Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90-105 cm    16m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är ljusa och trevliga med klassisk inredning och passar för en person. En skön säng och rofylld sömn är den bästa starten på dagen. I våra standardrum får ni detta och lite till. Rummen har en arbetsplats, badrum med dusch eller badkar, telefon, tv, WiFi, hårfön, bordsfläkt och vattenkokare med kaffe och te. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta.

Se fler bilder

Från  719 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-29)

Nästa

  1-2 personer   140-160 cm   18m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum grandlit har en säng som man kan sova två personer i eller passar dig som reser själv och önskar extra komfort. Rummen är utrustade med arbetsplats, badrum med dusch eller badkar, telefon, tv, WiFi, hårfön, bordsfläkt och vattenkokare med kaffe och te.

Se fler bilder

Från  855 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-10-05)

Nästa

  1-2 personer   2x90-105 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Standard Twin är modernt och smakfullt inredda med två sängar. Rummen är utrustade med arbetsplats, badrum med dusch eller badkar, telefon, tv, WiFi, hårfön, bordsfläkt och vattenkokare med kaffe och te.

Se fler bilder

Från  855 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-09-15)

Nästa

  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   17-26 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är modernt och smakfullt inredda dubbelrum för upp till två personer med en 160 cm bred säng eller två sängar som står ihop. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. Rummen har minibar, telefon, tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, strykjärn, strykbord, bordsfläkt, safe och skrivbord. 

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-09-28)

Nästa

  1-2 personer   2x90 cm   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum passar dig som vill ha lite extra lyx och utrymme med härlig utsikt mot Vättern. Rummen är generösa i storlek och är utrustade med två sängar som står ihop. Självklart finns minibar, telefon, tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt, safe, strykjärn, strykbord och skrivbord. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-09-22)

Nästa

  1-4 personer   2x90 cm   26 m2   2 extrasängar   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är alla stora och extra rymliga. Dessa rum har två sängar som står ihop och det finns utrymme för två bekväma extrasängar. Självklart finns minibar, telefon, tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt och skrivbord i rummen. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. 

Se fler bilder

Från  1251 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-09-01)

Nästa

  1-2 personer   2x105 cm   31m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rum i kategorin Deluxe Executive har stora panoramafönster med fantastisk utsikt över Vättern samt modern inredning. Rummen har en sällskapsdel med fåtöljer och bord samt en del för arbete och vila. Våra Deluxe Executive är utrustade med minibar, telefon, kabel-tv,tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt, safetybox och skrivbord. För extra bekvämlighet finns även tofflor och morgonrockar. Badrummen har både badkar och dusch.

Se fler bilder

Från  1521 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-10-05)

Nästa

  1-2 personer   Dubbelsäng alt. twin    35-39m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter passar såväl för bröllopsnatten som för den som vill ha lite extra komfort och lyx. Dessa rum är modernt inredda med panoramafönster och med fantastisk utsikt över Vättern alternativt stora härliga hörnrum med utsikt mot kanalen och staden. Rummen har en sällskapsdel med soffa eller fåtöljer och bord samt en del för arbete och vila. Rummen är utrustade med minibar, telefon, kabel-tv, platt-tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt,  förvaringsbox, skrivbord samt strykjärn. För extra bekvämlighet finns även tofflor och morgonrockar. Badrummen har både badkar och dusch.

Se fler bilder

Från  1835 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-12)

NästaVälkommen till Elite Stora Hotellet Jönköping

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick, bl.a. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig personligt omhändertagen.

De 135 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i vår gastropub The Bishops Arms.

Varmt välkommen till Elite Stora Hotellet i Jönköping!
Historien om hotellet

I slutet av 1850 byggdes dåvarande Jönköpings Hotell. Det var en oerhört stor satsning i en stad med enbart 7000 invånare. Hotellet är ett av landets äldsta och mest kända hotell utanför huvudstaden. Vid öppningen i januari 1860 var hotellet landets största. Anledningen till det enorma bygget var Jönköpings strategiska läge som järnvägs- och vägknut och blev nu en självklar övernattningsstation på den färdigställda Södra Stambanan. Hotellet inrymde redan från början en rad funktioner. I bottenplanet fanns restaurang, schweizeri, biljardrum, gästgiveri, banklokaler och efter några år tillkom en badanläggning. Mellanvåningen upptogs främst av resanderum och den översta våningen av festlokaler, klubbrum och ytterligare några rum. Frimurarna hade tom. 2013 sina lokaler på vindsvåningen med bland annat den stora ordenssalen Johannessalen.

1863 stod festvåningen klar två trappor upp. Den har sedan dess varit Jönköpings läns förnämsta festlokal. Salen blev magnifik med gnistrande kristallkronor med flammande gaslågor, spegelväggar som gav illusion om bakomliggande rum och dekorationer som förflyttade besökaren till en slottslik miljö. Här har alltsedan dess hållits minnesvärda baler och fester. I modern tid har Spegelsalen även använts till bland annat EU-möten, utställningar och kongresser.


  135 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  12 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  9 km till flygplatsen
  200 m till buss
  200 m till tågstationen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Green Key

Du har valt att bo på ett hotell som är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Det innebär att du bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom vi följer Green Keys miljökrav. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Alla gäster har tillgång till trådlöst internet. Det gäller hela hotellet och är kostnadsfritt. Utöver det finns en gästdator i anslutning till vår reception. Välkommen att kontakta vår personal vid eventuella frågor.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Måndag–fredag

06.30–09.30

Lördag

07.30–10.30

Söndag

07.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 158 kr. Välkommen i mån av plats!


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Beställ din frukost direkt till rummet. I lugn och ro fyller du i din room service-lapp med de önskemål du har för en perfekt frukost. Dessutom erbjuder vi, för dig som har bråttom, Grab & Run (frukost att ta med).

Ni kan även beställa roomservice från vår gastropub The Bishops Arms. Meny finns på rummet. 

Roomserviceavgift tillkommer.


Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum för ett tillägg av 200 kr/natt där husdjur är välkomna. Matskål, vattenskål och påsar finns till förfogande. Vid incheckning får hunden även en välkomstpresent. Kontakta oss på 036-100 000 för bokning och mer information.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi samarbetar med parkeringshuset Sesam som ligger precis runt hörnet av hotellet. Parkering kostar 100 kr/dygn. Denna kostnad går att sätta upp på rummet under förutsättning att ni åker till hotellet före och hämtar en parkeringsbiljett i receptionen. Parkeringshuset är öppet alla dagar kl.06.00-24.00. Däremellan kommer ni in med hjälp av en kod ni får i receptionen.

I anslutning till hotellet finns en kommunal handikapparkering samt en laddstation för elbil (ej bokningsbara).


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 08.00 kan i regel hämtas samma dag. 
Gäller måndag–fredag.


Träning & relax

I vårt fitness-rum kan du efter en dag full av möten, konferenser eller shopping slappna av i en varm bastu eller köra ett litet träningspass med hjälp av våra träningsredskap. Här hittar du crosstrainer, löpband, motionscykel, trx-band, vikter och pilatesbollar. Vi har även ett samarbete med Friskis & Svettis, runt hörnet av hotellet om du önskar ett större utbud. Motionsbiljett till Friskis & Svettis kostar 70 kr/gång och köps i receptionen.

Spa – Vi samarbetar med Hudoteket!

Unna dig en avkopplande spaweekend i friskvårdens tecken.

Läs mer på www.hudoteket.se


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Stora Hotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 8,8 kilometer. 

Rutt A – Norra Strandgatan (3 km)
Rutt B – Munksjön (5,8 km)
Rutt C – Kålgården (8,8 km)


Elite Stora Hotellet, Jönköping


Vi erbjuder en modern konferensavdelning för såväl det lilla sällskapet som för den stora konferensgruppen. Vår kunniga personal kommer att med hög personlig service göra sitt yttersta för att ert arrangemang kommer att bli en lyckad och minnesvärd upplevelse.

  • 12 lokaler
  • Upp till 130 deltagare
  • AC, Wifi och modern teknisk utrustning

Restaurang Bishop Arms

The Bishops Arms


Runt hörnet ligger vår egen gastropub The Bishops Arms, som är en genuin brittisk pub med Jönköpings största öl- och whiskysortiment samt en prisvärd och välsmakande meny. 

Öppettider

Måndag–tisdag: 16.30–23.00
Onsdag–torsdag: 16.30–00.00
Fredag: 16.30–01.00
Lördag: 12.00–01.00
Söndag: 12.00–22.00


Bord i restaurang Le Trottoir på Elite Stora Hotellet

Välkommen till Le Trottoir!


Beställningsrestaurang Le Trottoirs miljö är modern, ljus och öppen och erbjuder även lite Vätternutsikt.

Öppettider

Kvällstid – Öppet för förbeställda sällskap min. 25 personer
För mer information och bokning:
Hans Dimberg: hans.dimberg@elite.se, tel 036-215 50 17

Dagtid – Lunch
För konferenslunch eller förbeställda luncher för grupper om min. 25 personer:
Hans Dimberg: hans.dimberg@elite.se, tel 036-215 50 17Anordna din bröllopsfest i Spegelsalen, en pampig och vacker lokal som av många anses vara Skandinaviens vackraste festsal. Vi har lång erfarenhet av bröllopsarrangemang och skräddarsyr din bröllopsfest efter just dina önskemål. Vi erbjuder även vackert inredda rum för både brudpar och bröllopsgäster. Låt oss ta hand om er på er stora dag!
Spela så mycket golf du orkar på 4 dagar. 9, 18 eller 54 hål om dagen. Du bor 3 nätter på Elite Stora Hotellet och spelar golf obegränsat under 4 dagar på våra banor runt Jönköping.


Från 3995 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Jönköpings fina golfbanor och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. Vi samarbetar med de bästa banorna i Jönköpingstrakten; Jönköpings GK, Gränna GK, A6 GK, Skinnarebo GK, Ryfors GK, Sand GC och Götaströms GK.


Från 850 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Möt det bästa av Irland och Skottland i Sveriges knutpunkt, Jönköping på Sand Golf Club – en unik 18 hålsbana. Sov sedan gott på Elite Stora Hotellet.


Från 1150 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev världsutställningen Gladiatorerna – Colosseums Hjältar och bo sedan bekvämt på Elite Stora Hotellet.


Från 1139 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vi har biljetterna till den stjärnspäckade musikalen "On the town" som vi självklart har bakat ihop med ett fantastiskt logipaket!


Från 1305 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt på Elite Stora Hotellet i Jönköping i samband med ett besök hos en av  Nordens ledande trampolinparker. En aktivitet som blir uppskattad både bland vuxna, ungdomar och barn. 


Från 1612 SEK /2 personer + 2 barn i standard dubbel

Boka
Ändra hotell


Besök två av våra tre alternativ; Astrid Lindgrens Värld & Museum, High Chaparral eller Borås Djurpark och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet.


Från 3710 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Kliv in i en fantastisk värld av cowcoys, banditer och guldgrävare på High Chaparral. Upplev ett riktigt äventyr med fänglande shower, god mat och dryck på saloonerna och de riktiga västernbutikerna. Sov sedan bekvämt på Elite Stora Hotellet tillsammans med hela familjen.


Från 2591 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Välkommen till Skandinaviens största vattenpark med 4 miljoner liter vattenäventyr. Efter en fartfylld dag vilar hela familjen ut på Elite Stora Hotellet i Jönköping.


Från 2515 SEK /familjen

Boka
Ändra hotell


Umgås, busa och ha roligt på Leo's Lekland i Jönköping! Efter en dag på Leklandet vilar familjen ut på Elite Stora Hotellet Jönköping


Från 1212 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Unna dig en härlig och avkopplande helg i Jönköping med god mat, motion och relax med underbara behandlingar. Vi samarbetar med Hudoteket, ett komplett skönhetscentra och ett av Sverige finaste dag-spa.


Från 1310 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Stora Hotellet i Jönköping och The Bishops Arms erbjuder ett tjugotal olika dryckesprovningar inom områdena whisky, öl, avec och andra spännande fatlagrade starka drycker. 


Från 345 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela tennis på Racketcentrum och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. I paketet ingår speltid på tennisbana, övernattning samt härlig frukostbuffé.


Från 1120 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vad ger man någon som redan har allt? Köp ett presentkort på vår generösa frukostbuffé och ge någon du tycker om en riktigt bra start på dagen!


Från 140 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Stora Hotellet erbjuder i samarbete med Brasserie Park en fantastisk upplevelse för själ och gom.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Stora Hotellet i Jönköping erbjuder den perfekta inramningen för studentbalen. I våra lokaler med klassisk stil gör vi moderna arrangemang, baserade på era önskemål. 


Från 1100 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen att avnjuta årets julbord på vackra Elite Stora Hotellet i Jönköping. Här serverar vi vårt härliga julbord både vid lunchtid samt på kvällen.


Från 495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Stora Hotellet finns flera lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bland dessa mötesrum återfinns bland annat Jenny Lind, Viktor Rydberg och Per Brahe som alla är trevliga lokaler. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av sommaren på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker, nöjen och restauranger. På Elite Stora Hotellet är det viktigt att barnen trivs, därför bjuds alla barn på glass i receptionen under sommaren. Hotellet har även ett uppskattat lekrum alldeles intill lobbyn.


Från 899 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en avkopplande helg på Elite Stora Hotellet i centrala Jönköping. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra trevliga hotellrum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker, nöjen och restauranger eller varför inte ta en promenad längs med Vätterns strand. På morgonen njuter ni av vår uppskattade frukostbuffé.


Från 899 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på Elite Stora Hotellet i Jönköping med sitt vackra läge precis vid Vätterns strand. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Passa på att ta en romantisk promenad tillsammans längs med Vätterns södra strand.


Från 1598 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


82%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 19 juli 2018

Positivt: Läget centralt o bra.

Att förbättra: Dåligt att det inte fanns AC. Olidligt varmt på rummet. Sämre standard än de flesta andra Elite jag bott på. Frukosten ok, men en del att önska med påfyllning då en hel del var slut.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 juli 2018

Positivt: mina barnbarn stortrivs då det finns ett bra lekrum på sommaren.


Hotellet svarade den 19 juli 2018

Hej Diana, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Härligt att ni uppskattade vårt lekrum vi har under sommaren. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Natalie Elite Stora Hotellet, Jönköping


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 16 juli 2018

Positivt: Hotellet var rent

Att förbättra: Se till att rummen blev mer ombonade och fick

Övrigt: Modernt och fräscht


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 juli 2018

Positivt: Allt ! Rum, frukost, service, bemötande, prisvärt golfpaket.......


Hotellet svarade den 16 juli 2018

Hej, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Härligt att hela vistelsen var toppen och att ni uppskattade vårt golfpaketet vi erbjuder. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Natalie Elite Stora Hotellet, Jönköping


Betyg: 4/10

Omdömet skrevs den 14 juli 2018

Positivt: Hotellets läge

Att förbättra: Installera air conditions

Övrigt: Ventilationen i vårt rum var alltför dålig trots öppet fönster och en bordsfläkt.


Hotellet svarade den 16 juli 2018

Hej Henrik & Gunnel, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Tråkigt att ni upplevde rummet så varm, ska föra vidare detta och åsikten om air condition. Härligt att ni uppskattade vårat centrala läge. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Natalie Elite Stora Hotellet, Jönköping


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 juli 2018


Silhouette of a person

Jerry Persson

Omdömet skrevs den 10 juli 2018

Positivt: Allt va bra inte bäst men bra


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 juli 2018

Positivt: Hotellets placering, personalen, bra standard, bra ”kvalité” på gästerna

Att förbättra: Byta märke till tex. Molton Brown för både dusch - och body schampoo. Dessa artiklar var långt ifrån vad det går att förvänta sig. Om familjen övernattar igen kommer vi garanterat att ta med egna produkter.


Hotellet svarade den 16 juli 2018

Hej Daniel, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Ska föra vidare din åsikt angående märket på våra engångsprodukter. Härligt att ni uppskattade vårt centrala läge och vår personal var välkomnande! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Ha en fortsatt bra sommar! Med vänliga hälsningar, Natalie Elite Stora Hotellet, Jönköping


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 7 juli 2018

Positivt: Väldigt bra service i receptionen.

Att förbättra: Vet ej allt var bra.


Hotellet svarade den 16 juli 2018

Hej Sören, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Härligt att ni haft en bra vistelse hos oss och att våra receptionister var till god hjälp! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Natalie Elite Stora Hotellet, Jönköping


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 7 juli 2018

Positivt: Läget

Att förbättra: Jag har ingen aning ifall det är på grund av K-märkning eller liknande varför ni har valt att ha minifönster i er nybyggda del, känns väldigt konstigt att bo i ett rum som har sådant otroligt fint läge och man får känslan av Finlandsbåt.


Kontakta oss

_