Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   10-15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Rummet har allt du behöver för att koppla av, sova ut och arbeta. En bekväm säng med sköna kuddar, en fåtölj och ett skrivbord. Fint ljusinsläpp från fönster mot innergården eller gatan. Badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  632 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-20)

Nästa

  1-2 personer   140-160 cm   15-20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I våra ombonade standard dubbelrum finns allt du behöver för att koppla av, sova ut och även arbeta. Sängen är bäddad med sköna kuddar, det finns en fåtölj och ett skrivbord. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-19)

Nästa

  1-2 personer   160-180 cm   15-20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Sov gott i ett tyst rum utan fönster. Våra rum är individuellt inredda rum med antingen heltäckningsmatta eller parkettgolv. Här finns allt du behöver för att koppla av, sova och arbeta. Här finns en en bekväm fåtölj, en arbetsplats och en säng med sköna kuddar. Badrum med dusch och badkar.

Se fler bilder

Från  680 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-19)

Nästa

  1-2 personer   160-180 cm eller 2x80 cm   15-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är ett trivsamt dubbelrum med fönster mot innergården eller gatan. Rummen är individuellt inredda, några har parkettgolv, andra heltäckningsmatta. Här finns allt du behöver för att koppla av, sova och arbeta, en bekväm fåtölj, ett skrivbord och en säng med sköna kuddar. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  760 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-20)

Nästa

  1-3 personer   160-180 cm eller 2x80cm   20-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe har mer av det som vi kallar flärd eller livets goda. Här kan du ställa jobbet på paus och koppla av i morgonrock och tofflor. Varva ner i soffan eller luta dig tillbaka mot de sköna kuddarna i sängen. Deluxe är ett rymligt rum med fönster mot Hälsingegatan. Givetvis finns även en arbetsplats och en rymlig garderob. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  920 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-19)

Nästa

  1-2 personer   200 cm eller 2x100 cm   25-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe executive ligger på sjunde våningen och erbjuder mer av det som vi kallar flärd eller livets goda. Bo i ett ljust rum med luftkonditionering samt smakfull inredning. Koppla av i morgonrock och tofflor och luta dig tillbaka i en bekväm fåtölj. Här finns en dubbelsäng med sköna kuddar, ett skrivbord och en rymlig garderob. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1160 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-20)

Nästa

  1-3 personer   180 cm eller 2x90 cm   Bäddsoffa   30-35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Ta med familjen till Stockholm och bo i våra rymliga och trivsamma familjerum (hotellet ligger bra till för Friends Arena). Här finns gott om plats att umgås, skratta och vila. Hela familjen kan sova ut då rummet har en dubbelsäng och en bäddsoffa som rymmer två barn. Skrivbordet ger plats för pyssel och garderoben för väskor och kläder. Det stora badrummet har dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1251 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-01)

Nästa

  1-3 personer   200 cm   Bäddsoffa   45-50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma lägenheter passar utmärkt till en längre vistelse i Stockholm. Laga din egen mat i pentryt, luta dig tillbaka i den bäddbara soffan i vardagsrumsdelen. Här finns även ett matbord och rymliga garderober. I sovrummet finns en bred dubbelsäng med sköna kuddar. Parkettgolv samt fint ljusinsläpp från fönster mot innergården eller gatan. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1160 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-20)

Nästa

  1-3 personer   200 cm   40-45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Hotellet har tre inbjudande sviter med stora ytor och inbjudande karaktär. Den eleganta inredningen påminner mer om en exklusiv lägenhet och sviterna passar utmärkt till både boende och möten. I varje svit finns ett vardagsrum och ett separat sovrum med individuell möblering och sobra färger. I sovrummet finns en bekväm dubbelsäng en rymlig garderob. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1512 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-22)

NästaVälkommen till Elite Palace Hotel

Fyrstjärniga Elite Palace Hotel är ett modernt hotell centralt beläget vid Vanadisplan i Vasastan. Hotellet har nära till Stockholms alla attraktioner men ligger också precis intill fridfulla Hagaparken och Brunnsviken. Inom gångavstånd finns många mysiga små restauranger, barer och caféer. Hotellets engelska pub The Bishops Arms har ett av Stockholms bredaste öl- och whiskyutbud och en genuin pub-miljö.

Flygbussen från Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet och det är fem minuters gångväg till tunnelbanestationen S:t Eriksplan samt lokala bussar. 

Hotellet ligger 250 meter från pendeltågstationen Odenplan som har direkt-anslutning till tunnelbanan. För den bilburne står hotellets garage till förfogande mot avgift. Hotellet erbjuder stora mötesmöjligheterna med 12 ljusa och bekväma lokaler med en kapacitet upp till 150 personer.
Läs mer om vår konferensavdelning här!

  284 rökfria rum
  1 restaurang 
  1 bar
  12 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gratis Wifi

  37 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen
  250 m till Citybanan


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Wifi på Elite Hotels

Wifi

Vi erbjuder gratis trådlös internetuppkoppling i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i vår härliga restaurang på entréplan.

Ordinarie frukosttider

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.30–11.00

Söndag

07.30–12.00

 


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

För dig som vill äta i lugn och ro uppe på rummet erbjuds roomservice. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta roomservice. Vid beställning av roomservice tillkommer en avgift på 95 kr.


Närbild på en bilratt

Parkering

Elite Palace Hotel förfogar över ett antal garageplatser. Dessa kan förbokas via receptionen. Vill du parkera i garaget, åk först till receptionen, där du i mån av plats hämtar ett parkeringstillstånd och blir hänvisad p-platsnummer.

Garage:
390 kr/dygn fram till kl. 12.00

Garage för dag konfererande gäster
195 kr/dag 

Parkerar du på gatan, var uppmärksam på om parkering är tillåten! Glöm inte att lösa p-biljett. Kostnaden är 15 kr/timme vardagar mellan 09.00 och 17.00. Kvällar och helger är det gratis parkering.

Observera så att gatan inte är städgata. Då är parkering förbjuden natten till den dag som anges på skylten i början av varje kvarter.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som inlämnas före kl 09.00 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl 09.00 återlämnas nästa dag efter kl 17.00. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. Söndagar debiteras 100% extra på kostanden och lördagar 50% extra. 


Elite Actic gym på Elite Palace Hotel i Stockholm

Gym

Vi renoverar vårt gym, under tiden finns ett temporärt gym på våning 8.
För mer information kontakta hotellet.

Öppettider
Måndag–söndag 06.00–22.00


Hund på rummet

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.  Bara 300 meter från hotellet har ni hela Kungliga Hagaparken att rasta hunden i. Det finns även rastplatser precis utanför hotellet.

I erbjudandet ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

På rummet väntar även en Bima samt välkomstpresent.

Även andra husdjur än hundar är välkomna. För att boka ett ”hundrum” ring receptionen på tel: 08 566 217 00 eller mejla till info.palace@elite.se.


Cykelutlåning

Hotellet har cyklar för utlåning. Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i Stockholm som är en fantastisk cykelstad.  Välkommen att kontakta receptionen om du är intresserad av att låna en.

 


 


Runkeeper

Vi på Elite Palace Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer.

Rutt A - Haga (3 km)

Rutt B - Hagaparken (5 km)

Rutt C - Brunnsviken (10 km)


Green Key

Elite Palace Hotel är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer på www.greenkey.se


Elite Palace Hotel, Stockholm


Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i pittoreska Vasastan. Här är mötesmöjligheterna stora, hotellet erbjuder 12 ljusa och bekväma lokaler med en kapacitet upp till 150 personer.

  • 12 konferensrum
  • Upp till 150 deltagare
  • Wi-Fi

Maträtt på gastropuben The Bishops Arms på Elite Palace Hotel i Stockholm

The Bishops Arms Sankt Eriksgatan, Stockholm


Vår pub är ett uppskattat stamställe för både stockholmare och hotellgäster. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment och på menyn hittar man klassiska pubrätter som Högrevsburgare och Fish n’ Chips.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag

11.30–00.00

Lördag

16.00–00.00

Söndag

16.00–23.00

Vi tar emot sista beställningen 30 minuter före stängning.

 

 


Bar 115


Välkommen till vår nya jazz- & cocktailbar, Bar 115! Utforska vår klassiska, men lekfulla drinklista och prova gastro-snacks som Manchego och sardeller i olivolja. 

Öppettider

Måndag–fredag: 16.00–00.00
Lördag: 12.00–00.00
Söndag: 12.00–17.00


Restaurang Taabla


Restaurang Taabla serverar frukost, konferensluncher och middagar i en avslappnad och modern miljö. Taabla skräddarsyr menyer för större sällskap och det finns även möjlighet att hyra restaurangen för fester och bröllop.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag 06.30-10.00
Lördag 07.30-11.00
Söndag 07.30-12.00

 

 Njut av en härlig shoppingvistelse där ett presentkort på Mall of Scandinavia ingår.


Från 1290 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Våra rymliga lägenheter är perfekta för längre vistelser.


Från 14999 SEK /Månad

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse med restaurangbesök.


Från 1790 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Låt oss erbjuda en smidig lösning: eget rum till tonåringen! Övriga familjen bokar ett rum till ordinarie pris och tonåringen får bo själv i ett rum.


Från 1590 SEK /två rum

Boka
Ändra hotell


Få en välfylld helglåda på rummet vid ankomst.


Från 1585 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Här får du upptäcka leksaker och serietidningar från 1600-talet fram till nu.


Från 1712 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Vandra runt bland fjärilar eller titta på hajar och fiskar i det stora akvariet.


Från 2015 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Palace Hotel i Stockholm. Hotellet är beläget i den trevliga stadsdelen Vasastan, i närområdet finns många trevliga restauranger och caféer. Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd från Odenplan och S:t Eriksplan, flygbussen till Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet.


Från 795 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Palace Hotel Hotel finns fyra styrelserum från 1-10 personer som lämpar sig väl för det mindre mötet. Rummen är modernt och snyggt inredda och har all teknisk utrustning som behövs för ett lyckat möte. 


Från 400 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig weekend på Elite Palace Hotel i Stockholm. Hotellet är beläget i den trevliga stadsdelen Vasastan, i närområdet finns många trevliga restauranger och caféer. Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd från Odenplan och S:t Eriksplan, flygbussen till Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en härlig vistelse på Elite Palace Hotel, ett modernt hotell beläget i pittoreska Vasastan. Här bor du i en fridfull omgivning nära till bussar och tunnelbana. Hotellet erbjuder relaxavdelning, gym och gastropuben The Bishops Arms där maten står i fokus.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Beläget i pittoreska Vasastan ligger Elite Palace Hotel. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum. I hotellet finns den populära gastropuben The Bishops Arms samt relaxavdelning med bastu. Det centrala läget intill Odenplan gör att du alltid har nära till både buss och tunnelbana.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


82%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 april 2019


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 15 april 2019


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 april 2019

Positivt: Enastående serviceminded personal från in- till utcheckning! Rent och fräscht med bra läge; nära till centrum men ändå lugnt och tryggt.

Att förbättra: Montera vägguttag vid båda sidorna om sängarna. Byta ut sänglamporna som reflekterar ljuset rakt ner i sängen... (Men är väldigt snygga att titta på!) Installera en svag röd eller blå LED-armatur på toalett/bad. Jag reser väldigt mycket, men har tyvärr inte anledning att bo så mycket på Elite som jag hade önskat, eftersom det är till mer än 90% utomlands. Men vad saknar vi NÄSTAN alltid? Jo, ett svagt ljus som är miljövänligt och fungerar som nattlampa till toaletten.

Övrigt: Stort plus för Glutenfri avdelning med flera alternativ! :)


Elite Palace Hotel
Sankt Eriksgatan 115
113 43 Stockholm

Tel: 08-566 217 00

info.palace@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 08-400 004 66
reservation.palace@elite.se
Konferens
Tel: 08-400 004 66
stockholm.conference@elite.se
Gruppbokning
Tel: 08-400 004 66
stockholm.groups@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Nanna Waktel
Tel: 08-566 217 00
nanna.waktel@elite.se
Hotellchef
Jan Poznic
Tel: 08-566 217 00
jan.poznic@elite.se
Försäljningschef
Birgitta Duman
Tel: 0768792102
birgitta.duman@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Stockholm Arlanda Airport
Flygbussarna från Stockholm Arlanda Airport stannar vid hållplats ”Norra Stationsgatan”, ca 50 meter från hotellet. Arlanda Express går direkt till Stockholm Centralstation. Taxi till hotellet tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.

Stockholm Bromma Airport
Från Stockholm Bromma Airport finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst via bil

E4:an norrifrån:
Kör mot Norrtull och håll höger fil efter Karolinska Sjukhuset. Vid Norrtull följer du den vita skylten mot Sankt Eriksplan. När du kommer in på Sankt Eriksgatan ligger hotellet ca 100 meter upp på höger sida.

E4:an söderifrån:
Följ Essingeleden norrut runt city. Tag avfarten mot Norrtull och välj första vita skylten mot Sankt Eriksplan. Passera under Solnabron, kör ca 500 meter, sväng sedan höger in på St. Eriksgatan och hotellet som ligger på höger sida.

Ankomst via tåg/buss

Tunnelbana
Gröna linjens tunnelbanestation St. Eriksplan, uppgång Torsgatan och en promenad på ca 500 meter.

Tåg och pendeltåg
Stockholm Centralstation. Fortsätt med pendeltågets rosa linje mot Uppsala Centralstation, Märsta eller Bålsta. Kliv av vid Odenplan Station och välj uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger 200 meter från uppgången.

Buss
Buss 57 stannar i närheten av hotellet vid hållplats Vanadisplan. Hotellet ligger 200 meter från uppgången.

I närheten

Kommunikationer
Stockholm Centralstation: 2,4 km
Flygbussarna: 160 m
Stockholm Odenplan Station: 200 m
Stockholm Arlanda Airport: 37 km
Stockholm Bromma Airport: 8 km

Sevärdheter
Hagaparken: 2 km
Fjärilshuset: 2.5 km
Stockholm Stadsbibliotek: 1 km
Vasaparken: 800m

Företag
Academic Work
Teleperformance
Astrakan Strategisk Utbildning AB
Amadeus Scandinavia
Babs Paylink

Länkar
sl.se

_