Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Hotellfasad i Göteborg

Fastighetsskötare Elite Hotel Savoy

Som fastighetsskötare på Elite Hotel Savoy säkerställer du att våra hotellrum, publika ytor, konferenslokaler, interna ytor samt utemiljö alltid är i bästa skick och välfungerande ur ett tekniskt och fastighetsrelaterat perspektiv. Eventuella problem och fel behöver avhjälpas och rättas till snarast för att varken påverka gästupplevelsen eller intäkterna negativt.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna inom just hotell, vilket dock ej är ett krav. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande, detsamma gäller om du har utbildning inom dessa områden. Du är strukturerad och har lätt för att skapa en helhetsbild, och du vill gärna planera ditt arbete med god framförhållning. Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastigheternas alla delar är uppbyggda och hänger ihop och du har ett intresse för att lära dig mer.

Rollen som fastighetsskötare är bred och varierande, du behöver därför vara duktig på att lösa akut uppkomna situationer direkt, prioritera och tänka långsiktigt.

Du behöver vara duktig på att be om hjälp och framför allt samordna arbeten med andra delar och avdelningar i huset. Som person är du social och positiv, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete kollegor emellan.

Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt, men som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information.

Du rapporterar till fastighetschef för Elite Hotel Savoy.

Krav från vår sida är att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift, du har B-körkort och god datorvana.

Praktikaliteter:

Arbetstider: Tjänstgöring är främst vardagar, men helg och kvällsarbete förekommer då vi har en verksamhet dygnet runt.

Omfattning: Visstidsanställning på 50% under 6 månader. Vid frånvaro av vaktmästare på systerhotellen erbjuds mertid.

Start: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt HRFs avtal.

Frågor om tjänsten: Fastighetschef Julian Fernandez Lorenzo, Julian.Lorenzo@elite.se

Sista ansökningsdagen: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

  • Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  • Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  • Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  • Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Stad Malmö
Hotell
Elite Hotel Savoy, Malmö
Publiceringsdatum 4 augusti
Rekryterande chef Julian Fernandez Lorenzo (julian.lorenzo@elite.se)
Sök nu

Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.

Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Fasad av Elite Hotel Savoy med vattnet framför

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd.