Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Pubchef

Om tjänsten


 

Vi söker en utåtriktad, engagerad, trygg och driven ledare med lång erfarenhet av att driva restaurang för att tillsammans med oss driva vår gastropub, The Bishop Arms, och vår restaurang- och eventverksamhet vid Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik.

De senaste 2 åren har vi investerat både i en stor uteservering i anslutning till Bishops samt i vår konferensanläggning där alla lokaler renoverats för att möta morgondagens konferensgäster. Vi har en stark tro på Örnsköldsvik och vi ser en fortsatt stor potential för att ta vår pub, vår restaurang och vår konferens- och eventverksamhet till nya nivåer.

Som pubchef på The Bishops Arms och Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik skapar du atmosfären och sätter din prägel på vår gastropub. För att lyckas i din roll krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck i allmänhet och, utöver det en stor passion för service, ledarskap, teamwork och kreativitet.

Du ansvarar för ett flertal produkter och tjänster som vi levererar till våra gäster. Du har ett ansvar för den service och kvalité på mat, dryck och upplevelse som vi ger våra gäster och till din hjälp har du dina medarbetare och kollegor. I ditt ansvar ingår pub, restaurang, event samt mat- och dryckesleverans till våra konferensgäster. Du är personalansvarig för din avdelning som består av all serveringspersonal i och med detta personalansvar är det du som planerar, arbetsleder, rekryterar och utbildar din arbetsgrupp för att de ska kunna göra sitt arbete.

Utöver detta har du ett delat ansvar tillsammans med köksteamet över helhetsupplevelsen i restaurangen/puben samt ett delat ansvar med konferensansvarig för den produkt vi levererar till våra konferensbesökare. Det senare ansvaret kräver ett gott och starkt kommunikativt samarbete av dig så väl som av dina kollegor.

Som ledare och nyckelperson i vår verksamhet värdesätter vi att du är ödmjuk och lösningsfokuserad, att du med prestigelöshet alltid ser till lösningar som skapar värde för hela hotellet. Du är stark på att kommunicera, tydlig och måldriven och naturligtvis duktig på att engagera och involvera ditt team och dina kollegor.

Som avdelningschef hos oss ingår fullt ekonomiskt ansvar vad gäller allt från planering till uppföljning. Du har med fördel även erfarenhet av marknadsföring och eventbaserad försäljning då även detta ligger i din roll som Pubchef.

Du har en naturlig plats i vår ledningsgrupp och deltar till viss del i arbetet med övriga delar av verksamheten och tillsammans med övriga i ledningen driver vi hela hotellet framåt.

Pubchefsrollen innebär stor frihet och ett stort ansvar, en hög nivå på kreativitet och möjlighet att verkligen arbeta med sitt ledarskap. Majoriteten av din tid spenderar du i driften tillsammans med ditt team för att skapa härliga upplevelser för alla våra gäster.

Vi ser fram emot att lära oss mer om dig – varmt välkommen med din ansökan!

 

Heltid, skiftarbete, dag, kväll och helg

Boenden kan erbjudas under en kortare period

Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Lön, enligt överenskommelse

Om Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
24 november
Stad
Örnsköldsvik
Sista ansökningsdatum
31 januari
Rekryterande chef
Tanja Salchner
_