Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna i badrock med ett glas i handen
Mat & dryck
Spa & relax

Vana Escape

Njut av en härlig hotellvistelse med en fyrarätters middag och ett avkopplande spa-besök i vårt vackra Vana Spa!

Välkommen till en vistelse hos oss och få ett underbart avbrott i vardagen med möjlighet till full avkoppling och ett lyxigt besök i vårt spa i Skellefteå. Checka in i ett av våra helt nya, moderna rum i modern design för ett besök utöver det vanliga. På rummet väntar badrock och tofflor för ett härligt besök i vårt fantastiska Vana spa högst upp i byggnaden. Här erbjuds utomhuspool, bastu och välgörande behandlingar för en rofylld stund i förstklassig spamiljö med en spektakulär panoramavy över Skellefteå. På kvällen serveras ni en läcker fyrarätters middag med mellanrätter i vår restaurang Mandel som en fantastisk avslutning. Sov gott och vakna upp utvilad till en ny morgon för att sedan njuta av en generös och lokalproducerad frukostbuffé.

På Vana Spa erbjuder även ett brett utbud av välgörande behandlingar som utförs av våra duktiga terapeuter. Här finns behandlingar för både ansikte och kropp som ni kan lägga till i ert spa-besök. Lägg till en härlig behandling till ert besök här!

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • Entré Vana Spa
  • Fyrarätters middag på Mandel
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Frukost & wifi
  • Spainträde kl. 16.30 - 19.00
  • Middag kl. 20.00 - 22.00
Från 1595 SEK/person
Skellefteå

The Wood Hotel by Elite

Torggatan 3

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.

Från
3190