Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Plaza Hotel, Malmö

Vita fasaden av Elite Plaza Hotel i Malmö i skymning

Om Elite Plaza Hotel i Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
8,4/10

På den soligaste sidan av Gustav Adolfs Torg i Malmö finns Elite Plaza Hotel, nära shopping och nöjen. Hotellet med den vackra vita fasaden erbjuder bekväma rum med luftkonditionering. Här finns gym och bastu samt gastropuben The Bishop Arms. Tillgång till parkering finns i byggnaden.

4-stjärnigt hotell
116 rökfria rum
Nära shopping & nöjen
Gångavstånd till Malmö C
The Bishops Arms
Gym & Relax
Garage & elbilsladdning
Miljömärkt

Läget vid Gustav Adolfs torg är det bästa tänkbara. Med butiker, nöjen och sevärdheter utanför dörren är klassiskt moderna Elite Plaza Hotel ett utmärkt val för såväl affärsresenären som weekendresenären. Här möts du av personlig service, bor i fina rum med luftkonditionering och sköna sängar. Här kan du starta dagen med en härlig frukostbuffé.

Elite Plaza Hotel ligger på gångavstånd från Malmö C. Kommer du med bil finns ett parkeringsgarage i byggnaden. På hotellet finns även ett välutrustat gym och bastu. Gastropuben The Bishops Arms har uteservering på torget och erbjuder skön atmosfär, välsmakande mat samt ett imponerande utbud av öl och whisky.

På Elite Plaza Hotel finns moderna konferenslokaler för upp till 100 personer. I anslutning till lobbyn finns även en sällskapsyta för mingel och olika event. 

Du behöver aldrig gå långt från hotellet för att uppleva mer av den sköna stämningen i Malmö. Caféer och restauranger, butiker och parker ligger direkt utanför entrén. Runt hörnet finns Lilla Torg, kanalen och hamnen. Andra populära sevärdheter i Malmö är landmärket Turning Torso, Möllevångstorget, Malmöhus Slott och Malmö Konstmuseum. Malmö har massor att erbjuda!

Passa på att kombinera ditt besök i Malmö med exempelvis golf på The National GK eller Rönnebäcks GK. Vill du se mer av Skåne, är både Lund och Helsingborg bara en kort tågresa bort. Det är omkring 40 minuter med tåg till Köpenhamn över Öresundsbron. Håll utkik efter Lillgrund, Sveriges hittills största havsbaserade vindkraftpark. 

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Gym
Djur
Relax
Miljömärkt
Room service

Våra rum