e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Mysiga hotell Stockholm

Njut av Stockholms romantiska mix av trevliga promenadstråk, caféer och förstklassiga restauranger på ett av våra sju mysiga hotell i Stockholm. På Elite Hotels får du alltid oklanderlig service och sköna sängar för maximal återhämtning. Aromarum, spa och personlig service är bara några saker du kan förvänta dig av oss. Välkommen att boka redan idag!

Boka ett av våra romantiska hotell Stockholm

En weekend i stan blir extra stämningsfull på ett av våra romantiska hotell i Stockholm. Varva mysiga dejter på Stureplan med avkopplande relax på Elite Eden Park Hotel intill Humlegården, eller promenera i vackraste Vasastan och bo på Elite Palace Hotel. Avsluta kvällen i en jacuzzi och somna skönt i våra lyxiga sängar. Prioriterar ni närheten till lummiga parker, lugnt läge och en kluckande kaj? Elite Hotel Marina Tower är romantiskt belägen vid Saltsjöqvarn och nås enkelt med båt från Nybrokajen.

Hos oss hittar du riktigt romantiska hotell i Stockholm. Varje hotell har sin egen charm men med samma utmärkta standard.

Fira bröllopsnatten hos oss

Gör bröllopsnatten till en modern upplevelse och förhöj känslan av lyx med oss på Elite Hotels. I våra hotell ekar innerstadspulsen samtidigt som ni kan ägna er åt varandra i våra mysiga rum. Vakna till en rykande färsk frukost och låt dagen passera på Stockholms charmiga innerstadskvarter.

På våra mysiga hotell i Stockholm ingår alltid

  • Frukost
  • Wifi
  • Rökfria rum
  • Närhet till nöjen och kultur
  • Serviceinriktad och proffsig personal

Så tar vi hand om er

En romantisk weekend till Stockholm kräver en extra guldkant. Ta in på Elite Palace Hotel och ta del av våra spa-paket på Vana Spa. Skräddarsy din upplevelse med vår kuddmeny och låt tiden stanna i vårt aromarum. Överraska din partner med en vistelse till Vassa Eggen Steakhouse och varva ner på Elite Hotel Stockholm Plaza vid Stureplan. Oavsett vilket av våra hotell du väljer kommer du alltid mötas av vår proffsiga och tillmötesgående personal!

Låt oss ta hand om dig och boka ett av våra mysiga hotell i Stockholm redan idag.


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_