Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum för en person är mindre rum med en enkelsäng samt liten arbetsplats. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Se fler bilder

Från  832 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  1–2 person   140 cm   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra lite mindre superiorrum passar för en till två personer och har en 140 cm bred säng. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Superiorrum med 140 cm säng är ca 15–18 m2.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-01)

Nästa

Superior


  2 person   King eller Twin   18–25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Superiorrummen är ca 18–25 m2.

Se fler bilder

Från  1071 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-01)

Nästa

  2 person   King eller twin   25–35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och två fåtöljer. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra deluxerum. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1251 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-01)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   30–35 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva rum i kategorin Deluxe Executive har kingsize säng eller två separata sängar, arbetsplats samt sittgrupp med bäddsoffa och en fåtölj. I kategorin Deluxe Executive ingår morgontidning, morgonrock och tandborst- och rakkit. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för våra gäster i Deluxe Executive. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1592 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   42 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra vackra och exklusiva juniorsviter består av ett sovrum och ett vardagsrum. I våra juniorsviter ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra juniorsviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  2312 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  2 person   80–200 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enastående vackra sviter är 80–200 m2 stora. Här ingår ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. I våra sviter erbjuds dessutom extra lyx i form av en Nespressomaskin, dockningsstation med laddnings- och högtalarfunktion för iPod och iPhone samt exklusiva badrumsartiklar. På rummen finns också Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra sviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit och något gott att dricka – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Sveasviten är totalt 185 m2 och består av tre sovrum och ett vardagsrum. Sviten var från början direktörens tjänstebostad då Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag ägde huset. 

Maharadjasviten är 80 m2 och består av ett sovrum, en stor hall, två badrum samt ett vardagsrum. Det är även möjligt att öppna upp till den intilliggande Maharadjasalen, då blir sviten totalt 150 m2. Maharadjasalen har ett underbart kulturminnesmärkt tak som gjordes av Jonhondel & Richter. 

Svit 506 är 80 m2 och har en underbar utsikt över Göteborg. Färgskalan i rummet är lugn beige med cerise toner och inredningen har ett modernt formspråk. 

Se fler bilder

Kan inte bokas online, vänligen ring för att boka
Välkommen till femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. Kockarna på prisbelönta restaurangen Swea Hof är måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. I anslutning till Swea Hof ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger vår gastropub The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet. Hotellets Guest Service erbjuder parkeringsservice mot en avgift.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Varmt välkommen till Elite Plaza Hotel!


  127 rökfria rum
  1 restaurang
  2 barer
  8 konferenslokaler

  WiFi ingår
  Frukost ingår
  Parkering
  Bastu
  Gym

  30 km till flygplatsen
  700 m till tågstationen
  50 m till buss
  50 m till spårvagn
  700 m till båthamnen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.30–10.30

Söndag

07.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 195 kr. Välkommen i mån av plats!


Barnpassning

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är noga kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Bokning och betalning sker via hemsidan www.citykids.nu, mobil: 0708-139009 eller med hjälp av hotellets receptionspersonal.


IT på Elite Plaza Hotel

IT & Wifi

Elite Plaza Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.

Elite Plaza Hotel har sitt Business Center på våning 2 i trapphuset. Här kan ni som hotellgäster låna en dator utan kostnad. Ni har här även tillgång till en skrivare.


Miljömärkning

Elite Plaza Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


Parkering på Elite Plaza Hotel

Parkering

Utanför Elite Plaza Hotel finns parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning. Guestservice hjälper gärna till att mot en avgift parkera bilen i Kungsgaraget. Lämna er bilnyckel till receptionen så parkerar vi bilen samt kör fram den igen när ni behöver den, dygnsparkering kostar 395 SEK.

Det går även att parkera bilen själv i Kungsgaraget som ligger på Ekelundsgatan 5. 24-timmarsbiljett kan köpas i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet) och kostar 280 SEK.


Transportservice på Elite Plaza Hotel

Transport

Elite Plaza Hotels Transportpartner – PM Logistik AB

Behöver Ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår Concierge hjälper gärna till att arrangera det. Elite Plaza Hotel samarbetar med PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Roomservice på Elite Plaza Hotel

Roomservice

Elite Plaza Hotel erbjuder Roomservice 24 timmar om dygnet. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta Roomservice.

 


Säkerhet på Elite Plaza Hotel

Säkerhet

Elite Plaza Hotel värnar särskilt om sina gästers säkerhet och integritet. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, säkerhet mot våld/stölder och VIP-säkerhet. Hotellets alla in- och utgångar är larmade och kameraövervakade. Våra brandlarmssystem och utrymningslarm är mycket avancerade, det finns rökdetektorer i kombination med sprinkler och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. För gästernas personliga säkerhet är varje rum utrustat med ett elektroniskt kortlås där samtliga inpasseringar registreras. Elektroniska förvaringsboxar för värdeföremål finns i alla gästrum.


Tvättservice på Elite Plaza Hotel

Tvätt

Elite Plaza Hotel erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet är femstjärnigt och de 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia. Här konfererar sällskap upp till 50 personer som önskar en trivsam men privat inramning på sin konferens.

  • 8 konferensrum
  • 50 personer max i största lokalen
  • 127 logirum
  • Restaurang

Restaurang Swea Hof


På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet så som sill- och laxplateau, skaldjursplateauer, skaldjurstapas och dillkokta havskräftor, allt kombinerat med omsorgsfullt utvalda viner. Våra olika menyförslag utgår från säsong och tillgång och innehåller alltid de bästa råvarorna från vårt närområde.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00
Lördag & söndag: stängt

Matsal
Måndag–lördag: 18.00–22.00
Söndag: Stängt

Plaza Bar
Måndag-fredag: 11.30-Sent
Lördag: 16.00-01.00
Söndag: 16.00-23.00

Plaza baren


Här kan ni sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny. Vi rekommenderar er att beställa en Martini från vår egen Martinimeny som våra bartenders tagit fram.

Öppettider

Plaza Bar

Måndag-fredag: 11.30-Sent
Lördag 16.00-01.00
Söndag: 16.00-23.00


The Bishops Arms


I engelsk miljö träffas hotellgäster och göteborgare. Här är stämningen hög och på pubmenyn kan du alltid hitta något gott att äta. Chansen är också stor att du här hittar din favoritöl eller whisky. Vi har över 100 olika ölsorter, varav 26 på fat och över 200 olika sorters whisky.

Öppettider

Måndag: 16.00–00.00
Tisdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag–lördag: 16.00–02.00
Söndag: 16.00–23.00Ett bröllop på Elite Plaza Hotel erbjuder något utöver det vanliga. Våra enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för den lite mindre bröllopsmiddagen. Vi hjälper er att planera och skräddarsy er bröllopsfest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne. Därefter vilar ni ut i något av våra exklusiva rum.
Detta är ett paket för dig som verkligen vill unna dig det lilla extra. Underbar övernattning på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg och middag på en av Göteborgs bästa restauranger, Swea Hof.


Från 4130 SEK /2 personer

Boka
Ändra hotell


Välkommen att avnjuta ert julbord på prisbelönta restaurang Swea Hof som ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel. Här kan ni njuta av vårt julbord, signerat Melker Andersson, både som lunch och middag eller som julinspirerad brunch. 


Från 675 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Unna dig en nyår fri från stress och matlagning. Fira in det nya året på Elite Plaza Hotel och njut av en fantastisk nyårssupé i restaurang Swea Hof.


Från 1930 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hair, i regi av Rikard Bergqvist, är säsongens musikal på GöteborgsOperan. Men det är inte den vanliga nostalgitrippen till 60-talet som är ambitionen. Det blir en musikalisk happening i ett nutida sammanhang, trogen originalet och ändå aktuellare än någonsin förr. Efter en härlig kväll på GöteborgsOperan sover ni sedan gott på Elite Plaza Hotel som ligger ett stenkast från operan.


Från 1515 SEK /person

Boka
Ändra hotell


My Way på Kajskjul 8 är en Vegasdoftande musikshow med Malmberg, Paparizou & Malmsjö. Uppleva en oförglömlig showkväll och sov sedan gott på exklusiva Elite Plaza Hotel som ligger ett stenkast från Kajskjul 8.


Från 1945 SEK /per person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1595 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum med ett centralt läge nära stadens shopping, restauranger och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof.


Från 1611 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Planera in en lyxig weekend på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. När ni bokar Dream@Elite bor ni till bästa helgpris i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg erbjuder bästa pris under lov och storhelger. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder lunch och middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din käresta med en romantisk helg på femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron i våra vackra nyrenoverade rum. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl.18.00 i mån av plats. 

 

 


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Peter Brinck

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 5 december 2016

Positivt: Läget, fick konjak på rummet

Att förbättra: Förse rummet med strykjärn+bräda, mer lätt-tillgängliga kontakter 220 V. Kunna reglera värmen bättre.


Silhouette of a person

Roland Heimby

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 december 2016

Positivt: Trevlig personal, närhet till hamnen och centrum, lätt att parkera i p-hus i närheten, sen utcheckning, trevlig överraskning inför nattsömn, god och riklig frukost, sköna sängar.


Silhouette of a person

Per Clingweld

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 december 2016

Positivt: Arkitekturen var häftig. Kändes exklusivt och personligt. Komfortnivån var hög och atmosfären lugn. Rummet var rymligt, sängen fantastisk, frukosten god och läget väldigt centralt.

Att förbättra: Väldigt bra med Netflix, Play och Spotify på TVn, men tekniken strulade så slutade med att vi tittade på datorn ändå.


Hotellet svarade den 2 december 2016

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Sverker Nilsson

Omdömet skrevs den 30 november 2016

Positivt: suverän service i receptionen och städningen

Att förbättra: träningscykel på gymmet

Övrigt: fina och tysta rum och perfekt läge


Hotellet svarade den 2 december 2016

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Line Melåen

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 29 november 2016

Positivt: Geografisk placering

Att förbättra: Byta ut fönster så att dom var renare, snyggafe och enklare att öppna och stänga. Och för att ljudisolera. Krogbråk utanför lördag natt förstörde min nattesömn totalt :-(


Silhouette of a person

Cyril Chebib

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 28 november 2016

Positivt: Bra service, bra rum, trevlig personal.

Att förbättra: Inga anmärkningar


Hotellet svarade den 29 november 2016

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Helena Eklund

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 november 2016

Positivt: Personalen mycket trevlig, rum 230, ett jättefint rum. Gourmetpaket på Swea Hof med vinpaket, mycket trevlig upplevelse.


Hotellet svarade den 29 november 2016

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Birgitta Lekander

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 25 november 2016

Positivt: ALLT! Och ett spec TACK för Uppgrad av rummet och en mkt härlig överraskn i form av knack på dörren senare kvällen med present två små undrbara flaskr med Cognac! Vilkn Härlig Vistelse det blev s vanligt! Min F-dag vill jag alltid fira hos er! Blivit en tradition! Bästa hotellet i Stada***** Tusn Tack f denna gång*** Vi kommer tillbaks till ert SagoSlott återigen! Ett Extra Varmt HjärteTack till all Undrbar Personal s alltid ger allt av det bästa* We Love You*

Att förbättra: .....alltid överraska med små ljuvliga mini cognacs flaskor som vi fick denna gång:-)* OCH viktigt: Jag skulle ha Pannkakor med grädde och sylt tillgängligt alla dagar i veckan på er härliga frukostbuffe' som vi tyckr är bäst i Stada* badrockar kunde va Liiiite mjukare:)* Mer Värme på Rummen! Det va mkt Kallt hela natten! Annars var det precis lika underbart som alltid! Kaffet kunde finnas fler varianter på! Kaffet från stora maskinen smakar inte bra alls! Men övr det hela tyckr vi som bor i Gbg och har er på Plaza som vårt 2a hem, att det alltid är som att stiga in i en värld av total harmoni tystnad, ompysslande och vederkvickelse av mkt Hög Klass! Helt enkelt Bäst i Stada* Hurra och Tack från Hjärtat till all Personal som knappt syns eller hörs men GÖR varenda vistelse hos er....till något alldeles alldeles underbart HjärteVarmt och meditativt! TACK från ett par mycket Stolta Plaza-medlemmar! Tack f att ni förgyller vår Stada****

Övrigt: Detta Fantastiska Hotell....upplever vi som prövat alla 4 och 5 stjärniga hotell i hela Göteborg, Vill vi alltid återkomma till! Ingen annanstans har vi funnit samma fantastiska trivsel känsla och lyxiga vackra omgivning med Göteborgs i särklass bästa frukost meny' och den är för oss mkt viktig! Elite Plaza har ALLT som ett Diskret Lugnt LyxHotell med fantastisk personal ska ha! Det är en härligt underbar verklighets flykt var gång man kliver in i detta obeskrivligt vackra Art Deco Hotell....och då man stiger ut ....har man glömt att det finns spårvagnar bilar och människor där ute! Perfekt avkoppling! Ett Sagans Hotell .....som att kliva rakt in i en ljufvelig Dröm! Tack för att ni finns och förgyller vår Stad Göteborg****Stolt övr att vara Elite Plaza medlem:)*


Hotellet svarade den 29 november 2016

Vi uppskattar din fina feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Christer Härjelin

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 24 november 2016

Positivt: hotellet är pamigt och stort. entren är fin

Att förbättra: städningen av badrummet

Övrigt: gärna att tv kanalerna är i nummerordning på tvn så man slipper leta som om man själv gjort en kanalsökning


Hotellet svarade den 27 november 2016

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Jan Dybdahl

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 november 2016

Positivt: Sengene og rommet er underbara. Hyggelig innredning

Att förbättra: Låskortene

Övrigt: Trevliga bar.


Hotellet svarade den 23 november 2016

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Kontakta oss


Västra Hamngatan 3
Box 110 65
404 22 Göteborg

Tel: 031–720 40 00
Fax: 031–720 40 10
info.gbgplaza@elite.se

Bokning
reservations.gbgplaza@elite.se
031-727 10 18

Receptionschef
Jennifer Bengtsson
jennifer.bengtsson@elite.se
031-720 40 15

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

Hotelldirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

 

Hitta hit


GPS Koordinater: 57.705110 | 11.962823

Om ni kommer norrifrån via E6 eller E20, kör Götaleden mot Fredrikshamn och Centrum Syd. Ca 200 m efter GöteborgsOperan sväng till vänster direkt efter Hotell Göteborg och till vänster igen så ni har rundat huset. Lägg er i höger fil och sväng första höger mot Lilla Torget. Kör gatan rakt fram och tag första gatan till höger (Fiskekrogen ligger på er högra sida), första gatan till vänster och därefter första höger. Ni är nu på Västra Hamngatan och hotellet är andra huset på höger sida.
Om ni kommer söderifrån via E6, E20 eller E40, tag av vid Ullevimotet. Kör förbi nya Ullevi och följ skyltar mot Centrum Syd och Sahlgrenska sjukhuset. Ligg i höger fil genom Allén. Sväng till höger mot Domkyrkan. Ni är nu på Västra Hamngatan som leder ner till kanalen och hotellet ligger i slutet av gatan på vänster sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 1, 9 eller 11 och stig av vid hållplats Domkyrkan som är den närmsta hållplatsen från Elite Plaza Hotel. Från Brunnsparken går förutom linjerna ovan, även linje 6 och 13 samt stombuss 16.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar vid Kungsportsplatsen. Därifrån är det ca 5 minuters promenad till Elite Plaza Hotel via Kungsgatan. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 25 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

Vägarbeten runt hotellet
18 maj-15 augusti knyter Göteborgs Stad ihop de nya spåren på Skeppsbron med resten av spårnätet. Det medför avstängningar och ändrade färdriktningar som kommer att göra det svårt med framkomligheten på vissa gator runt hotellet. Läs mer här.

 

_