Glömt lösenord?

Exclusive Dinner Show - Ola Salo

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Ola Salo!

Plats på scen för en av Sveriges bästa liveartister - Ola Salo! MT Live i samarbete med Elite Hotels presenterar en stor upplevelse i ett litet format. Under hösten besöker Ola Salo ett flertal av våra fina hotell runt om i landet med pianisten Christopher Dominique och tillsammans bjuder de på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra. Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på. Under kvällen serveras en härlig trerättersmiddag i hotellets matsal.

I samband med showen erbjuder vi på Elite Hotels förmånliga priser på boende inklusive frukostbuffé. Varmt välkommen med din bokning! 

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade.
Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1 595 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Lund

Lund

1 & 2 oktober 2021

Upplev Ola Salo live på Elite Hotel Ideon i Lund. Njut av en härlig trerätters middag och se Ola Salo i ett helt nytt format.

Eskilstuna

Eskilstuna

15 & 16 oktober 2021

Upplev Ola Salo live på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Njut av en härlig trerätters middag och se Ola Salo i ett helt nytt format.

Karlstad

Karlstad

29 & 30 oktober 2021

Upplev Ola Salo live på Elite Stadshotellet i Karlstad. Njut av en härlig trerätters middag och se Ola Salo i ett helt nytt format.

Västerås

Västerås

5 & 6 november 2021

Upplev Ola Salo live på Elite Stadshotellet i Västerås. Njut av en härlig trerätters middag och se Ola Salo i ett helt nytt format.

Helsingborg

Helsingborg

19 & 20 november 2021

Upplev Ola Salo live på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Njut av en härlig trerätters middag och se Ola Salo i ett helt nytt format.

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels i samband med Exclusive Dinner Show - Ola Salo. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva dinnershow. Använd erbjudandekod DINNERSHOW för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

Njut av en klassisk trerätters

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost.

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.