e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Lyxhotell Stockholm

Härlig atmosfär, tillmötesgående personal och exklusiva sviter. Boka en vistelse på ett av våra lyxiga hotell i Stockholm. Alla våra sju hotell i Stockholm har hög standard och nära till huvudstadens pulserande uteliv. Avrunda kvällen i våra förstklassiga rum och låt vår personal ta hand om er.

Här finns våra lyxiga hotell i Stockholm

I Stockholm har vi sju lyxiga hotell som var och en har sin egen unika, anrika prägel. Låt vår personal ta hand om dig och ditt sällskap när du tar in på något av våra hotell. Unna dig lyxiga spabehandlingar på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarns kajer, eller upplev Stockholms finaste sidor på Östermalm och Stureplan. Varför inte ta in på tornsviten, vår mest minnesvärda och bäst belägna svit med utsikt över Djurgården och Gamla stan? Eller låt dig hänföras av vår imponerande svit på Elite Hotel Stockholm Plaza, en svit med något utöver det vanliga.

 

Våra lyxiga hotell erbjuder bland annat:

  • Sviter i toppklass
  • Kuddmeny
  • Room service
  • Smakfull inredning

Boka ett av våra lyxhotell i Stockholm redan idag!

Mer om våra lyxiga sviter

För oss är lyx förknippat med bekvämlighet, service och flärd. Unna dig en hotellvistelse utöver det vanliga på något av våra sju lyxhotell i Stockholm. Skåla högst upp på takterrassen i vår tornsvit på Elite Hotel Marina Tower och låt vår personal bädda om till kväll i sovrummet. Vill du bo mitt i Stockholms hjärta ska du ta in på Elite Hotel Carolina Tower och njuta av vår panoramavy från vår lyxsvit. Våra smakfullt, grafiskt inredda rum kommer maximera din upplevelse och göra dig hemmastadd.


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_