Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

PUBCHEF

Om tjänsten


Vi söker en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av att driva restaurang till vår restaurang The Bishops Arms på Elite Hotel Savoy i Malmö.

Du som pubchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på din pub. För att lyckas som chef inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service. Det är är det viktigt att tilltala den lokala publiken och marknadsföra enheten för målgruppen i Malmö.

Som pubchef ansvarar du för den dagliga driften i puben, personalen samt enhetens nyckeltal. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Pubchefen har resultat- samt bemanningsansvar för enheten. Arbetet är i grunden driftbaserat då chefen är ansiktet utåt och står för kvalitén hos produkten.

Det förekommer en del administrativa arbetsuppgifter som t.ex schemaläggning i bemanningssystemet Caspeco, veckovis kostnadsuppföljning/nyckeltalskontroll, prognostisering, månadsvis inventering, fakturahantering, menysättning tillsammans med köksmästare mm. Ordning och reda, ligga steget före och hålla deadlines är viktigt och meriterande med viss erfarenhet. Utöver detta kommer du arbeta med aktivering av enheten genom olika event, provningar och quizkvällar, vissa centrala men också självskapade. Det innebär att du ska vara påhittig och gilla att aktivera restaurangen.

The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare.

Heltid, skiftarbete, dag, kväll och helg

Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande..

Lön, enligt överenskommelse

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 40 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.

The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny.

Om Elite Hotel Savoy, Malmö


Elite Hotel Savoy är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell och inrymmer 115 rum och sviter som alla är unika och utrustade med dagens moderna bekvämligheter. Hotellet är centralt beläget i hjärtat av Malmö, mittemot Centralstationen och med Stortorget runt hörnet. På Elite Hotel Savoy finns ett mindre gym med tillhörande bastu. Varje hotellrum är unikt i sig med en smakfull inredning. Alla rum är bekvämt utrustade med tv, telefon, bad eller dusch, minibar och hårtork. Trådlöst internet via Elite WiFi är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. I hotellets klassiska matsal återfinns nya restaurangen Savoy Grill, här serverasmestadels kolgrillade rätter tillagade i det öppna köket mitt i restaurangen. På bottenplan ligger även den brittiskt inspirerade puben The Bishops Arms som stoltserar med ett välkomponerat utbud av framförallt öl och whisky.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Malmö
Rekryterande chef
Jukka Turku
_