Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

at PARK

at PARK


Om restaurang at PARK


En naturlig mötesplats med bästa läge vid Avenyn. At PARK är en restaurang som hämtar inspiration från stadens puls och glädjen när människor träffas för att umgås över en bit god mat.

Restaurang at PARK är ett svenskinspirerat brasseri som drivs av Götaplatsgruppen med Stefan Karlsson i spetsen. Lunch serveras måndag-fredag, à la carte måndag-lördag. Menyn består av svenskt och klassiskt med modernt tänk och spännande överraskningar. Den inbjudande miljön passar utmärkt för affärslunchen och middagen med vännerna. Om du kommer ensam är du välkommen att sitta vid ”chefs table” intill kökets härliga atmosfär. När vädret tillåter bjuder uteserveringen på eftermiddagssol.

Baren är en naturlig mötesplats
Baren intill lobbyn är en omtyckt plats för affärsmöten, afterwork eller för att samlas inför teatern, konserten och andra aktiviteter. Barmenyn består bland annat av smårätter, snacks och de klassiska köttbullarna. Om ni är ett sällskap som önskar sitta ostört kan ni hyra at PARKs exklusiva ”chambre separée” med plats för 10-25 personer. 

Konferens- och festvåning
Vad vore en konferens utan en god fika? Eller en fest utan mat och dryck? Vi vågar påstå att det blir en mager upplevelse. Genom köket på at PARK kan vi erbjuda allt från en härlig konferensfika till en maffig kvällsbuffé. De populära bankettmenyerna byts ut fyra gånger per år eftersom vi alltid väljer råvaror efter utbud och säsong. Genom samarbetet med Götaplatsgruppen kan vi skräddarsy menyer till konferens, bröllop, fest, bankett och event.

God mat i skön miljö
Oavsett om du är hotellgäst, konferensgäst, stamgäst eller bara går förbi på Avenyn så är du varmt välkommen till at PARK. Vi ser fram emot att erbjuda god mat i vår internationella, inbjudande och varma atmosfär.

För mer information och bordsbokning, besök www.atpark.se

Varmt välkommen till at PARK!

Öppettider


Lunch
Måndag–fredag 11.30–14.00
Lördag 12.00–15.00
Söndag 13.00–18.00

Restaurangen
Måndag–lördag 17.00–23.00

Baren
Måndag–torsdag 14.00–01.00
Fredag–lördag 12.00–02.00
Söndag 13.00–23.00

Hitta hit


at PARK
Kungsportsavenyn 36
411 36 Göteborg

mail@atpark.se
+46 31-72 71 076

Kontaktperson: Sashi Murugan

_