Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Boka årets julbord på Elite Hotels

Upplev Elite Hotels klassiska julbord. Vi erbjuder julbordsservering över hela Sverige i unika miljöer för en stämningsfull smakupplevelse i juletid.

  • Julbord
  • Bordsservering
  • Något för alla
Från 475 SEK/person

Om erbjudandet

Njut av Elite Hotels traditionella julbord med bordsservering på något av våra fina hotell. Hos oss blandas svenska julklassiker med nya smakupplevelser, veganska läckerheter och ett dignande dessertbord.

Fånga julstämningen i unika miljöer där många jular har firats högtidligt under åren. Upplev dofterna, musiken och de vackra juldekorationerna under en minnesvärd julmiddag. På några av våra hotell hälsar jultomten på och tar emot barnens önskningar.

Slå er ner tillsammans runt borden och se fram emot en kväll i julens tecken. I år serveras samtliga julbord som sittande servering för allas trygghet. Hitta ditt lokala julbord längre ner på sidan för att läsa mer om årets upplägg, priser och datum.

Börja med smakrika sillar, strömming och goda tillbehör. Därefter följer varm- och kallrökt lax, charkuterier och flera goda vegetariska alternativ. På vårt julbord finns något för alla och oavsett vilka smaker du föredrar kan du hitta en ny favorit bland alla våra läckra rätter. Missa inte våra välgräddade köttbullar, färgglada sallader och lagrade ostar. Till efterrätt finns en uppsjö av goda desserter och nybryggt kaffe.

Vi erbjuder julbord över hela Sverige där juvliga rätter lagade med kärlek serveras till lunch, middag eller för att ta med. Hitta ditt lokala julbord längre ner på sidan för att läsa mer om årets upplägg, priser och datum.

Vi tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens allmänna råd och anpassar vår verksamhet över hela landet för att skapa en säker miljö för våra gäster och vår personal.

Välkommen att boka årets julbord på Elite Hotels!

Fakta & Detaljer

Priser och datum kan variera. Se respektive hotell för priser och tillgänglighet.