Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  2 personer   180 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra dubbelrum standard har utsikt in mot vår atriumgård och är inredda med en dubbelsäng samt arbetsplats. De flesta badrummen är utrustade med badkar. Rummen har en modern standard med både komfort och tekniska bekvämligheter.

Några av våra dubbelrum standard är speciellt anpassade för allergiker. Samtliga rummen är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, vattenkokare, tv, badkar, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160, 180 eller 2x90 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är modernt inredda med två sängar (merparten är icke delbara) samt arbetsplats. De flesta rummen har badkar. Rummen håller en hög standard med både komfort och tekniska bekvämligheter. Superiorrummen har utsikt in mot Knutpunkten alternativt färjeterminalen på våning 1 och 2.

Några av superiorrummen är speciellt anpassade för allergiker. Samtliga superiorrum är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, vattenkokare, tv, badkar, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160, 180 eller 2x90 cm   18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I hotellets deluxerum finns det plats för både arbete och vila. Deluxerummen är renoverade i moderna färger, med designade möbler (icke delbar säng) och formgivna detaljer. Deluxerummen har utsikt in mot stan.

Samtliga deluxerum är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, tv, strykbräda och strykjärn, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. De flesta av deluxerummen har badkar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160, 180 eller 2x90 cm   18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I hotellets deluxe view rum finns det plats för både arbete och vila. Våra deluxe view rum har en fantastisk utsikt mot sundet eller hamnbassängen.

Samtliga deluxerum är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, vattenkokare, tv, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling. De flesta av deluxerummen har badkar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   180 cm   31 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Hotel Marina Plaza är alla stora och extra rymliga med plats för två extrasängar. Varje rum har en hög standard med smakfull inredning och utsikt in mot atriumgården.

Samtliga familjerum är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, vattenkokare, tv, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160 eller 180 cm   28 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Hotellets juniorsviter har ett stort och luftigt rum med arbetsplats och sittgrupp samt dubbelsäng (ej delbar). Badrummen är utrustade med badkar, varav en med bubbelbadkar. Alla juniorsviterna har utsikt mot innergården.

Samtliga juniorsviter är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, espressomaskin, vattenkokare, tv, badrock, tofflor, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   26 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla hotellets Juniorsvit Executive har utsikt mot stadkärnan. Ett antal av rummen har en tillhörande balkong. Här finns ett stort och luftigt rum med arbetsplats och sittgrupp samt dubbelsäng som är delbar alternativt en kingsizesäng. Badrummen är utrustade med badkar.

Samtliga rum är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, espressomaskin, vattenkokare, tv, badrockar, tofflor, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160 eller 180 cm   40 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra sviter är modernt inredda i härliga, trendiga färger och erbjuder en del med arbetsplats och stor sittgrupp samt en sovrumsdel med dubbelsäng (ej delbar). Samtliga badrum är utrustade med badkar. Alla sviter har utsikt in mot stadskärnan.

Samtliga sviter är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, tv, badrock, tofflor, vattenkokare, espressomaskin, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160 eller 180 cm   40 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Dessa exklusiva sviter har alla en magnifik havsutsikt. Själva rummen är modernt inredda i härliga, trendiga färger och erbjuder en del med arbetsplats och stor sittgrupp samt en sovrumsdel med dubbelsäng (ej delbar).

Samtliga badrum är utrustade med badkar som har bubbelfunktioner. Samtliga sviter är utrustade med arbetsplats, hårtork, minibar, tv, badrock, tofflor, vattenkokare, espressomaskin, strykbräda och strykjärn, safetybox och internetuppkoppling.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg!

Hotellet blev redan från början (1991) uppskattat för sin inbjudande miljö med moderna konferenslokaler, personlig service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Knutpunkten bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkeringsmöjligheter i anslutning till hotellet.

Elite Hotel Marina Plaza kännetecknas av en avslappnad atmosfär med vänlig och igenkännande service. Rummen är trivsamt inredda med sköna sängar och plats för både avkoppling och arbete. Några har utsikt mot havet, andra mot staden eller hotellets fina innergård. Rymden i hotellets atrium skapar en inbjudande mötesplats, sköna soffor ger plats för en välbehövlig paus eller arbete, lobbybaren har rätt miljö för afterwork.

Här finns gastropuben The Bishop Arms med pubmeny och brett sortiment av öl och whiskey. Här finns restaurang Marina Bar & Bistro som utöver att servera hotellets härliga frukostbuffé även erbjuder lunch och middagsservering med à la carte meny. Både puben och restaurangen har en uteservering vid kajkanten där du kan njuta av goda maträtter och se solen gå ner.

På Elite Hotel Marina Plaza får du ett trivsamt boende, personlig service och en härlig frukost. Hotellet ligger ett stenkast från Knutpunkten med tåg till Lund och Malmö samt gångavstånd till centrum, teater och sevärdheter. Runt hörnet finns färjan till Helsingör, bussen till Sofiero slott och slottsträdgård går nära hotellet och sommartid utgår båten till Ven direkt från kajen utanför entrén.

Elite Hotel Marina Plaza är ett fullservicehotell med flexibla möteslokaler samt mat och dryck för event, fest och konferens för upp till 450 personer.

Varmt välkommen att uppleva Elite Hotel Marina Plaza!

 


  194 rökfria rum
  2 restauranger
  1 bar
  12 konferenslokaler

  25 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  25 m till tågstationen
  25 m till buss
  25 m till hamnen


Historien om hotellet

Allt under samma tak
Koppla av i vår ljusa och luftiga atriumgård och lobby som utgör en central samlingspunkt i hotellet. Här kan du ta något svalkande eller varmt att dricka och vila benen efter en dag på stan eller komma i stämning för kvällens middag. Må det vara modevisning, uppträdande eller ett band som spelar så är lobbyn med Lobbybaren den perfekta miljön. För att äta gott behöver du heller inte leta lång bort. I Marina Bar & Bistro, Lobbybaren och The Bishop´s Arms finns det något för alla smaker.

Uppskattat hotell
Vi är stolta över det unika hotell vi skapat och byggt upp från grunden sedan starten 1991. Med vår marina miljö som ett genomgående tema både utom- och inomhus, har vi format den atmosfär som idag kännetecknar Elite Hotel Marina Plaza. Gästernas önskemål och goda idéer har bidragit till att vi är ett av Sveriges mest uppskattade affärs- och konferenshotell.


Receptionsdisken på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukostbuffe på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.


Ordinarie frukosttider

Måndag–fredag

06.30–09.30

Lördag

07.00–10.30

Söndag

07.30–12.00*

* Vid Snooze på söndagar (gäller ej under sommarperioden eller jul- och nyårshelgen)


För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 125 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 50% rabatt). Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

IT lounge med gästdatorer finns i anslutning till lobbyn. På Elite Hotel Marina Plaza har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi. Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.
I IT loungen finns även rum för mindre möten med stolar, bord och ett par sköna fåtöljer.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Roomservice finns fram till kl 22.30 måndag-lördag samt på söndagar till kl 21.30. Vid beställning av room service tillkommer en avgift på 75 kr.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Parkering

Ett parkeringsgarage återfinns i anslutning till hotellet, parkeringsbiljetter kan köpas i receptionen. Det finns ett begränsat antal platser och dessa kan ej förbokas. Det finns även möjlighet att parkera på övriga våningsplan i garaget och betala med kort i parkeringsautomaten.

 


Gymmet på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

Relax & Gym

Som gäst hos oss kan du passa på att köra ett träningspass i vårt gym. Bättra på konditionen på våra löpband, crosstrainer eller i vårt multigym eller kör ett styrketräningspass. Du kan också koppla av en stund i vår fräscha bastu med utsikt över Öresund. Ta en nypa frisk havsluft på balkongen utanför och dröm dig bort en stund.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrundaor

Vi på Elite Hotel Marina Plaza vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa.

Rutt A (3 km)
Rutt B (5 km)
Rutt C (10 km)


Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 042 - 19 21 00 eller info.marinaplaza@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med hundbajspåsar och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Hotel Marina Plaza är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se/.


Konferensrummet Landborgen på Elite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


Elite Hotel Marina Plaza har ända sedan öppnandet 1991 varit ett klassiskt konferenshotell. Sedan dess har hotellet genomgått en rad renoveringar och erbjuder nu totalt 12 st moderna konferenslokaler. Här finns även tillgång till konferenscafé, restaurang, pub och lobbybar.

  • 12 konferenslokaler
  • 12-250 deltagare
  • Wifi

Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Marina Plaza

The Bishops Arms


Välkommen till The Bishops Arms vid kajkanten på Elite Hotel Marina Plaza. Här erbjuds ett av stans bredaste sortiment av öl och single malt whisky med över 20-25 sorters öl på fat, 70 – 100 sorters öl på flaska samt upp till 250 sorters single malt whisky.

 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–torsdag:  16.00–00.00
Fredag:  15.00–01.00
Lördag:  12.00–01.00
Söndag:  16.00–22.00

Marina bar & bistro


Marina Bar & Bistro ger er möjligheten att välja det som passar er just för stunden. En mindre rätt som snacks till vinet, en varmrätt som avrundning på affärsdagen, klassisk trerätters meny eller varför inte bara plocka det ni gillar efter hand som dagen eller kvällen passerar. 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–torsdag:   11.30–22.00
Fredag: 11.30–22.30*
Lördag: 17.00–22.30*
Söndag:  Stängt

*Lobbybaren har öppet fram till kl. 23.00 på fredagar och lördagar.Låt din fest eller ditt bröllop bli en minnesvärd högtid. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler och hotellrum för alla tillfällen.

 
På Elite Hotel Marina Plaza serveras ett klassiskt julbord i våra stämningsfulla lokaler intill Öresund. I samband med julbordet bjuds det upp till dans när vår fantastiska lobby fylls med levande musik.


Från 425 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Passa på att åka utomlands under vistelsen i Helsingborg. Ta en tur över sundet till Danmark, äter och sover gott gör du hos oss på Elite Hotels.


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Med Elite Hotels familjepaket besöker ni det spännande Tropikariet i Helsingborg. Ni bor samtidigt bekvämt i ett superiorrum och givetvis ingår vår frukostbuffé.


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ett besök på Louisiana Museum bjuder både på mängder med modern konst och en underbar omgivning. Elite Hotels i Helsingborg erbjuder ett paket med logi, middag, transport t/r samt inträde till museet.


Från 2350 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nöjesparken Sundspärlan är nordvästra Skånes största nöjesanläggning som presenterar nöjesarrangemang för alla åldrar och smaker. I samband med de olika eventen erbjuder Elite Hotels förmånliga logipriser.


Från 969 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt hos Elite Hotels i Helsingborg och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 2350 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Föreställningarna på Fredriksdalsteatern är en riktig sommarklassiker! 2018-års pjäs heter Fars lilla tös och som vanligt innehar Eva Rydberg en av de bärande rollerna tillsammans med bland andra Anders "Ankan" Johansson, Birgitta Rydberg och Fredrik Dolk.


Från 2482 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Hotel Marina Plaza bor ni intill Öresund med resecentrat Knutpunkten som närmaste granne. Härifrån tar ni er enkelt till både stadens nöjesutbud och allt som lockar på andra sidan sundet. Sommartid njuter ni av hotellets uteservering intill kajkanten.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Elite Hotel Marina Plaza intill Öresund i centrala Helsingborg. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra moderna hotellrum. Sov ut i våra sköna sängar och njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev Helsingborgs vackra höst på Elite Hotel Marina Plaza. Hotellet är centralt beläget med en vacker utsikt över Öresunds glittrande vatten. Sov bekvämt i modernt inredda rum och vakna upp till den uppskattade frukostbuffén. Stadens breda utbud av caféer, restauranger och butiker ligger på bekvämt gångavstånd från hotellet.


Från 640 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en romantisk vistelse på Elite Hotel Marina Plaza intill Öresund i centrala Helsingborg. När ni checkat i något av våra mysiga hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Sov ut i våra sköna sängar och välj på att få frukosten serverad på rummet eller att avnjuta hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


92%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 21 augusti 2018


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Läget mycket bra! Trevlig personal! Tyvärr fick vi ej de rummen vi blivit lovade när jag Christina Dahlberg ringde och bokade två rum för pensionärer. Damen lovade att vi för detta pris 1192 att vi skulle få utsikt över hamnen, vatten. Detta var mycket viktigt för oss fyra eftersom vi skulle tillbringa en hel del på rummet hade laddat upp med tilltugg och champange och fin utsikt. Ringde receptionen och talade med en trevlig dam som sa att det finns inga rum för det vi beställt med utsikt. Om vi ville kunde vi få betala 160 kr rummet för detta. Vi alla fyra kände oss lurade tyvärr och trodde inte att Elite hotell skulle faktiskt lura oss. Vi är medlemmar dessutom. Detta misstag gjorde att vi alla var missnöjda även om det för er verkar som en bagatell. Det är klart att man funderar över om man man våga lita på Elites personal när man ringer och beställer. Vi hade rum 348 Elite Hotel Marina Plazade andra rummet bredvid.

Att förbättra: Vara mer tillmötesgående! Då vi inte fick de rummen vi hade blivit lovade.


Silhouette of a person

Daniel Weimann

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Centralt

Att förbättra: Skönare sängar, speciellt om man bokar i suiten. Större badkar


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Trevlig personal och läget.

Att förbättra: Steka baconet knaprigt. Vem gillar sladdrigt bacon? Annars för frukosten god.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Frukosten va riktigt bra. Och läget på hotellet är kanon.

Att förbättra: Små detaljer som vissa lister skulle kunna kompletteras

Övrigt: Bo här och åk över till Helsingör. Mycket trevligt.


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter, roligt att höra att ni uppskattade vår härliga frukost och vårt centrala läge. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Åsa Hellman Elite Hotel Marina Plaza


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Läget

Att förbättra: Utsikten från en Svit Exclusive mot bakgård med sopkärl/tunnor känns inte helt ok, 112 är klart tråkigt se ut från jfr 412 som jag haft några ggr tidigare.


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter, roligt att höra att ni uppskattade vårt centrala läge. Hotellet ligger vid påfarten för båtarna och på plan 1 så ser man självklart detta mer. Vi hoppas dock att ni fick njut av den fina utsikten in mot hamnbassängen. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Åsa Hellman Elite Hotel Marina Plaza


Silhouette of a person

Anonymous

Omdömet skrevs den 19 augusti 2018

Positivt: Bra läge

Att förbättra: Bilparkingen bra men kunde varit bättre


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter, roligt att höra att ni uppskattade vårt centrala läge. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Åsa Hellman Elite Hotel Marina Plaza


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 augusti 2018

Positivt: Trevlig personal i receptionen. Toppensvit. Bra städat. Skönt med fin frukost på rummet. Återkommer nästa sommar👍🏻🌸

Övrigt: Rekommenderas!


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Stort tack för din fantastiska recension. Det gläder oss mycket att höra att ni hade en fin vistelse hos oss. Vi hoppas få möjligheten att välkomna er åter! Med vänliga hälsningar, Åsa Hellman Elite Hotel Marina Plaza


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 18 augusti 2018

Positivt: Läget

Att förbättra: Se till att tvätta möblerna regelbundet/byta ut. Fräscha upp hela hotellet, det behövs verkligen! Se till att det dukas av snabbare i frukostmatsalen, vi har påpekat detta flera gånger tidigare men det verkar inte hända något. Annars är hotellet bra med bra personal. Läget är svårt att slå! Bishop arms är mycket trevligt.


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Tack för din feedback! Det gläder oss att ni uppskattar vårt centrala läge samt vår härliga pub The Bishops Arms. Vi tackar även för era synpunkter. Vi vill ständigt förbättra oss med era input och det är tråkigt att höra att ni inte tycker att vi gjort detta. Vi hoppas dock få hälsa er välkomna åter. Med vänliga hälsningar Åsa Hellman Elite Hotel Marina Plaza


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 augusti 2018

Positivt: Frukosten

Att förbättra: Hittar ingen jag kan klaga över alls.


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Tusen tack för din feedback. Vad roligt att höra att frukostbuffén uppskattades och att du hade en trevlig vistelse. Vi hoppas få möjligheten att välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Åsa Hellman Elite Hotel Marina Plaza


Kontakta oss

Hitta hit

GPS koordinater 
56.044641 | 12.693253 

Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget mittemot tåg-, buss- och färjeterminalen. Det finns ett parkeringsgarage i anslutning till hotellet (parkeringsavgift). 

Åker du söderut via E4, E6 eller E20, kör mot Helsingborg N och stadskärnan. Innan centralstation, kör höger mot Kungstorget.
Åker du norrut via E6/E20, kör mot Helsingborg och stadskärnan. Efter centralstationen, sväng vänster mot Kungstorget. 

Elite Hotel Marina Plaza ligger på Kungstorget 6.

Map
Google maps

 

_