Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Konferens & Festvåning

Möten mellan människor har i alla tider spelat en stor roll. Trots vårt digitala samhälle, fortsätter människor att mötas och stråla samman för företagskonferenser, events och privata tillställningar. Att arbeta med konferens- och festverksamhet innebär att förverkliga högt ställda förväntningar. När våra kollegor på bokningen har bokat in våra gäster är det nu till dig de kommer för att få en minnesvärd upplevelse.

Att arbeta med Konferens & Festvåning på Elite Hotels


Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.

Passar dig som


  1. Lyhörd
  2. Har en utpräglad känsla för personlig service
  3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå


Lediga tjänster inom konferens & festvåningElite Palace Hotel, Stockholm


Konferenskoordinator

Sista ansökningsdatum 15 december

Är du vår nya servicestjärna för konferensen? Primärt är du ansvarig för driften på golvet och med detaljplanering efter gästernas behov. Huvudsakliga uppgifter är att genomföra planeringsmöten både i...

Fasaden på Elite Park Hotel

Elite Park Hotel, Växjö


Konferenskoordinator Växjö Konserthus

Sista ansökningsdatum 10 december

Växjö Konserthus ären av regionens största mötesanläggningar. Här finns 21 konferenslokaler med plats för 800 personer i den största lokalen.Vår konferensavdelning består av vaktmästare, tekniker samt...

_