Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Upplev total avkoppling i en elegant miljö där ditt välbefinnande står i fokus

Unna dig en spabehandling, träna på våra moderna gym eller slå dig ner med ett glas bubbel vid poolen. Vana Spa finns på fem platser i Sverige; Borlänge, Karlstad, Skellefteå, Stockholm och Södertälje. På utvalda spa-anläggningar finns även Rooftop By Vana med fantastiska takterrasser, uppvärmda pooler, barer och oslagbar stämning. Välkommen till en unik spaupplevelse!

Våra Vana Spa

 • Kvinna som sitter på poolkant
  Stockholm

  Vasastan

  Elite Palace Hotel, Stockholm

  Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholms största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Hos oss finns alla möjligheter till en avkopplande dag med träning och spa i en elegant och inspirerande miljö. Vana Stockholm ligger i Elite Palace Hotel, mitt i mysiga Vasastan. Kom förbi för en avkopplande spadag och upptäck fördelarna med att bli medlem. På Vana Spa i Vasastan, Stockholm kan du välja bland härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar, utmanande träningspass med personlig träning och total avkoppling. Vi erbjuder även möjlighet att bo kvar på hotellet för en komplett spa weekend. Varmt välkommen!

 • Hamam
  Stockholm

  Saltsjöqvarn

  Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

  Hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har skräddarsytt paket för alla dina sinnen. Ladda batterierna i lyxig spamiljö innan det är dags för en unik smakupplevelse. Sov ut i sköna sängar och längta till en frukostbuffé utöver det vanliga. Förhöj din vistelse med en spabehandling personligt anpassad efter dina behov och önskemål. Välkommen till en minnesvärd upplevelse med det bästa av allt.

Upptäck våra spapaket

 • Kvinna och man skrattandes vid middagsbord

  Dinner & Day Spa

  Boka vårt kompletta spa- och middagspaket och njut av en vistelse som inkluderar boende, inträde till Vana Spa och en utsökt tvårätters middag!

  Från
  2 546 SEK natt
  Boka
 • Kvinna som i pool lutandes på arm

  Day Spa

  Välkommen till att boka vårt spapaket som inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé!

  Från
  1 755 SEK natt
  Boka
 • Två pojkar i poncho sittandes på bänk

  Family Holiday Spa

  Boka vårt spapaket och se fram emot avkopplande hotellvistelse med hela familjen under utvalda datum som inkluderar inträde till Vana Spa och frukostbuffé!

  Från
  2 395 SEK natt
  Boka

Besök Vana Spa med barn