Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Julbord i Helsingborg

Tre små glasmuggar med glögg

Välkomna julen tillsammans med vänner och familj hos oss på Elite Hotels i Helsingborg. Hos oss hittar du ett klassiskt julbord med fantastiska smaker och dofter som möter upp julen i en stämningsfull kväll. När kvällen börjar lida mot sitt slut finns det naturligtvis även möjlighet att sova över i någon av alla våra bekväma sängar. Vakna upp till sakta dalande snöflingor i ett landskap som gjort för en fantastiskt jul.

NJUT AV JULBORD I HELSINGBORG PÅ ELITE HOTEL MOLLBERG ELLER ELITE HOTEL MARINA PLAZA

Julbord i Helsingborg är det perfekta sättet att ladda upp inför julens mysiga högtid. På Elite Hotel Mollberg serverar vi ett klassiskt julbord med fantastiska smaker och dofter som bygger upp den magiska julstämningen. Elite Hotel Mollberg har anor från 1300-talet vilket skapar en otrolig atmosfär och trivsel. På Elite Hotel Marina Plaza bor du istället mitt emellan havet och stadens myller, men med samma fantastiska julbord och smaker!

JULBORD MED ÖVERNATTNING PÅ ELITE HOTELS

Någon gång tar även ett julbord slut och vad kan då vara bättre än att välja att sova över i något av alla våra fantastiska hotellrum! På Elite Hotel Mollberg i Helsingborg sover du både trivsamt och bekvämt i unika rum som är trevligt inredda. Upplev historiska vingslag i hotellets vindlande korridorer och vakna upp till en framdukad frukostbuffé, perfekt för att starta dagen på allra bästa sätt! På Elite Hotel Marina Plaza somnar du till kluckandet från vattnet som sträcker sig precis utanför hotellrummen och vaknar upp med närhet till stadens puls och energi. Hos oss på Elite Hotels i Helsingborg väljer du det boende som passar just dig! Vad kan vara mysigare än att vakna upp till nyfallen snö och vänner och familj bara några dörrar bort.

Varmt välkommen att boka årets mysigaste julbord i Helsingborg här på Elite Hotels!

Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg
Medlemspris
818Sek Per natt
Mer om hotellet
Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Stortorget 18, 252 23 Helsingborg
Medlemspris
712Sek Per natt
Mer om hotellet