Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Grand Hotel

Elite Grand Hotel finns i Norrköping och Gävle. Respektive hotell byggdes i början på 1900-talet och under åren har byggnaderna renoverats och förändrats för att kunna möta nutidens hotellgäster. Arkitekturen är kvar och många fina designdetaljer har bevarats för att bidra till känslan av ”grand” samt den totalupplevelse som vi vill förmedla till våra hotellgäster – kvalitet, tradition och flärd.

Gemensamt för ett Grand Hotell är att byggnaden har anor från förra seklet samt en imponerande arkitektur. Ett Grand Hotel ligger centralt i staden, på finaste utsiktsplatsen och ofta vid ett vattendrag. Syftet är skapa en självklar mötesplats för små och stora arrangemang, konferenser, bröllop, högtidsdagar och fester. 


Hotellet ligger centralt beläget på Kyrkogatan i Gävle med vackra restaurangen Grands Veranda och en relaxavdelning att koppla av i. Grand hotell invigdes redan 1901 och är nu varsamt bevarat med veranda och vackra salar men ändå toppmodernt utrustat för att hålla hög 4-stjärnig standard.

Från   801 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2020-04-12)

Boka

Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

Från   672 SEK /natt

Boka
_