Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

4 saker att göra med barn i Södertälje

arm häller sand ur en kopp

Ta med familjen och besök vackra staden Södertälje som har något för alla, oavsett ålder och intressen. Här listar vi fem roliga aktiviteter att göra med barn i Södertälje som kommer ge er härliga minnen för livet!

1. TOM TITS EXPERIMENT

En självklarhet att göra med barn i Södertälje är naturligtvis att besöka Tom Tits Experiment. Här får både barn och vuxna experimentera och lära sig mer om teknik, fysik, matematik, biologi och mycket mer. När man får prova på själv kommer kunskapen att sitta kvar. Blir ni hungriga under ert besök finns här ett café med mat och fika.

2. TOREKÄLLBERGETS FRILUFTSMUSEUM

På Torekällbergets friluftsmuseum finns det mängder med roliga saker att göra med barn i Södertälje. Vid Lilltorpet kan barnen hoppa i halmen och leka andra historiska lekar och i Lillboden erbjuds lek och pyssel av olika slag. Barnen kan även få prova på ponnyridning och att vara djurskötare för en dag.

3. SYDPOOLEN

Alla barn älskar att bada! Sydpoolen är ett äventyrsbad med vågbassäng, vattenrutschbanor, bubbelbädd, bubbelpool och vattenleksaker. Pigges Lagun är platsen för de allra minsta barnen. På sommaren kan ni även hänga på utomhusbeachen och njuta av det fina vädret.

4. FUNHOUSE

Funhouse är ett roligt lekland för både stora och små barn. Här är lek och bus en självklarhet och det finns lekställningar, pysselhörna, bollhav, TV-spel och mycket annat kul som ger barnen spring i benen. För vuxna finns det ett härligt café där du kan njuta av en kopp kaffe och ha uppsikt över barnen medans de leker.

FLER SAKER ATT GÖRA MED BARN I SÖDERTÄLJE

Vill du ha fler tips på roliga saker att göra med barn i Södertälje är du varmt välkommen att fråga vår trevliga personal i receptionen på Ad Astra by Elite. Vi guidar dig gärna till en underbar familjesemester!

Relaterade artiklar