Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vikarierande Nattportier Elite Stadshotellet Karlstad

Om tjänsten


Om tjänsten

Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team i receptionen på Elite Stadshotellet Karlstad!  Arbetet är ett vikariat på 75 % då vår nuvarande nattportier ska vara tjänstledig fram till vecka 21 2021.

Arbetet i receptionen

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets hjärta och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Därför är det viktigt att du har stor känsla för förstklassig service, samt bidrar varje dag till att ge våra gäster en exceptionell upplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och alltid ger ett glatt och positivt intryck. Det är viktigt att du är trygg och stabil då din arbetstid är förlagd nattetid.

Arbetsuppgifterna består av in- och utcheckning av gäster, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, administrativa uppgifter samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick med mera.

Vem är du?

Du älskar att ge service,  är flexibel och har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du är ansvarsfull och trygg i dig själv, van att jobba för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av boknings systemet Opera är meriterande.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Kl. 22.30-07.00 förlagt varannan vecka.
  • Omfattning: Vikariat på 75% fram till maj 2021
  • Start: efter överenskommelse, tidigast juli 2020
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: helena.augustsson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stadshotellet, Karlstad


Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell med 138 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Karlstad
Rekryterande chef
Helena Augustsson
_