Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa Nacka

Spa i nacka

Behöver du en paus i vardagen eller vill du ta en helg helt i hälsans tecken? Boka vårt härliga hotell med spa i Nacka där du kan njuta i en rogivande atmosfär och ta in den underbara utsikten över vattnet i Stockholm. På Elite Hotel Marina Tower tar vår serviceinriktade personal hand om dig och du kan ha en avkopplande dag på Sturebadet Marina Tower med hamam, jacuzzi, pool och bastu.

BOKA VÅRT HOTELL MED SPA I NACKA

Elite Hotel Marina Tower ligger vackert precis på kajkanten vid Stockholms inlopp. Här bor du i trivsamma och eleganta hotellrum som är inredda för att du ska kunna slappna av och njuta av din vistelse hos oss. Efter en god natts sömn vaknar du upp till vår stora frukostbuffé som är fylld med varma och kalla rätter.

I hotellet hittar du Sturebadet Marina Tower som är anrika Sturebadets mysiga spa i Nacka. Här finns ett härligt hamamspa där du njuter i den varma ångbastun och sedan skrubbar dig ren i tvagningsrummet. Efter kan du sjunka ner i den bubblande jacuzzin eller ta en simtur i den stora poolen. Varför inte lyxa till det lite extra och boka en spabehandling? I alla behandlingar används produkter av hög kvalitet från Kerstin Florian. Välkommen till ett av våra spahotell i Stockholm!

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet

MYSIGT SPAPAKET HOS ELITE HOTEL MARINA TOWER

I våra härliga spapaket ingår allt för en magisk vistelse. Du får boende i dubbelrum, entré till spa och frukost. Välj mellan flera olika spapaket och behandlingar där du definitivt kommer hitta ett paket som passar dig och ditt sällskap. Ta med din käresta, bästa vän eller någon annan du tycker om och besök vårt fina hotell och spa i Nacka. Skicka en bokningsförfrågan direkt här på Elite Hotels!

Upptäck våra andra spahotell här och våra spahotell i Stockholm.