Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum för en person är mindre rum med en enkelsäng samt liten arbetsplats. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Se fler bilder

Från  850 SEK /natt

Nästa

  1–2 person   140 cm   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra lite mindre superiorrum passar för en till två personer och har en 140 cm bred säng. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Superiorrum med 140 cm säng är ca 15–18 m2.

Se fler bilder

Från  935 SEK /natt

Nästa

Superior


  2 person   King eller Twin   18–25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Superiorrummen är ca 18–25 m2.

Se fler bilder

Från  1020 SEK /natt

Nästa

  2 person   King eller twin   25–35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och två fåtöljer. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra deluxerum. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1190 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King eller Twin   30–35 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva rum i kategorin Deluxe Executive har kingsize säng eller två separata sängar, arbetsplats samt sittgrupp med bäddsoffa och en fåtölj. I kategorin Deluxe Executive ingår morgontidning, morgonrock och tandborst- och rakkit. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för våra gäster i Deluxe Executive. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1530 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King eller Twin   42 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra vackra och exklusiva juniorsviter består av ett sovrum och ett vardagsrum. I våra juniorsviter ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra juniorsviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  2295 SEK /natt

Nästa

  2 person   80–200 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enastående vackra sviter är 80–200 m2 stora. Här ingår ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. I våra sviter erbjuds dessutom extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns också Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra sviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Sveasviten är totalt 185 m2 och består av tre sovrum och ett vardagsrum. Sviten var från början direktörens tjänstebostad då Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag ägde huset. 

Maharadjasviten är 80 m2 och består av ett sovrum, en stor hall, två badrum samt ett vardagsrum. Det är även möjligt att öppna upp till den intilliggande Maharadjasalen, då blir sviten totalt 150 m2. Maharadjasalen har ett underbart kulturminnesmärkt tak som gjordes av Jonhondel & Richter. 

Svit 506 är 80 m2 och har en underbar utsikt över Göteborg. Färgskalan i rummet är lugn beige med cerise toner och inredningen har ett modernt formspråk. 

Se fler bilder

Kan inte bokas online, vänligen ring för att boka
Välkommen till femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. Kockarna på prisbelönta restaurangen Swea Hof är måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. I anslutning till Swea Hof ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger vår gastropub The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet. Hotellets Guest Service erbjuder parkeringsservice mot en avgift.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Varmt välkommen till Elite Plaza Hotel!


  127 rökfria rum
  1 restaurang
  2 barer
  8 konferenslokaler

  WiFi ingår
  Frukost ingår
  Parkering
  Bastu
  Gym

  30 km till flygplatsen
  700 m till tågstationen
  50 m till buss
  50 m till spårvagn
  700 m till båthamnen


Barnpassning

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är noga kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Bokning och betalning sker via hemsidan www.citykids.nu, mobil: 0708-139009 eller med hjälp av hotellets receptionspersonal.


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


IT på Elite Plaza Hotel

IT & Wifi

Elite Plaza Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.

Elite Plaza Hotel har sitt Business Center på våning 2 i trapphuset. Här kan ni som hotellgäster låna en dator utan kostnad. Ni har här även tillgång till en skrivare.


Miljömärkning

Elite Plaza Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


Parkering på Elite Plaza Hotel

Parkering

Utanför Elite Plaza Hotel finns parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning. Guestservice hjälper gärna till att mot en avgift parkera bilen i Kungsgaraget. Lämna er bilnyckel till receptionen så parkerar vi bilen samt kör fram den igen när ni behöver den, dygnsparkering kostar 395 SEK.

Det går även att parkera bilen själv i Kungsgaraget som ligger på Ekelundsgatan 5. 24-timmarsbiljett kan köpas i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet) och kostar 280 SEK.


Roomservice på Elite Plaza Hotel

Roomservice

Elite Plaza Hotel erbjuder Roomservice 24 timmar om dygnet. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta Roomservice.

 


Säkerhet på Elite Plaza Hotel

Säkerhet

Elite Plaza Hotel värnar särskilt om sina gästers säkerhet och integritet. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, säkerhet mot våld/stölder och VIP-säkerhet. Hotellets alla in- och utgångar är larmade och kameraövervakade. Våra brandlarmssystem och utrymningslarm är mycket avancerade, det finns rökdetektorer i kombination med sprinkler och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. För gästernas personliga säkerhet är varje rum utrustat med ett elektroniskt kortlås där samtliga inpasseringar registreras. Elektroniska förvaringsboxar för värdeföremål finns i alla gästrum.


Tvättservice på Elite Plaza Hotel

Tvätt

Elite Plaza Hotel erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


Transportservice på Elite Plaza Hotel

Transport

Elite Plaza Hotels Transportpartner – PM Logistik AB

Behöver Ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår Concierge hjälper gärna till att arrangera det. Elite Plaza Hotel samarbetar med PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet är femstjärnigt och de 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia. Här konfererar sällskap upp till 50 personer som önskar en trivsam men privat inramning på sin konferens.

  • 8 konferensrum
  • 50 personer max i största lokalen
  • 127 logirum
  • Restaurang

Detalj i Swea Hof på Elite Plaza Hotel

Restaurang Swea Hof


På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet så som sill- och laxplateau, skaldjursplateauer, skaldjurstapas och dillkokta havskräftor, allt kombinerat med omsorgsfullt utvalda viner. Våra olika menyförslag utgår från säsong och tillgång och innehåller alltid de bästa råvarorna från vårt närområde.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00

Lunch 
Måndag–fredag: 11.30–14.00
Lördag & söndag: stängt

Matsal
Måndag–torsdag: 18.00–22.00
Fredag–lördag: 18.00–22.30
Söndag: stängt


Baren i Plaza Bar på Elite Plaza Hotel

Plaza baren


Här kan ni sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny. Vi rekommenderar er att beställa en Martini från vår egen Martinimeny som våra bartenders tagit fram.

Öppettider

Plaza Bar

Måndag–torsdag: 11.30–24.00 
Fredag: 11.30–01.00
Lördag: 13.00–01.00
Söndag: stängt


The Bishops Arms


I engelsk miljö träffas hotellgäster och göteborgare. Här är stämningen hög och på pubmenyn kan du alltid hitta något gott att äta. Chansen är också stor att du här hittar din favoritöl eller whisky. Vi har över 100 olika ölsorter, varav 26 på fat och över 200 olika sorters whisky.

Öppettider

Måndag: 16.00–00.00
Tisdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag–lördag: 16.00–02.00
Söndag: 16.00–23.00Detta är ett paket för dig som verkligen vill unna dig det lilla extra. Underbar övernattning på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg och middag på en av Göteborgs bästa restauranger, Swea Hof.


Från 4130 SEK /2 personer

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hair, i regi av Rikard Bergqvist, är säsongens musikal på GöteborgsOperan. Men det är inte den vanliga nostalgitrippen till 60-talet som är ambitionen. Det blir en musikalisk happening i ett nutida sammanhang, trogen originalet och ändå aktuellare än någonsin förr. Efter en härlig kväll på GöteborgsOperan sover ni sedan gott på Elite Plaza Hotel som ligger ett stenkast från operan.


Från 1515 SEK /person

Boka
Ändra hotell


My Way på Kajskjul 8 är en Vegasdoftande musikshow med Malmberg, Paparizou & Malmsjö. Uppleva en oförglömlig showkväll och sov sedan gott på exklusiva Elite Plaza Hotel som ligger ett stenkast från Kajskjul 8.


Från 1945 SEK /per person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1595 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spendera en eller flera sommardagar på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra rum. Det centrala läget gör att ni har hela Göteborgs shopping-, restaurang och nöjesutbud direkt utanför dörrarna. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som också erbjuder trevliga middagsalternativ.


Från 1253 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg tar vi hand om mamma på bästa sätt. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum med ett centralt läge nära stadens shopping restauranger och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof. 


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Planera in en lyxig weekend på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. När ni bokar Dream@Elite bor ni till bästa helgpris i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg erbjuder bästa pris under lov och storhelger. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder lunch och middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din käresta med en romantisk helg på femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron i våra vackra nyrenoverade rum. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl.18.00 i mån av plats. 

 

 


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Björn Nordström

Omdömet skrevs den 31 maj 2016

Positivt: Läget, trevligt hotell, sköna sängar. Bra frukost!

Att förbättra: Fixa en annan parkeringslösning! Parkeringsgaraget man använder APCOA använder maffialiknande metoder att lura er! Det är mer eller mindre omöjligt att använda parkerings automaten och man blir debiterad böter på 400kr även fast man har betalt 260 kr per dygn. Det är en omöjlighet att få rättelse. Hotellet känner till detta men erbjuder bara en lösning om man klagar!


Hotellet svarade den 31 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Kontakta gärna oss så skall vi hjälpa er att komma i kontakt med parkeringsbolaget. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Susanne Holm

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 maj 2016

Positivt: Underbar personal och era sängar är otroligt sköna att sova i.

Att förbättra: Utöka antalet maskiner nere i Gymmet till åtminstone två löpband


Hotellet svarade den 27 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Våra hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Conny Lantz

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 27 maj 2016

Positivt: Fina rum, schysst restuarng och en bra pub i huset

Att förbättra: Några fler maträtter (varmrätter) att välja på i menyn


Hotellet svarade den 27 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Conny Lantz

Omdömet skrevs den 27 maj 2016

Positivt: Fina rum, schysst restuarng och en bra pub i huset

Att förbättra: Några fler maträtter (varmrätter) att välja på i menyn


Silhouette of a person

Annika Carlson

Omdömet skrevs den 25 maj 2016

Positivt: Ligger nära hamnen samt affärer och restauranger


Hotellet svarade den 25 maj 2016

Hej, Tack för besöket. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Annette Sverdrup

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 18 maj 2016

Positivt: Beliggenhet Rent pent rom

Att förbättra: Bytte til bedre kvalitet på sengene! Alltid ha tilstrekkelig med varmt vann slik at en slipper dusje i kaldt vann.. Det luktet vondt ( kloakk?) i resepsjonen


Hotellet svarade den 19 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. I tisdags uppstod ett fjärrvärmeläckage i vårt kvarter. Detta resulterad i problem med varmvattenförsörjning till hotellet. Vi beklagar detta. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 17 maj 2016

Positivt: Sängen

Att förbättra: Att varma maten på frukosten var varmare


Hotellet svarade den 18 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Jamie Jobe

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 maj 2016

Positivt: Frukosten var perfekt! Hotellpersonalen vänlig, hjälpsam


Hotellet svarade den 17 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 maj 2016

Positivt: låg väldigt centralt, rent och snyggt. väldigt sköna sängar och sängkläder

Att förbättra: var helnöjd


Hotellet svarade den 17 maj 2016

Vad kul att ni trivdes hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Charlott Råberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 maj 2016

Positivt: Väldigt trevlig personal och fantastisk mat.

Att förbättra: Vara väldigt stolt:)


Hotellet svarade den 17 maj 2016

Vi uppskattar din feeback. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Kontakta oss


Västra Hamngatan 3
Box 110 65
404 22 Göteborg

Tel: 031–720 40 00
Fax: 031–720 40 10
info.gbgplaza@elite.se

Bokning
reservations.gbgplaza@elite.se
031-727 10 18

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

Hotelldirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

 

Hitta hit


GPS Koordinater: 57.705110 | 11.962823

Om ni kommer norrifrån via E6 eller E20, kör Götaleden mot Fredrikshamn och Centrum Syd. Ca 200 m efter GöteborgsOperan sväng till vänster direkt efter Hotell Göteborg och till vänster igen så ni har rundat huset. Lägg er i höger fil och sväng första höger mot Lilla Torget. Kör gatan rakt fram och tag första gatan till höger (Fiskekrogen ligger på er högra sida), första gatan till vänster och därefter första höger. Ni är nu på Västra Hamngatan och hotellet är andra huset på höger sida.
Om ni kommer söderifrån via E6, E20 eller E40, tag av vid Ullevimotet. Kör förbi nya Ullevi och följ skyltar mot Centrum Syd och Sahlgrenska sjukhuset. Ligg i höger fil genom Allén. Sväng till höger mot Domkyrkan. Ni är nu på Västra Hamngatan som leder ner till kanalen och hotellet ligger i slutet av gatan på vänster sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 1, 9 eller 11 och stig av vid hållplats Domkyrkan som är den närmsta hållplatsen från Elite Plaza Hotel. Från Brunnsparken går förutom linjerna ovan, även linje 6 och 13 samt stombuss 16.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar vid Kungsportsplatsen. Därifrån är det ca 5 minuters promenad till Elite Plaza Hotel via Kungsgatan. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 25 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

Vägarbeten runt hotellet
18 maj-15 augusti knyter Göteborgs Stad ihop de nya spåren på Skeppsbron med resten av spårnätet. Det medför avstängningar och ändrade färdriktningar som kommer att göra det svårt med framkomligheten på vissa gator runt hotellet. Läs mer här.

 

_