Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 


Mimersalen

Easy meetings

Boka möten enkelt med kort varsel till ett förmånligt pris. D...

Bild på en solhatt och en brun väska på en säng

Njut av sommaren hos oss

Boka ett riktigt bekvämt sommarboende med upp till 30% rabatt. 

Golfboll

Golfpaket

Boka in en inspirerande get-away med härligt golfspel, god mat och fantastisk...

Fira nyår på Elite Hotels

  • Bricka med Champagne framför en säng i ett hotellrum

Avsluta året med en läcker nyårssupé och en härlig övernattning på något av våra magiska hotell.

Från 1941 SEK /nattOm erbjudandet


Vår förhoppning är att 2020 blir ditt bästa år hittills, så varför inte starta det med en avspänd nyårsafton, där du inte behöver tänka på någonting förutom att ha kul. Vi har satt ihop det ultimata nyårspaketet med förstklassig nyårssupé och väl kyld champagne, så damma av partystassen och fira in det nya året tillsammans med oss.

Elite Hotels nyårslöfte till dig är att du kommer att ha gott om tid att umgås, äta gott, skåla i bubbel och dansa som om det inte fanns någon morgondag. Du får dessutom krypa ned i en ljuvlig hotellsäng efter festligheterna, för att sedan om du vill, inleda det nya året med en stärkande hotellfrukost iförd morgonrock och tofflor, på ett av våra unika hotell.


Fakta & Detaljer


I erbjudandet ingår

  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
  • Middag

Våra hotell erbjuder olika nyårspaket, se respektive hotell för innehåll, priser och tillgänglighet. 
Fira in det nya året på Elite Stadshotellet Eskilstuna! Kvällen inleds med en klassisk fördrink. Därefter njuter ni av en 3-rätters middag bestående av förrätt, en stor varmrättsbuffé. Ni avslutar med en oemotståndlig ostbuffé samt kaffe och kaffegodis. Vid tolvslaget serveras ett glas champagne. Fördrink, middag och nyårsskål serveras i festvåningen. Nyårsfest med DJ och dansgolv till 03.00 på Y-won Bar & Grill.

 


Från 3580 SEK /natt


Ändra hotell


Unna dig en nyår fri från stress och njut av en fantastisk femrätters middag med tillhörande underhållning.

 


Från 3290 SEK /natt


Ändra hotell


Fira in det nya året på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg. Inled kvällen med Champagne och tilltugg innan ni serveras en läcker femrättersmeny. Efter middagen höjs musiken och firandet forstätter innan vi skålar in det nya året till Helsingborgs fyrvekerier. 


Från 4220 SEK /natt


Ändra hotell


Fira in det nya året på Elite Stadshotellet i Karlstad. Njut av en fantastisk 3-rätters middag och avsluta kvällen i ett av våra trevliga dubbelrum.


Från 2550 SEK /natt


Ändra hotell


Avsluta det gånga året på bästa sätt med ett härligt nyårsfirande i Malmö! Njut av en vällagad nyårsmiddag i en trivsam atmosfär på The Bishops Arms och sov sedan bekvämt på något av våra hotell i Malmö.


Från 1941 SEK /natt


Ändra hotell


Fira in det nya året i Malmö där du får njuta av en delikat nyårsmeny på den välrenommerade fiskrestaurangen Johan P, sova ut i våra sköna sängar och inleda det nya året med vår populära frukostbuffé.


Från 3016 SEK /natt


Ändra hotell


På Savoy Grill firar du in det nya året med glans! I den anrika matsalen serveras en 5-rättersmeny och du sover sedan ut i våra sköna sängar och avnjuter slutligen vår poplära frukostbuffé på nyårsdagen.


Från 3061 SEK /natt


Ändra hotell


Välkommen att fira in det nya året hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi har satt ihop ett nyårspaket med en läcker fyrarättersmiddag och nyårsskål med utsikt över de storslagna fyrverkerierna vid Motala ström. 


Från 3490 SEK /natt


Ändra hotell


Välkommen att fira in det nya året på exklusiva Elite Eden Park Hotel mitt i centrala Stockholm. Checka in i något av våra mysiga rum där morgonrock och tofflor väntar. Avnjut sedan en nio-rätters middag i den asiatiskinspirerade restaurangen Miss Voon som ligger i anslutning till hotellet. Sov ut i våra sköna sängar och starta sedan det nya året med vår generösa frukostbuffé.


Från 3756 SEK /natt


Ändra hotell


Upplev ett nyårsfirande utöver det vanliga på restaurang TAKO. Njut av en härlig nyårssupé med de bästa smakerna från Asien och sov sedan ut på Elite Hotel Stockholm Plaza som ligger i samma byggnad.


Från 4091 SEK /natt


Ändra hotell


Fira in det nya året på Vassa Eggen Steakhouse i hjärtat av Stockholm. Nyårsmenyn är sammansatt utifrån restaurangens populäraste rätter och passar perfekt för ett storslaget firande. Sov sedan bekvämt på vackra Elite Hotel Stockholm Plaza.


Från 4091 SEK /natt


Ändra hotell


Välkommen att fira in det nya året på Stockholms bästa läge! På Elite Hotel Marina Tower ser du fyrverkerierna från första parkett. Vi erbjuder hotellpaket med boende och en härlig 4-rätters nyårssupé.


Från 3700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira in det nya året med oss på anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Vi erbjuder en härlig nyårssupé med övernattning på hotellet.


Från 3490 SEK /natt


Ändra hotell


Fira in det nya året hos oss på Elite Hotel Mimer i Umeå! Vi erbjuder en härlig femrättersmiddag serverad i vår stämingsfulla restaurang, ni övernattar i ett av våra vackra dubbelrum och vaknar upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 3190 SEK /natt


Ändra hotell


Fira nyår på Elite Stadshotellet i Växjö! Vi erbjuder ett nyårspaket för två personer med boende i deluxrum och en härlig 3-rätters middag på The Bishops Arms.


Från 2050 SEK /natt


Ändra hotell
Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.
_