Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Uppdukat bord med en vacker laxrätt och dryck

More - Dinner

Unna dig härliga dagar på hotell och en somrig middagsupplevelse till bästa pris. För vistelsen får du dessutom dubbla poäng i vårt medlemsprogram.

Om erbjudandet

Boka vårt unika medlemserbjudande med upp till 40 % rabatt på boende och njut av en somrig tvårättersmeny en av kvällarna. Våra restauranger står redo med fantastiska menyer som får det att vattnas i munnen. 

Våra klassiska hotell återfinns centralt beläget runt om i många städer i Sverige. Passa på att besöka en av dina favoritstäder eller upptäck en ny stad i sommar. Upplev bekvämligheten av att kunna krypa ner i er sköna hotellsäng med fluffiga kuddar, vakna upp utvilade och bege er till vår generösa frukostbuffé.

En av kvällarna är ni välkomna till hotellets restaurang för att avnjuta en somrig middag. Under middagen får ni uppleva våra unika och välkomnande atmosfärer och njuta av goda smaker från förstklassiga kök. 

Som vår medlem vill vi tacka dig genom att ge något tillbaka. Under din vistelse får du dubblet så många medlemspoäng som du hade fått i vanliga fall. Medlemspoängen kan du använda till en mängd olika förmåner, så som bonusnätter och restaurangcheckar. Läs mer om Elite Hotel Rewards.  

I erbjudandet ingår

  • Dubbla medlemspoäng
  • Upp till 40 % rabatt
  • Tvårätters middag
  • Frukost & Wifi
Från 922 SEK/person