Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fira nyår på Elite Hotels


Avsluta året med en läcker nyårssupé och en skål under gnistrande himmel. Vi erbjuder flera nyårspaket värda att skåla för.

Från 1941 SEK /nattOm erbjudandet


Fira in det nya året på Elite Hotels! Hos oss kan avsluta året som gått på bästa sätt med en läcker nyårssupé och en härlig hotellnatt inklusive frukost på ett av våra unika hotell. 


Fakta & Detaljer


Se respektive hotell för priser och tillgänglighet.
Fira in det nya året på Elite Stadshotellet Eskilstuna! Kvällen inleds med en klassisk fördrink. Därefter njuter ni av en 3-rätters middag bestående av förrätt, en stor varmrättsbuffé. Ni avslutar med en oemotståndlig ostbuffé samt kaffe och kaffegodis. Vid tolvslaget serveras ett glas champagne. Fördrink, middag och nyårsskål serveras i festvåningen. Nyårsfest med DJ och dansgolv till 03.00 på Y-won Bar & Grill.

 


Från 3580 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Unna dig en nyår fri från stress och njut av en fantastisk femrätters middag med tillhörande underhållning.

 


Från 3290 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg. Inled kvällen med Champagne och tilltugg innan ni serveras en läcker femrättersmeny. Efter middagen höjs musiken och firandet forstätter innan vi skålar in det nya året till Helsingborgs fyrvekerier. 


Från 4220 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året på Elite Stadshotellet i Karlstad. Njut av en fantastisk 3-rätters middag och avsluta kvällen i ett av våra trevliga dubbelrum.


Från 2550 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Avsluta året som varit och fira in ett gott nytt 2019 på bästa sätt på Elite Stadshotellet i Luleå! Vi erbjuder ett nyårspaket med en fantastisk fyrarätters nyårssupé inklusive dryckespaket på restaurang Tallkotten.


Från 3580 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Avsluta det gånga året på bästa sätt med ett härligt nyårsfirande i Malmö! Njut av en vällagad nyårsmiddag i en trivsam atmosfär på The Bishops Arms och sov sedan bekvämt på något av våra hotell i Malmö.


Från 1941 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året i Malmö där du får njuta av en delikat nyårsmeny på den välrenommerade fiskrestaurangen Johan P, sova ut i våra sköna sängar och inleda det nya året med vår populära frukostbuffé.


Från 3016 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Savoy Grill firar du in det nya året med glans! I den anrika matsalen serveras en 5-rättersmeny och du sover sedan ut i våra sköna sängar och avnjuter slutligen vår poplära frukostbuffé på nyårsdagen.


Från 3061 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Välkommen att fira in det nya året hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi har satt ihop ett nyårspaket med en läcker fyrarättersmiddag och nyårsskål med utsikt över de storslagna fyrverkerierna vid Motala ström. 


Från 3490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Välkommen att fira in det nya året på Stockholms bästa läge! På Elite Hotel Marina Tower ser du fyrverkerierna från första parkett. Vi erbjuder hotellpaket med boende och en härlig 4-rätters nyårssupé.


Från 3700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året med oss på anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Vi erbjuder en härlig nyårssupé med övernattning på hotellet.


Från 3490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året hos oss på Elite Hotel Mimer i Umeå! Vi erbjuder en härlig femrättersmiddag serverad i vår stämingsfulla restaurang, ni övernattar i ett av våra vackra dubbelrum och vaknar upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 3190 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira nyår på Elite Stadshotellet i Växjö! Vi erbjuder ett nyårspaket för två personer med boende i deluxrum och en härlig 3-rätters middag på The Bishops Arms.


Från 2050 SEK /natt

Boka
Ändra hotell
_