Glömt lösenord?

Konferens & möten Elite Hotel Residens, Malmö

Mitt i centrala Malmö med närhet till stadens stora utbud, hittar ni Elite Hotel Residens. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte, event, föreläsning eller konferens. Närheten till Malmö Centralstation i kombination med förstklassig service, familjär atmosfär och vällagad mat gör detta hotell till ett utmärkt val för er konferens.

  • 1 lokal
  • 45 personer
  • Största lokalen 67 kvm
  • Trivsamma möten
  • Inspirerande konferensfika
  • Nära Malmö Centralstation
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 040 – 66 44 890

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Elite Hotel Residens erbjuder en konferenslokal, Biblioteket, som finns på entréplan i direkt anslutning till frukostmatsalen. Lokalen är inredd som ett klassiskt bibliotek i engelsk club-stil med mörka träslag och ett spröjsat takfönster.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Biblioteket 67 m² 45 p 34 p 20 p 26 p 20 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Biblioteket

Klassisk, tyst lokal för gruppdiskussioner och möten.

  • 67 kvm
  • 45 personer

Klassisk lokal inredd som ett engelskt bibliotek med mörka träslag och ett spröjsat takfönster. Tar upp till 45 personer i biosittning och används ofta för föreläsningar, frukost- eller kvällsevent och större heldagskonferenser.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Vi på Elite Hotel Residens har lång erfarenhet av lyckade möten och event. Vår erfarna personal hjälper gärna till att skräddarsy ett upplägg som passar er och kan guida er från planering till genomförande av mötet. Med god lokalkännedom och ett brett kontaktnät kan vi även ge förslag på inspirerande aktiviteter samt boka in dryckesprovningar och härliga middagar.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Frukost

Frukost på Elite Hotel Residens

I vår trivsamma frukostmatsal samlas varje dag hotellgäster, konferensdeltagare och besökare för att njuta av den generösa frukostbuffén.

Restaurang Savoy Grill på Elite Hotel Savoy Malmö

Savoy Grill

På vårt systerhotell Elite Hotel Savoy som ligger på 100 meters avstånd finns restaurangen Savoy Grill.

Restaurangen är inspirerad av internationella storstadskrogar i kombination med en lokal Malmö-touch.

The Bishops Arms

The Bishops Arms (Savoy) Malmö

På vårt systerhotell Elite Hotel Savoy som ligger på 100 meters avstånd finns puben The Bishops Arms.

Puben stoltserar med ett av Sveriges största urval av öl, bourbon, vin, mescal samt maltwhisky. Här serveras även en populär matmeny med pubklassiker och nya favoriter.

 

Aktiviteter

Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen.

maträtt på tallrik

Matlagningskurs

Vi inleder kvällen i baren där vår bartender tipsar om sina favoriter och serverar drinkar samt tilltugg. Vi går igenom kvällens aktivitet innan det är dags att förflytta oss till köket. Tillsammans med Savoy Grills kockar lagar ni till en meny med fokus på grill. Matlagningen sker under lättsam stämning och det bjuds på öl och vin. Kvällen avslutas med att alla läckerheterna ska avnjutas tillsammans med noga utvalda viner samt kaffe.

Konferensaktivitet där kvinna spelar ett spel.

Teamtastic

Tänk dig att du och dina lagkamrater stiger in i ett videospel. Där ska ni klara av 9 stycken uppdrag genom att jobba tillsammans för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt. Ni har endast 5 minuter i varje rum, så snabbtänkthet och en effektiv strategi är en fördel. Beroende på hur ni löser uppdraget kommer ni att nå en nivå mellan 0–10 i varje uppdrag. Garanterat uppskattad aktivitet för arbetskollegorna!

En kvinna sitter i en yogaposition

Cathy YogaCoach

Kundaliniyoga är en enkel yogaform som passar alla. Oavsett fysik och kondition kan alla göra denna yoga och få ut många positiva effekter. Yogan har också många övningar som kan göras på stol i konferensrummet.

En man framför publik

Talarforum

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker.

Erbjudanden

Bo på hotellet

Elite Hotel Residens, Malmö

Bo på trivsamma Elite Hotel Residens, mittemot Malmö C och nära Stortorget. Vårt lilla och familjära hotell i Malmö erbjuder rymliga rum, lobbybar och vänlig atmosfär. Här bor du nära shoppinggator, nöjen och kultur. Runt hörnet på Elite Hotel Savoy, finns Savoy Grill och gastropuben The Bishops Arms. Hotellet är kontantfritt.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Residens
Adelgatan 7
201 80 Malmö
040-66 44 860 konferens.malmo@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Nina Lund
040–66 44 890 nina.lund@elite.se

Receptionschef

Daniel Pfeifer
072-968 62 65 daniel.pfeifer@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Malmö Airport, flygbussarna stannar vid centralstationen.
Köpenhamns flygplats, tåg till Malmö och Lund centralstation.

Ankomst via bil

Från E22: Följ skyltning mot Malmö Centralstation. Fortsätt framåt till Norra Vallgatan och sväng in på Adelgatan där Elite Hotel Residens ligger.

Ankomst via tåg/buss

Hotellet ligger mittemot Malmö Centralstation. Gå över Mälarbron, ta vänster på Norra Vallgatan, höger på Kansligatan och där ligger Elite Hotel Residens.

I närheten

Kommunikationer

Centralstation: 100 m
Malmö airport: 26 km
Köpenhamns flygplats: 54 km
Flygbussar: 50 m
Lilla Torg: 200 m

Sevärdheter

Turning Torso: 2 km
Västra Hamnen: 2 km
Stadion: 4 km

Företag

Eon: 2 km