e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Spa weekend Stockholm

Ta med dig din partner, bästa vän eller hela familjen på en härlig spa weekend i Stockholm! Vi har flera hotell med spa som bjuder in till en avkopplande semester i en harmonisk miljö. Boka en massage, ta ett dopp i poolen eller njut av en hälsosam drink i relaxavdelningen. Varmt välkommen till Elite Hotels!

Boka en spa weekend i Stockholm

Åk på en mysig spa weekend i Stockholm och kom tillbaka som en ny människa. Elite Hotels har flera hotell med spa där du kan njuta av lyxiga behandlingar och koppla av i relaxavdelningen. Efter ditt spabesök kommer du tillbaka till ett mysigt hotellrum med en skön säng där du kan njuta av en god natts sömn.

Elite Hotel Marina Tower ligger precis vid vattnet och har en av Stockholms bästa utsikter. I hotellet ligger Sturebadet Marina Tower med jacuzzi, pool och bastu samt ett turkiskt hamambad. Vi har satt ihop flera spa weekend paket med övernattning i dubbelrum, inträde till Sturebadet och middag på SQ Bar och Restaurang som har fokus på nordiska smaker. Här kommer både du och ditt sällskap kunna trivas!

Elite Palace Hotel är det moderna hotellet mitt i Vasastan. Här hittar du Vana Spa som är arkitektritat för att vara en lugn miljö med unik stillhet som bjuder in till ro. Träna i det 300 kvm2 stora gymmet, svalka av dig i den underbara poolen och avsluta med ett besök i aromarummet. Även här finns mängder med lyxiga behandlingar att välja på för att unna dig själv det lilla extra.

Koppla av på semestern

En spa weekend i Stockholm är den bästa semestern för både kropp och själ. Gör det enkelt för dig och boka ett av våra färdiga paket med allt inkluderat. Upplev avkoppling på högsta nivå och vila upp dig på ett spa hotell. Utanför kan du känna stadens puls och allt fantastiskt Stockholm har att erbjuda!


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_