Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Julbord Skåne med övernattning

Låda fylld med presenter.

Välkommen på julbord i Skåne med övernattning hos oss på Elite Hotels. Här möter du julen med alla dofter och smaker och stämningen som hör till. Ta med familj och vänner, börja kvällen med glögg och fortsätt så länge ni vill med sillar, janssons frestelse och skinka. När festen är slut sover du bekvämt i ett av våra fantastiska hotellrum och vaknar upp till en framdukad frukostbuffé med vänner och familj bara några dörrar bort!

FÅ EN FÖRSMAK AV JULEN PÅ ELITE HOTELS I SKÅNE

Välkomna julen med ett underbart välsmakande julbord tillsammans med vänner och familj – julbord är det perfekta sättet att ladda upp inför årets mysigaste högtid! I underbara Skåne får ni en fantastisk inledning av julen och allt som hör till. Upplev julens magi, smaker och dofter innan ni övernattar på något av våra unika hotell. När du bokar julbord i Skåne med övernattning tar vår fantastiska personal hand om er och ger er en underbar julstämning. Kom till Elite Hotels och starta julen på klassiskt vis!

JULBORD MED ÖVERNATTNING I SKÅNE

Boka julbord i Skåne med övernattning på ett av våra Elite Hotels. När julbordet dukats bort och festen avtagit finns det många underbara och bekväma hotellrum att övernatta i. Varför inte göra så att julbordet varar så länge som möjligt? Medan snön faller stilla över hustaken får ni ett perfekt avslut på den stämningsfulla kvällen i julens tecken! Hos oss sover ni gott i bekväma sängar och vaknar upp till en härlig dag med framdukad frukostbuffé och lugn och ro. Tillsammans skapar vi nya minnen och laddar upp inför årets mysigaste högtid.

Varmt välkommen att boka julbord i Skåne hos oss på Elite Hotels och gör årets jul till en högtid ni inte kommer att glömma!