flaska Deutz champagne, morgonrockar, badtofflor och frukost på rummet med förlängd utcheckning fram till kl. 14.00.

 
Blommor
Bukett med rosor 250 kr
Mellan bukett 300 kr
Stor bukett 500 kr

Övriga produkter
Morgonrock & tofflor 50 kr/person
Exotiskt fruktfat 150 kr/rum
Elite chokladask 50 kr/st
Halv flaska mousserande 125 kr/flaska
Hel flaska mousserande 250 kr/flaska
Halv flaska Elite Deutz champagne 325 kr/flaska
Hel flaska Elite Deutz champagne 525 kr/flaska
Hel flaska husets vin (rött eller vitt) 250 kr/flaska

 

Beställa VIP
Vill du beställa en VIP, kontakta bokningsavdelningen 
senast 2 dagar innan ankomst!

Telefon: 040-66 44 841
Epost: reservation.malmo@elite.se


Hund på säng

Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 040-66 44 800 eller info.savoy@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med djurbädd och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Elite Hotel Savoy, Malmö


Elite Hotel Savoy har ett strategiskt läge mitt mellan Stortorget och centralstationen. Större delen av konferenslokalerna återfinns i den anrika festvåningen. I dessa moderna lokaler har den klassiska känslan bevarats samtidigt som de utrustats med den senaste tekniken.

  • 4 konferenslokaler
  • 2-120 personer
  • Wifi

Savoy Grill


Restaurangen Savoy Grill är inspirerad av internationella storstadskrogar i kombination med en lokal Malmö-touch.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag:  11.30–01.00
Lördag:  13.00–01.00
Söndag:  Stängt

The Bishops Arms Savoy


Gastropuben The Bishops Arms stoltserar med ett av Sveriges största urval av öl, bourbon, vin, mescal samt maltwhisky. Här serveras även en populär matmeny med pubklassiker och nya favoriter.

 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag:

17.00–01.00

Lördag:  15.00–01.00
Söndag: 

17.00–23.00

Köket öppet fram till kl 23.00Har ni bestämt er för bröllop då har vi det perfekta valet av plats – Elite Hotel Savoy! Det gamla och fina anrika hotellet kan erbjuda allt för ert bröllop upp till 100 personer – festlokal för bröllopsfesten, fin lokal för vigseln ut mot vattnet,  härliga fina rum för era övernattningar och sist men inte minst en underbar bröllopsvit för bröllopsparet.

 
Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 300 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Restaurang Johan P. erbjuder ljuvliga smaker och dofter av havets alla läckerheter. Avnjut deras stora skaldjursfat samtidigt som ni bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 2150 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev något utöver det vanliga! Njut av utsökt mat och exemplarisk service på omtalade Restaurang Sture som belönats med en Michelinstjärna. 


Från 3290 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Gör ett besök på andra sidan sundet i Köpenhamn och på Den Blå Planeten som har Nordeuropas största akvarium samtidigt som ni bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1653 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Avnjut en delikat 3-rätters middag på nya Savoy Grill samtidigt som du bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1495 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spela några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd och bo samtidigt bekvämt och centralt hos Elite Hotels.


Från 1600 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Prova lyckan och insup en spännande atmosfär med Elite Hotels Casinopaket. På kvällen beger ni er till Casino Cosmopol där ni får en helkväll med entré och middag.


Från 1840 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Planera in en lyxig weekend på anrika Elite Hotel Savoy i Malmö. När ni bokar vårt weekenderbjudande bor ni till bästa helgpris och kan passa på att sova ut i våra sköna sängar. Efter en sovmorgon kan ni njuta av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna. Passa på att utforska stadens parker, caféer och restauranger som ligger runt hörnet.


Från 930 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vackra och anrika Elite Hotel Savoy är värt ett besök i sig. Det centrala läget med gångavstånd till Malmös nöjen och shopping är bara en bonus! Bo bekvämt i något av våra flärdfullt inredda rum och vakna till en fantastisk frukostbuffé. Vi erbjuder extra förmånliga priser under höstlovet.


Från 712 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spendera jullovet på vackra och anrika Elite Hotel Savoy. Det centrala läget med gångavstånd till Malmös nöjen och shopping är bara en bonus! Bo bekvämt i något av våra flärdfullt inredda rum och vakna till en fantastisk frukostbuffé. Vi erbjuder extra förmånliga priser under lovet.


Från 712 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig och romantisk vistelse i Malmö med Elite Hotel Savoys lovepaket. Här är alla hotellrummen unika, hitta er personliga favorit. Med det centrala läget är det nära till stadens parker, caféer och restauranger. På rummet finns morgonrockar, champagne, frukt och choklad som bidrar till en extra mysig upplevelse.


Från 1730 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


80%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2018

Positivt: Bra bemötande.

Att förbättra: Ordna frukostmatsalen. Trångt och dålig logistik.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2018

Positivt: Jag gillar Savoy sen en lång tid tillbaka,när jag bott där med jobbet.Personalen är trevlig, hotellet är charmigt med bra service. Tyvärr var det inte lika kul denna gång då jag tog med min hustru på min 60årsdag. Jag hade bokat ett lite större rum,som var kallt (det stod visserligen ett extra element inställt på rummet) , trasig reostat som hängde påsidan av ett av elementen, en väldigt nersutten soffa och ett mycket mörkt rum,ingen charm alls tyvärr. Minnet av denna vistelse vill nog både jag och min hustru glömma ganska snabbt tyvärr.


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 13 oktober 2018

Att förbättra: Totalrenovera med större bättre rum och rycka upp städrutinerna.


Betyg: 2/10

Omdömet skrevs den 8 oktober 2018

Positivt: Personalen i resturangen/frukosten var trevlig och assisterande. Jättegulligt att personalen skrev ut en bild på Pippi Långstrump till vår dotter.

Att förbättra: Ge en känsla om att man bli extra omhändertagen, det känndes mest som att man andra klassens boende eftersom man hade barn. Frukosten var ej anpassad heller till dom barnen. tex pankakor. Ha en avskilld del för barnen i rummet.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 oktober 2018

Positivt: Fint hotell med bra läge

Att förbättra: Renovera vissa delar pga slitage


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 1 oktober 2018

Att förbättra: Sørge for at personalet bliver oplært om kundeservice


Silhouette of a person

Anonymous

Omdömet skrevs den 24 september 2018

Positivt: Fantastisk værelse (114). Rent. god service og positivt personale.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 20 september 2018

Positivt: Hotellets läge, gammalt och anrikt. Tyvärr lite slitet.

Att förbättra: Försiktigt renovera de härliga (men slitna) rummen.


Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 12 september 2018

Positivt: Luncherna.

Att förbättra: Rusta upp! Det gamla flaggskeppet börjar dofta 1980-tal. Slitet. Oälskat. Källartoaletterna var på måndagen så skitiga och ostädade att det lika gärna hade kunnat vara en nedgångens pub vid 23-tiden en lördagskväll. Herrtoaletten i konferensavdelningen var avstängd till efter lunch. Varför inga tandborstglas på rummet? Tisdagslunchen serverades en halvtimme efter övernskommen tid. Bullernivån i matsalen ocivilserat hög under lunchen Till frukosten, som alltid genom åren, störande musik. Bjud gärna även på SvD i tidningsutbudet.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 10 september 2018

Positivt: välkomnande mysigt.

Att förbättra: sängen var för mjuk. Samt svårt att hitta p-plats till bilen.


Kontakta oss

Hitta hit

GPS koordinater
55.60773 | 13.000077 

När du kör söderut via E6/E20 eller norrut via E4, kör mot stadskärnan. Hotellet är beläget mittemot centralstationen.
Avstånd till företag
EON (HK): 1,7km
Skanska (HK): 600m
Cybercom AB: 900m
Logica: 900m
SEB: 150m
SVT: 700m
Mercedes Benz: 1,1km
 
_