Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Par som spelar kort i ett vackert hotellrum

Riviera Getaway

På Ad Astra by Elite möts ni av utsökt inredda rum, ett fantastiskt Vana Spa och nöjen så som Champagne-karaoke, biograf och mycket mer. Här finns allt man kan önska sig för en härlig getaway.

Välkommen att upptäcka våra fem spektakulära restauranger och barer där ni njuter av italiensk mat när den är som allra bäst. Upplev också fantastiska Vana Spa Snäckviken mot en extra kostnad. Här möts ni av ett 1000 kvm stort spa med inom- och utomhuspooler, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla, fotbadsstation och upplevelseduschar. Vana Spa Snäckviken erbjuder dessutom en rad lyxiga spabehandlingar. På hotellet finns också biografen Isola d'Elba som visar filmer utvalda dagar.

Efter en härlig dag på Rivieran sover ni gott i något av våra vackra rum. Vakna utvilade nästa morgon och njut av en delikat frukostbuffé.

Se alla våra aktuella erbjudanden här

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 1500 SEK/natt
Södertälje

Ad Astra by Elite

Västra Mälarehamnen 9

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Från
1500