Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Par som äter frukost i en hotellsäng

Sleep, Spa & Relax

Ta en paus från vardagen och samla energi på Ad Astra by Elite med en stunds avkoppling i Vana Spa Snäckviken och en härlig övernattning.

På Ad Astra by Elite njuter du av service i toppklass, omsorgsfullt designade rum och ett 1000 kvm stort spa där gränsen mellan inne och ute suddats ut.

I vårt paket Sleep, Spa & Relax ingår förutom en härlig övernattning även ett exklusivt spapaket där spainträde till Vana Spa Snäckviken ingår mellan kl. 16.00-19.00 på ankomstdagen. Här möts du av uppvärmda inom- och utomhuspooler, ång- och torrbastu, hamam, kallkälla och möjlighet till lyxiga behandlingar. 

Passa på att upptäcka någon våra fem spektakulära restauranger och barer under er vistelse. Här ni njuter av italiensk mat när den är som allra bäst. Glöm inte att boka bord för att säkra er plats och göra ert besök extra minnesvärt.

Efter en härlig dag sover ni gott i något av våra vackra rum. Vakna utvilade nästa morgon och njut av en delikat frukostbuffé.

Se alla våra aktuella erbjudanden här

Ingår i paketet

  • Spainträde 16.00-19.00
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 2057 SEK/natt
Södertälje

Ad Astra by Elite

Västra Mälarehamnen 9

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Från
2057