Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Familjeaktiviteter på våra hotell

En mamma sitter och ritar i en bok tillsammans med sin dotter.

Ta med hela familjen till något av våra klassiska hotell och passa på att umgås med aktiviteter både inomhus och utomhus. Här kommer vi tipsa er om aktiviteter för er med både små och stora barn. Vi tipsar också om våra hotellpaket och vilka erbjudanden vi har kring skolloven.

 

INOMHUS

Hos oss kan hela familjen enkelt spendera en hel dag inomhus. Flera av våra hotell har lekrum där ni enkelt kan leka bort några timmar. En del av våra hotell erbjuder ett barnpaket, med ritböcker, pysselböcker och spel, som gjorda för en regnig dag. Hör efter med receptionen för att se vad hotellet ni checkat in på erbjuder. Eller så samlar ni ihop ert familjerums alla täcken och kuddar och utmanar er kreativitet genom att bygga en ombonad koja tillsammans på ert hotellrum. Eller varför inte mysa upp er i sängen hela familjen framför en film på hotellrummets tv-apparat?

UTOMHUS

Alla våra hotell är belägna centralt och har närhet till såväl lekplatser som mysiga caféer och restauranger. Ta en promenad eller låna cyklar och upptäck staden ni semestrar i. Flera hotell har sina egna cyklar och annars hjälper vi dig att hyra en cykel från lokala cykeluthyrare. Eller så knyter ni på er joggingskorna och sticker ut hela familjen på en uppfriskande joggingrunda. Många av våra hotell erbjuder träningsrundor med Runkeeper.

FAMILJEPAKET

Några av våra familjära hotell erbjuder särskilda familjepaket. Ofta är familjepaketen ihopsatta med en lokal aktivitetsplats, allt från äventyrsbad till upplevelsecenter. Förutom det erbjuder några av våra hotell sina familjegäster att mötas av läsk, chips och godis på rummet när de kommer till hotellrummet. Perfekt för tv-myset!

 

Relaterade artiklar