Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Ett par äter middag vid vacker dukat bord
Mat & dryck

Sweet Treat at Elite

Boka en härlig hotellvistelse med boende i dubbelrum, en fantastisk trerätters middag och en generös frukostbuffé.

Om erbjudandet

Pausa vardagen för en stund och njut extra mycket av er vistelse hos oss med vårt Sweet Treat-paket på utvalda hotell. Här ingår boende, en utsökt trerätters middag och en generös frukostbuffé!

Bo centralt i mysiga hotellrum och se fram emot en utsökt trerätters middag på hotellets restaurang. Här kommer ni få njuta av vällagad mat och dryck i en trivsam miljö. Sov gott i sköna sängar bland krispiga lakan. Nästa dag väntar en stor frukostbuffé för en perfekt start på dagen. Alla våra hotell ligger på bästa läge med gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda. Varmt välkommen att boka din nästa upplevelse hos oss!

Bli medlem för att ta del av extra fina priser här!

Ingår i paketet

  • Trerätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2030 SEK/natt
Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22

Upplev en fantastisk vistelse på Elite Hotel Eden Park i centrala Stockholm beläget intill Humlegården och livfulla Stureplan. På hotellet erbjuds tidlöst elegant designade rum och förstklassig service.

På kvällen avnjuts en smakrik fyrarätters Omakase-middag i vår restaurang, Miss Voon. Här kombineras smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden när menyn utformas, och det går igen även i vin- och drinklistan. Låt våra kockar överraska dig med spännande smaker och noga utvalda råvaror. Efter en god natts sömn väntar vår generösa frukostbuffé, där du kan starta dagen på bästa sätt.

 

Från
2830