Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Festlokal - Boka lokaler för fest & event

Elite Stadshotellet i Luleås festlokal med långbord

Elite Hotels erbjuder ett stort utbud av unika lokaler över hela Sverige. Hos oss hittar du allt ifrån anrika festsalar med stuckaturer, takmålningar och kristallkronor till exklusiva nybyggda lokaler med milsvid utsikt. Vi vill kunna erbjuda dig något extra och tar gärna fram förslag på en lokal som passar er.

HYR LOKAL FÖR FEST AV OLIKA SLAG

På Elite Hotels är vi experter på fest! Oavsett om du ska fira födelsedag, bröllop, dop eller student kan vi hjälpa dig att fixa en lyckad tillställning. Vi har hotell på flera orter i Sverige med vackra festlokaler som tar andan ur dina gäster. Vad sägs om en anrik festvåning med vackra stuckaturer eller en nybyggd lokal med utsikt över hela staden?

Hos oss kan du hyra festlokaler i flera olika storlekar som är anpassade just efter dina behov. Låt oss fixa allt från dukning och dekorationer till middag och musik så du kan fokusera på att mingla med dina gäster.

HYR FESTLOKAL MED ÖVERNATTNING

När du hyr en festlokal hos oss på Elite Hotels kan du vara säker på att du får en kväll du sent kommer att glömma. Festa ända in på småtimmarna och kom sedan tillbaka till ett mysigt hotellrum och sjunk ner i den sköna sängen för några timmars återhämtning. Fördelen med att hyra festlokal på hotell är att det finns plats för alla dina gäster att sova över. När ni vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter där alla kan samlas igen och prata om gårdagens festligheter.

Hyr din festlokal på ett Elite Hotels i Sverige och låt någon annan ta hand om jobbet så du kan fokusera på att fira!

Festlokaler för alla tillfällen

Middagsdukning i Stora Salen på Elite Stora Hotellet Örebro

Fest & Event

För oss är kvalitet viktigt och detta är något som genomsyrar allt från våra lokaler till den service vår erfarna personal erbjuder på plats. Oavsett om det gäller en mindre sammankomst eller ett större event för upp till 2500 personer så ser vi till att ni har allt ni behöver för ett lyckat arrangemang. 

Vi erbjuder

  • Unika lokaler för alla tillfällen
  • Förstklassig service med erfaren personal som hjälper till med allt från planering till genomförande
  • Lokaler med kapacitet för upp till 2500 personer i bankett
  • Restauranger med erfarna kockar som kan ta fram förslag på menyer och passande dryck

Våra festlokaler i Sverige