Nyhet! Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod:

Var Elite Pla
Gäster
Checka in Välj datum
Nätter 0
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod:

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Våra 127 exklusiva rum är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Vägarbeten kring hotellet 
18 maj-15 augusti knyter Göteborgs Stad ihop de nya spåren på Skeppsbron med resten av spårnätet. Det medför avstängningar och ändrade färdriktningar som kommer att göra det svårt med framkomligheten på vissa gator runt hotellet. Läs mer här

Sommar med frihet

Sommar med frihet

Upp till 30 % rabatt

DREAM@ELITE

DREAM@ELITE

Bästa priset på helgen

Boka vårt golfpaket

Boka vårt golfpaket

Boka golfpaketet i GöteborgEtt eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard

Standard


  1 person   Enkelsäng   15-18 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum för en person är mindre rum med en enkelsäng samt liten arbetsplats. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Standardrummen är ca 15-18 m2.

Se fler bilder

Från  850 SEK /natt

Boka

Superior 140 cm säng

Superior 140 cm säng


  1-2 person   140 cm   15-18 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra lite mindre superiorrum passar för en till två personer och har en 140 cm bred säng. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Superiorrum med 140 cm säng är ca 15-18 m2.

Se fler bilder

Från  935 SEK /natt

Boka

Superior

Superior


  2 person   King eller Twin   18-25 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Superiorrummen är ca 18-25 m2.

Se fler bilder

Från  1020 SEK /natt

Boka

Deluxe

Deluxe


  2 person   King eller twin   30-35 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och sittgrupp. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra deluxerum. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Deluxerummen är ca 30-35 m2.

Se fler bilder

Från  1190 SEK /natt

Boka

Deluxe Executive

Deluxe Executive


  2 personer   King eller Twin   30-35 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva rum i kategorin Deluxe Executive har kingsize säng eller två separata sängar, arbetsplats samt sittgrupp. I kategorin Deluxe Executive ingår morgontidning, morgonrock och tandborst- och rakkit. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för våra gäster i Deluxe Executive. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Rummen i kategorin Deluxe Executive är ca 30-35 m2.

Se fler bilder

Från  1530 SEK /natt

Boka

Juniorsvit

Juniorsvit


  2 person   42 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra vackra och exklusiva juniorsviter består av ett sovrum och ett vardagsrum. I våra juniorsviter ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra juniorsviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Juniorsviterna är ca 42 m2.

Se fler bilder

Från  2295 SEK /natt

Boka

Svit

Svit


  2 person   80-200 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra enastående vackra sviter är 80-200 m2 stora. Här ingår ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. I våra sviter erbjuds dessutom extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns också Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra sviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Sveasviten är totalt 185 m2 och består av tre sovrum och ett vardagsrum. Sviten var från början direktörens tjänstebostad då Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag ägde huset. 

Maharadjasviten är 80 m2 och består av ett sovrum, en stor hall, två badrum samt ett vardagsrum. Det är även möjligt att öppna upp till den intilliggande Maharadjasalen, då blir sviten totalt 150 m2. Maharadjasalen har ett underbart kulturminnesmärkt tak som gjordes av Jonhondel & Richter. 

Svit 506 är 80 m2 och har en underbar utsikt över Göteborg. Färgskalan i rummet är lugn beige med cerise toner och inredningen har ett modernt formspråk. 

Se fler bilder

Från   SEK /natt

BokaVälkommen till femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. Kockarna på prisbelönta restaurangen Swea Hof är måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. I anslutning till Swea Hof ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger vår gastropub The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet. Hotellets Guest Service erbjuder parkeringsservice mot en avgift.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Varmt välkommen till Elite Plaza Hotel!


  127 rökfria rum
  1 restaurang
  2 barer
  8 konferenslokaler

  Wifi ingår
  Frukost ingår
  Parkering
  Bastu
  Gym

  30 km till flygplatsen
  700m till tågstationen
  50m till buss
  50m till spårvagnen
  700m till båthamnen


Barnpassning

Barnpassning

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är noga kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Bokning och betalning sker via hemsidan www.citykids.nu, mobil: 0708-139009 eller med hjälp av hotellets receptionspersonal.


In- och utcheckning

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


IT & Wifi

IT & Wifi

Elite Plaza Hotel erbjuder kostnadsfri Wifi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.

Elite Plaza Hotel har sitt Business Center på våning 2 i trapphuset. Här kan ni som hotellgäster låna en dator utan kostnad. Ni har här även tillgång till en skrivare.


Roomservice

Roomservice

Elite Plaza Hotel erbjuder Roomservice 24 timmar om dygnet. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta Roomservice.

 


Tvätt

Tvätt

Elite Plaza Hotel erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


Parkering

Parkering

Utanför Elite Plaza Hotel finns parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning. Guestservice hjälper gärna till att mot en avgift parkera bilen i parkeringshus. Lämna er bilnyckel till receptionen så parkerar vi bilen samt kör fram den igen när ni behöver den. Dagsparkering kostar 200SEK och dygnsparkering 350 SEK.


Transport

Transport

Elite Plaza Hotels Transportpartner – PM Logistik AB

Behöver Ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår Concierge hjälper gärna till att arrangera det. Elite Plaza Hotel samarbetar med PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Säkerhet

Säkerhet

Elite Plaza Hotel värnar särskilt om sina gästers säkerhet och integritet. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, säkerhet mot våld/stölder och VIP-säkerhet. Hotellets alla in- och utgångar är larmade och kameraövervakade. Våra brandlarmssystem och utrymningslarm är mycket avancerade, det finns rökdetektorer i kombination med sprinkler och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. För gästernas personliga säkerhet är varje rum utrustat med ett elektroniskt kortlås där samtliga inpasseringar registreras. Elektroniska förvaringsboxar för värdeföremål finns i alla gästrum.


Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet är femstjärnigt och de 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia. Här konfererar sällskap upp till 50 personer som önskar en trivsam men privat inramning på sin konferens.

  • 8 konferensrum
  • 50 personer max i största lokalen
  • 127 logirum
  • Restaurang

Restaurang Swea Hof

Restaurang Swea Hof


På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet så som sill- och laxplateau, skaldjursplateauer, skaldjurstapas och dillkokta havskräftor, allt kombinerat med omsorgsfullt utvalda viner. Våra olika menyförslag utgår från säsong och tillgång och innehåller alltid de bästa råvarorna från vårt närområde.

Öppettider

Frukost

Måndag-fredag: 06.30-10.00 

Lördag-söndag: 07.30-10.30

Lunch 

Måndag-fredag: 11.30-14.00

Lördag & söndag: Stängt

Matsal
Måndag-torsdag: 18.00-22.00
Fredag-lördag: 18.00-22.30
Söndag: Stängt


Plaza baren

Plaza baren


Här kan ni sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny. Vi rekommenderar er att beställa en Martini från vår egen Martinimeny som våra bartenders tagit fram.

Öppettider

Plaza Bar

Måndag-torsdag: 11.30-24.00 
Fredag: 11.30-01.00
Lördag: 13.00-01.00
Söndag: 16.00-23.00


The Bishops Arms

The Bishops Arms


I engelsk miljö träffas hotellgäster och göteborgare. Här är stämningen hög och på pubmenyn kan du alltid hitta något gott att äta. Chansen är också stor att du här hittar din favoritöl eller whisky. Vi har över 100 olika ölsorter, varav 26 på fat och över 200 olika sorters whisky.

Öppettider

Måndag 17.00-00.00
Tisdag-Torsdag 17.00-01.00
Fredag-Lördag 17.00-02.00
Söndag 17.00-23.00Detta är ett paket för dig som verkligen vill unna dig det lilla extra. Underbar övernattning på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg och middag på en av Göteborgs bästa restauranger, Swea Hof.


Från 4130 SEK /2 personer

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I höst bjuder Jerry Williams på en ny personlig och avskalad show på Kajskjul 8 – laddad med favoritlåtar. Uppleva en unik helkväll i rockens tecken med fantastisk underhållning och sov sedan gott på exklusiva Elite Plaza Hotel som ligger ett stenkast från Kajskjul 8.


Från 1775 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Den 7 augusti gästas Trädgårdsföreningen av ingen mindre än Carola! Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges i allra högsta grad mest framgångsrika artister. Upplev Carola live och sov sedan gott på Elite Hotels i Göteborg. 


Från 980 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Ulf Lundell firar 40 år som artist och beger sig ut på en stor sommarturné. Upplev Ulf Lundell live på Trädgårdsföreningen den 8 augusti och sov sedan gott på något av våra två Elite Hotels i Göteborg. 


Från 980 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spendera en eller flera sommardagar på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum. Det centrala läget gör att ni har hela Göteborgs shopping-, restaurang och nöjesutbud direkt utanför dörrarna.


Från 1253 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


När du är ute i god tid och vill bo till bästa onlinepris med 15% rabatt på våra flexpriser – boka då Early@Elite på Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum. Det centrala läget gör att ni har hela Göteborgs shopping-, restaurang och nöjesutbud direkt utanför dörrarna.

 


Från 1020 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Planera in en lyxig weekend på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. När ni bokar Dream@Elite bor ni till bästa helgpris i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg erbjuder bästa pris under lov och storhelger. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder lunch och middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din käresta med en romantisk helg på femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron i våra vackra nyrenoverade rum. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl.18.00 i mån av plats. 

 

 


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss


Västra Hamngatan 3
Box 110 65
404 22 Göteborg

Tel: 031–720 40 00
Fax: 031–720 40 10
info.gbgplaza@elite.se

Bokning
reservations.gbgplaza@elite.se
031-727 10 18

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

Hotelldirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

 

Hitta hit


GPS Koordinater: 57.705110 | 11.962823

Om ni kommer norrifrån via E6 eller E20, kör Götaleden mot Fredrikshamn och Centrum Syd. Ca 200 m efter GöteborgsOperan sväng till vänster direkt efter Hotell Göteborg och till vänster igen så ni har rundat huset. Lägg er i höger fil och sväng första höger mot Lilla Torget. Kör gatan rakt fram och tag första gatan till höger (Fiskekrogen ligger på er högra sida), första gatan till vänster och därefter första höger. Ni är nu på Västra Hamngatan och hotellet är andra huset på höger sida.
Om ni kommer söderifrån via E6, E20 eller E40, tag av vid Ullevimotet. Kör förbi nya Ullevi och följ skyltar mot Centrum Syd och Sahlgrenska sjukhuset. Ligg i höger fil genom Allén. Sväng till höger mot Domkyrkan. Ni är nu på Västra Hamngatan som leder ner till kanalen och hotellet ligger i slutet av gatan på vänster sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 1, 9 eller 11 och stig av vid hållplats Domkyrkan som är den närmsta hållplatsen från Elite Plaza Hotel. Från Brunnsparken går förutom linjerna ovan, även linje 6 och 13 samt stombuss 16.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar vid Kungsportsplatsen. Därifrån är det ca 5 minuters promenad till Elite Plaza Hotel via Kungsgatan. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 25 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

Vägarbeten runt hotellet
18 maj-15 augusti knyter Göteborgs Stad ihop de nya spåren på Skeppsbron med resten av spårnätet. Det medför avstängningar och ändrade färdriktningar som kommer att göra det svårt med framkomligheten på vissa gator runt hotellet. Läs mer här.

 

Kommentarer


Pontus Jacobson

Betyg: 1/10

Omdömet skrevs den 17 juni 2015

Positivt: Sängen och lobbyn

Att förbättra: Hyra ut era "Superior-rum" på plan 4 för motsvarande källarpriser och framförallt påtala/visa med bilder att man inte kan se ut när man bokar. Vara mer mån om att era återkommande kunder som ni dessutom har avtal med lämnar hotellet nöjda.


Hotellet svarade den 20 juni 2015

Hej Pontus, Tack för din feedback. Förslag och synpunkter är viktiga för oss. Många av våra gäster tycker rummen på vår fjärde våningen är mysiga och uppskattar den typen av fönster som finns där. Jag har noterat i vårt gästsystem att du önskar rum med fullstora fönster vid nästa vistelse. Vi ser fram emot att få hälsa Er välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel Göteborg


Kenneth Borg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 juni 2015

Positivt: Man kände sig välkommen av en mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukost, bar och nära till Bishops Arms och lagom centralt.

Att förbättra: Det duger fint som det är.


Simon Ollus

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 juni 2015

Positivt: Snyggt, trevlig miljö och personal, bra rum och god frukost!


Anonymous

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 11 juni 2015

Positivt: Läget är fantastiskt, mitt i centrum men på en normalt sett lugn gata. Miljön i hotellet är unikt, den gamla klassiska fastighetens charm tillsammans med ett modernt och sobert hotell.

Att förbättra: bättra på frukosten. Något smalt utbud generellt för denna nivå av hotell. Kan vara väldigt slamrig miljö vilket jag upplever negativt för en frukostmatsal.


Dan Göransson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 juni 2015

Positivt: Trevlig personal. Intressant inre miljö och bra rum. Det absoluta plusset är att ni har dunkuddar och täcke!!! Jag avskyr dessa svampar av skumplast som annars brukar finnas. Dessutom fick jag rena gourmetmiddagen i restauranten.

Att förbättra: På mitt hotell skulle alltid finnas små tekannor så att man kan låta tepåsarna stå o dra i lugn o ro. Därtill små mjölkkannor så man slipper vingla provisoriskt med mjölkglas o spilla ut på bordet. Nästan inga hotell i Sverige har denna eg. självklara service till tedrickarna. Utomlands finns det så gott som alltid.


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 7 juni 2015

Positivt: Högt i tak i rummen, lyxig känsla.

Att förbättra: Skaffa en kapsylöppnare på rummet, kanske finns men hittade ingen. Skaffa en klädvårdsrulle för att ta bort smuts mm från kavajen. Skaffa nya högtalare för iPhone 5. iPhone 4 är utdaterad idag.


Anonym

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 6 juni 2015

Positivt: 1. Nice cozy room with high ceiling in town centre. 2. You can crawl from pub to the room.

Att förbättra: For the size of the room, the price was too high. So reduce price 20%. Package plan shall be offered with collaborating Swedish/Goteborg unique asset. Ex. Free tram package, Swedish food restaurant package, Shopping cupon package.


Anonym

Omdömet skrevs den 29 maj 2015

Positivt: Juniorsviten var toppen! Hade allt vu önskade


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 25 maj 2015

Positivt: nice, very clean rooms. excellent breakfast. great ambiance.


Hotellet svarade den 26 maj 2015

anonymous, Thank you for taking the time to write us a review. I am glad to see you enjoyed your stay with us. Many thanks Elite Plaza Hotel, Göteborg


Anonym

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 25 maj 2015

Positivt: Great location, good breakfasts, and very tastefully decorated

Att förbättra: Please try to accommodate a guest's booking request more closely. In my initial contact (April 13, 2015) with your hotel, I specifically requested, " a non-smoking, quiet room on a upper floor, away from elevators please. Special request would be feather pillows if available". Instead I was given room 210; a room on the second floor which was as close as physically possible to the elevators and quite noisy if the windows were open. I did receive nice pillows which I think is standard for your hotel.


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 maj 2015

Positivt: Bra personal mindre Hotel

Att förbättra: Fortsätt i samma anda som ni gör


Karin Pahlen

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 maj 2015

Positivt: Centralt när spårvagn. Rent och snyggt. Fina rum.

Att förbättra: Dyr parkering


Anonym

Omdömet skrevs den 11 maj 2015

Positivt: Staff helpful, friendly and relaxed - stress free guest experience.


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 maj 2015

Positivt: Staff helpful, friendly and relaxed - stress free guest experience.


Anonym

Omdömet skrevs den 11 maj 2015

Positivt: Staff helpful, friendly and relaxed - stress free guest experience.


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 maj 2015

Positivt: Är alltid nöjd med besöket hos er, det är som att komma hem fast lite lyxigare. Är med i gästprogrammet sedan många år och bokar först och främst hos er om det är möjligt.


Anonym

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 10 maj 2015


Jesper Åman

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 maj 2015

Positivt: Artigheten hos housekeeping och roomservice.

Att förbättra: Garantera sen utcheckning för svarta och elite gäster.


Helge Nyman

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 5 maj 2015

Positivt: Skön säng

Att förbättra: Kolla över TV-systemet. Jag fick en varning att det var segt när jag checkade in, men min TV var segare än sirap...


Ammi Andersson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 maj 2015

Positivt: Det vackra hotellet och servicen

Att förbättra: Att alltid få bo där!


Ammi Andersson

Omdömet skrevs den 4 maj 2015

Positivt: Det vackra hotellet och servicen

Att förbättra: Att alltid få bo där!


Tim Jönsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 maj 2015

Positivt: Servicen och frukosten

Att förbättra: Byta ut hissdörrarna mot något modernare, dom ser väldigt billiga och ger ett dåligt intryck


Tim Jönsson

Omdömet skrevs den 2 maj 2015

Positivt: Servicen och frukosten

Att förbättra: Byta ut hissdörrarna mot något modernare, dom ser väldigt billiga och ger ett dåligt intryck


Ulf Olsson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 1 maj 2015


Anonym

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 1 maj 2015

Positivt: Stryk- tvättjänsten (som var tillgänglig vid 19-t). Bra!


Anonym

Omdömet skrevs den 1 maj 2015

Positivt: Stryk- tvättjänsten (som var tillgänglig vid 19-t). Bra!


Anonym

Omdömet skrevs den 1 maj 2015

Positivt: Stryk- tvättjänsten (som var tillgänglig vid 19-t). Bra!


Anonym

Omdömet skrevs den 1 maj 2015

Positivt: Stryk- tvättjänsten (som var tillgänglig vid 19-t). Bra!


Anonym

Omdömet skrevs den 1 maj 2015

Positivt: Stryk- tvättjänsten (som var tillgänglig vid 19-t). Bra!


Anonym

Omdömet skrevs den 1 maj 2015

Positivt: Stryk- tvättjänsten (som var tillgänglig vid 19-t). Bra!


Tom Pereira

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 april 2015


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 april 2015

Positivt: Rent, snyggt, top class helt enkelt.

Att förbättra: Fortsätta på inslagen väg.


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 april 2015

Positivt: Helhetskänslan är nära nog perfekt, det är de bästa med hotellet


Anonym

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 24 april 2015

Positivt: Tastefully decorated and charming but in my experience when problems occur (and they do) meet them by overextending service and customer benefits. Maybe only by offering a glass of champagne and some snacks - a cheap price to gain more return visits!

Att förbättra: You are advertised as a five star hotel. At present you do not qualify for this status and consequently you are obligated to inform your guests accordingly. I am of course referring to the traffic problems that foreigners might not be aware of when booking or navigating to your location. It took us an hour to reach your location which ruined a our plans for the evening. I am sympathetic to the problems you are facing but I thing you have the responsibility to inform out of town guests of the present conditions and maybe attach directions on how to best reach your location while avoiding both dangerous and time consuming detours.


Anonym

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 april 2015

Positivt: Läget, rummen, frukosten

Att förbättra: Bättre allmän beskrivning om hotellet vid incheckning.


Anonym

Omdömet skrevs den 22 april 2015

Positivt: Läget, rummen, frukosten

Att förbättra: Bättre allmän beskrivning om hotellet vid incheckning.

_