Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Marina Tower Spa

Ett spa med ångbastu

Boka spapaket och njut av en avkopplande hotellvistelse med spa

Hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har skräddarsytt paket för alla dina sinnen. Ladda batterierna i lyxig spamiljö innan det är dags för en unik smakupplevelse. Sov ut i sköna sängar och längta till en frukostbuffé utöver det vanliga. Förhöj din vistelse med en spabehandling personligt anpassad efter dina behov och önskemål. Välkommen till en minnesvärd upplevelse med det bästa av allt.

Under perioden 24 juni-31 augusti håller vårt poolområde stängt för renovering. Vår behandlingsdel, gym och hamam med ångbastu och upplevelsedusch har öppet som vanligt. Njut även av vår härliga terrass med utomhusduschar och solsängar när vädret tillåter. 

'I höst omvandlas Marina Tower Spa till Vana Spa Saltsjöqvarn, varmt välkommen!

Våra erbjudanden

Njut av spa och övernattning

Perfect Start Spapaket

Unna dig ett härligt spapaket där ett spabesök mellan 10.00-13.00, välsmakande lunch i hotellets restaurang och frukostbuffé ingår.

Läs mer

Perfect Evening Spapaket

Ta en paus från vardagens måsten med vårt spapaket där det ingår spabesök mellan 16.00-19.00, välkomstdrink, trerätters middag och en god frukostbuffé.

Läs mer

Midnight Spapaket

Midnight är spapaketet för dig som vill njuta av kvällsspa på Marina Tower Spa. I paketet ingår även middag och en charkbricka.

Läs mer

Good Day

Välkommen att börja din vistelse hos oss med ett underbart spabesök mellan 13.00-16.00 för att sedan fortsätta att njuta i hotellets restaurang.

Läs mer

Upptäck våra behandlingar & medlemsklubb

Upptäck vår restaurang och hotell

ÖPPETTIDER

Måndag-fredag: 06.30-22.00
Lördag: 07.00-22.00
Söndag: 07.00-20.00

Barntider

Måndag-fredag: 08.00-09.00
Lördag-söndag: 08.00-10.00

Gäller endast barn i vuxet sällskap till medlemmar och hotellgäster. Pris: Vuxen 195 kr, barn gratis.

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-555 70 300

Upplev Elite Hotel Marina Tower