Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga saker att göra med barn i Sundsvall

Vinterlek med familjen

Som familj på besök i Sundsvall är möjligheterna många när det kommer till roliga aktiviteter för alla åldrar. Vi har listat några roliga saker att göra med barn i Sundsvall för att ge er inspiration till vad som passar er bäst!

 

HIMLABADET

Himlabadet är ett äventyrsbad som passar både stora och små och ett besök här är givet att göra med barn i Sundsvall. Här badar ni i 30 grader varmt vatten där roliga och spännande äventyr väntar för hela familjen. På badet finns olika attraktioner i form av vattenrutschkanor, klättervägg och en brant lutande vattenbana! Självklart hittar ni även en extra varm bubbelpool.

BODA BORG

På Boda Borg i Torpshammar utmanas ni genom olika ”Questar”, det vill säga uppdrag där målet är att ta er framåt i ett spännande uppdrag. Boda Borg erbjuder sina besökare en unik upplevelse där deras Questar prövar både ungas och äldres sinnen, det krävs inga särskilda kunskaper utan alla deltar på lika villkor där gruppens styrka är det viktigaste. Här väntar er ett minnesvärt och roligt äventyr – en perfekt aktivitet att göra med barn i Sundsvall!

SLALOM OCH PULKALEK SIDSJÖBACKEN

Endast tre kilometer från Elite Hotel Knaust ligger Sidsjöbacken! I denna familjeanpassade backe med tre olika nedfarter garanteras ni en mysig dag tillsammans. Backen är omgiven av ett friluftsområde med härlig natur där ni på plats har tillgång till bland annat skiduthyrning, café och värmestuga för dem som har med sig matsäck.

NORRA BERGET

Norra Berget i Sundsvalls stadspark kallas även för ”Miniskansen” efter dess härliga kombination av natur, kulturhistoria, lekparker och djur. Denna härliga blandning av aktiviteter som Norra Berget erbjuder passar alla åldrar och är öppet året runt. Här vandrar ni bekvämt runt i er egen takt mellan butiker, grillplatser, natur och olika arrangemang.

STRIKE CLUB

Om ni har svårt att bestämma er för vad ni ska göra och behöver en rolig aktivitet att göra med barn i Sundsvall? Då rekommenderar vi Strike Club som är en aktivitetshall med svårslaget utbud av äventyr och utmaningar. Här kan ni bowla, spela lasergame, besöka Prison Island, spela shuffleboard eller arkadspel och mycket mer. Behöver ni fylla på med energi finns restaurang med allt från snacks till större måltider.

FLER TIPS PÅ AKTIVITETER ATT GÖRA MED BARN I SUNDSVALL

Vill du ha fler tips på aktiviteter att göra med barn i Sundsvall är du välkommen att fråga oss på Elite Hotels. Vår trevliga personal står alltid redo att svara på dina frågor!

Relaterade artiklar