Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter

Våra hotell i Lund

Lund är en mycket dynamisk stad med ett aktivt akademiskt-, affärs- och kulturliv. Lund är också en av Sveriges äldsta städer som härstammar från år 990. Domkyrkan är från 1100-talet och Lunds Universitet som grundades 1666, är två av många exempel på stadens gedigna historik.  

Det aktiva studentlivet präglar staden och det är inte mindre än 42 000 akademiker som årligen studerar vid Universitetet. Valborgsfirandet i Stadsparken, Lunds Studentsångare och Lundakarnevalen är några av de återkommande traditioner som hör studenterna och Universitetet till.

Det finns mycket att se och göra i Lund. Stadsparken är tillsammans med den vackra Botaniska trädgården med 7000 olika arter och Lundagård populära rekreationsområden. Den kulturintresserade kan välja mellan en lång rad sevärdheter utöver domkyrkan, som t ex  Historiska museet, Zoologiska museet och givetvis Kulturen som består av ett flertal olika kulturhistoriska muséer.  För barnfamiljen finns många roliga aktiviteter att upptäcka så som ett besök på Högevallsbadet, Vattenhallen Science Center eller Naturum i Skrylleskogen strax utanför Lund vilket alltid är uppskattat. Är man i Lund så är det inte långt till fina badplatser i t ex Lomma Beach och Dalby Stenbrott.

Våra två hotell i Lund har båda strategiska lägen. Tre-stjärniga Hotel Bishops Arms ligger vid centralstationen och fyr-stjärniga Elite Hotel Ideon i nordöstra Lund som ligger lättillgängligt för den bilburne bara några minuter från city. På Hotel Bishops Arms finns gastropuben med samma namn som serverar en uppskattad meny samt ett brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky. På Elite Hotel Ideon erbjuder många av rummen en fin utsikt över omnejden tack vare placeringen i Ideon Gateway, stadens högsta byggnad. Här finns bra parkeringsmöjligheter och två fina restaurangalternativ i form av den välrenommerade NorthEast samt den italienska trattorian Paolo’s.


Hotel Bishops Arms Lund är placerat endast 300 meter från Centralstationen och delar av Universitetet. Här bor du bekvämt mitt i centrum av Lund, med stadens utbud av affärer, restauranger och trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Från Centralstationen finns det direktförbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport, restider ca 35 minuter respektive 40 minuter. Hotellets 39 hotellrum är inredda i en klassisk modern stil med badrum och sköna sängar från DUX. Trådlöst nätverk finns tillgängligt på hela hotellet och är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. I bottenplan återfinns gastropuben The Bishops Arms som serverar ett rikt utbud av framförallt öl och whisky samt en populär pubmeny.

Från   765 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-05)

Boka

Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inrädda och många har en fin utsikt över omnejden. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Från   711 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-26)

Boka
_