Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga saker att göra med barn i Kristianstad

Kladdigt med målarfärg på skaparverkstaden på Barbacka i Kristianstad

Upptäck Naturum, lek på Leos Lekland, mata fåglarna i Tivoliparken eller bada i Tivolibadet. Här ger vi dig tips på roliga saker att göra med barn i Kristianstad!


UPPTÄCK NATURUM VATTENRIKET

På Naturum finns det massor att göra med barn i Kristianstad. Naturum ligger i vattenriket och här kan ni upptäcka mängder av arter och lära er mer om relationen mellan människa, miljö, stad och natur. När hungern faller på finns det en trevlig restaurang med både mat och fika och en magisk utsikt över takåsarna i staden.

BADA I TIVOLIBADET

Ett säkert kort att göra med barn i Kristianstad är naturligtvis att besöka badhuset. Tivolibadet har roliga hopptorn, trampoliner och en vattenrutschkana samt en liten plaskpool för de allra minsta. Låt barnen leka med alla flytleksaker medan du kan njuta för dig själv en stund i den varma bubbelpoolen.

BESÖK BARBACKA

Kulturhuset Barbacka är en mötesplats för barn och ungdomar där musik, teater, konst och annan kultur verkar tillsammans. Här finns massor med saker att göra med barn i Kristianstad. På lördagar är deras roliga skaparverkstad öppen och under loven arrangeras familjeföreställningar, prova-på-aktiviteter och workshops. Mellan alla aktiviteter kan ni ta en paus i caféet och njuta av en kopp kaffe och en bulle.

LEK PÅ LEOS LEKLAND

Ett måste att göra med barn i Kristianstad är att besöka Leos Lekland. Låt barnen få utlopp för sin energi och springa och leka bland rutschkanor, bollhav, klätterställningar och trampoliner. Här finns attraktioner för barn i alla åldrar och även för de mer vågliga vuxna.

MATA FÅGLARNA I TIVOLIPARKEN

Tivoliparken är en mysig stadspark i Kristianstad med härliga grönområden och fågeldammar där ni kan mata ankorna. På lekplatsen finns gungor, sandlådor, klätterställningar och ett stort skepp som barnen kommer att älska. Njut av att vara ute i naturen samtidigt som barnen är roade!

FRÅGA OSS OM FLER SAKER ATT GÖRA MED BARN I KRISTIANSTAD

När ni är på besök i Kristianstad är ni mer än välkomna att bo hos oss på Hotel Bishop Arms. Fråga vår personal så guidar vi er till allt roligt som finns att göra i Kristianstad med barn!

Relaterade artiklar