Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Man som håller i ett glas vin och sitter framför uppdukad nyårsmiddag

Nyårsfirande

Välkommen att fira in det nya året på Elite Hotel Marina Plaza! Vi erbjuder ett lyxigt nyårspaket för två personer med både övernattning, fantastisk mat och god dryck.

Om erbjudandet

Avsluta 2023 och inled det nya året på bästa möjliga sätt. Kvällen startar med mingel och ett glas champagne med tilltugg mellan 18,30-19,00. Slå er sedan ner till bords och avnjut en lyxig trerättersupé med tillhörande vinpaket ackompanjerat av levande pianomusik. Kvällen fortsätter sedan med en DJ som spelar musik som skapar fantastisk stämning fram till 01.00.

Kvällen rundas av i ett våra fina dubbelrum där ni sover gott i sköna lakan. Efter en god natts sömn inleds det nya året med vår generösa frukostbuffé.

Varmt välkomna att fira in 2024 med oss på Elite Hotel Marina Plaza! 

Ingår i paketet

  • 3-rätters nyårsmeny inklusive dryck
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 4900 SEK/rum
Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.

Från
4900