Glömt lösenord?

Vana Spa i Karlstad

VANA.LOGO.jpg

 

Välkommen till Vana Spa på Elite Stadshotellet i Karlstad

Njut av ett avkopplande besök i en inspirerande och elegant miljö med pool, hamam, ång- och torrbastu och upplevelseduschar. Allt med fantastisk utsikt över Klarälven och dess glittrande vatten utanför. Unna dig en lyxig spa-behandling i något av våra behandlingsrum eller varför inte slå dig ner framför brasan och känn energin.

Här finns allt för att du ska få en riktigt avkopplande stund. I spabaren finner du läckra drycker och god mat. Vi erbjuder även möjligheten att bo kvar på hotellet för en komplett spa-vistelse.

Ett avkopplande spa-besök

Ett avkopplande spa-besök

Från 495 kr

Njut av ett avkopplande besök i vårt härliga spa med faciliteter som pool, hamam, ång- och torrbastu och upplevelseduschar. 

I spa-besöket ingår

  • 2,5 h spa-entré
  • Morgonrock och tofflor
Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Njut av en exklusiv spa-upplevelse. Vi erbjuder ett brett utbud av avkopplande behandlingar. Välj mellan allt från massage till ansiktsbehandlingar.

Upptäck våra hotellpaket

Upptäck våra hotellpaket

Njut av en avkopplande hotellupplevelse på Elite Stadshotellet i Karlstad. Vi erbjuder flera olika hotellpaketet med härligt boende och besök i Vana Spa.

Rooftop by Vana

Rooftop by Vana

Upplev den härliga utsikten över Karlstads takåsar, njut av en god måltid från restaurangmenyn eller varför inte ta en uppfriskande drink i baren. Rooftop by Vana erbjuder dessutom flera sköna solsängar och en uppvärmd pool.

Öppettider

Öppnar juli 2021

Måndag-söndag 09.00-21.30

Åldergräns 16 år
(barn är välkomna mellan kl. 09.00-10.00)

 

Kontakta oss

Kungsgatan 22
652 24 Karlstad

054 - 29 30 30

vana.karlstad@elite.se