Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event på Elite Plaza Hotel

Fest & event på Elite Plaza Hotel

Middagar och event med guldkant


Varmt välkommen att hålla er jubileumsmiddag eller ert företagsmingel hos oss på Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder enastående vackra och ståtliga lokaler som lämpar sig för mindre arrangemang och grupper.

Hotellbyggnaden har en lång historia som tar sin början redan 1889, våra lokaler bär därför på en glansfull och spännande historia och några av dem är kulturminnesmärkta. 

Vi hjälper er från start till mål med allt som vi kan erbjuda på hotellet. Vid behov kan vi även rekommendera externa arrangörer och eventbolag som hjälper till. Med erfaren och serviceinriktad personal, eleganta lokaler, vällagad mat och god dryck ser vi till att ert arrangemang blir precis som ni önskar. 

Vi erbjuder tvårätters från 375 kr/person, trerätters från 420 kr/person och buffé från 295 kr. Vi skräddarsyr menyer och upplägg efter era behov, vi är flexibla och kommer göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål. 

Kontakta oss redan i dag för visning och offert. Låt oss ta hand om er!

Våra festlokaler


Matsalen

Abonnera den nyrenoverade matsalen i restaurang Swea för ert evenemang. Här kan vi ta emot grupper upp till 100 personer med flexibel set up och dukning. 

Maharadjasalen

I vackra Maharadjasalen får 24 sittande personer plats. Det kulturminnesmärkta taket som snidades av Junghänel & Richter bidrar till en unik miljö som passar perfekt för en intim middag. 


Sveasalen

I pampiga Sveasalen kan vi erbjuda middagar för upp till 24 sittande personer. Här matchas välbevarade detaljer från när huset byggdes med en glittrande kristallkrona och mörkt trägolv. 


Vinarkivet

I vårt mysiga vinarkiv kan vi duka upp ett långbord för upp till 40 personer. Här kan man avnjuta en fantastisk middag bestående av vällagade rätter med goda viner till, eller varför inte en härlig vinprovning? 


Florentinska pelarsalen

Florentinska pelarsalen ligger i hjärtat av hotellet och passar perfekt för välkomstdrink, mingel eller buffé. Lokalen erbjuder en fantastisk rymd, ett härligt ljusinsläpp och charmiga detaljer.


Skicka din bokningsförfrågan till reservations.gbgplaza@elite.se 


_