Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Goda pizzor på ett marmorbord

Pizza, Cinema, Spa & Sleep

Checka in på Rivieran, strax söder om Stockholm, och upplev något utöver det vanliga.

Om erbjudandet

Välkommen att njuta av det allra bästa som Ad Astra by Elite har att erbjuda: utvalda sorter av vår populära napolitanska pizza från vår vedeldade pizzaugn, film i vår biograf Isola d'Elba samt midsnattspa under stjärnhimeln.

Inled kvällen med utsökta napolitanska pizzzor från den vedeldade pizzaugnen och bege er sedan till vår biograf Isola d'Elba för en stunds biomys . Efter avslutad film är det dags att byta om och ta sig till Vana Spa Snäckviken. Här möts ni av ett 1000 kvm stort spa med inom- och utomhuspooler, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla, fotbadsstation och upplevelseduschar. Kryp ner i en av de ångande varma utomhuspoolerna och koppla av under stjärnhimlen.

Efter några ljuvliga timmar i spat är det dags att dra sig tillbaka till rummet. Om ni önskat turndown service har vår personal sett till att förbereda ert rum inför natten. Efter en dag fylld av härliga aktiviteter och intryck sover ni sedan gott och vaknar utvilade till en delikat frukostbuffé.

Se alla våra aktuella erbjudanden här

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • Biovisning
  • Napolitansk pizza
  • Spainträde 22.00-01.00
Från 2290 SEK/natt
Södertälje

Ad Astra by Elite

Västra Mälarehamnen 9

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Från
2290